لیمو ترش خورون نی نی ها...

TaTi

مدیر بخش
:rolleyessmileyanim:خودم که یادم نیست
ولی فکر کنم اولین باری که طعم ترش لیمو رو چشیدم ، شبیه یکی از اینا شدم!!!
:25r30wi:

TaTi

مدیر بخش

ناقلا هم به سختی میخوره هم از گوشه ی چشم یواشکی مراقب اوضاعه!:25r30wi:
این یکی خیلی آشنا میزنه!!!:(50):

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
وای وای الهیییییییییییییییییییییییییی
عاقا من از نزدیک دیدم . هم آدم دلش میسوزه و هم خنده اش میگیره . بچه داداشی من ، سر سفره لیمو برداشته بود هر بار دهن میزد یکی از همین اداها را در میاورد ولی بازم تکرارش میکرد . از خنده خودکشیمون کرد :25r30wi: آخرش از دستش به زور گرفتیمش . بچه داشت خود آزاری میکرد که ما بخندیم . اااالللللللللللللللللهییییییییییی فداش بشم

ghazal26

New member
:25r30wi: با اينكه دلم ميسوزه واسه بچه ها عاشق اينم كه يه چيز ترش بخورن منم نگاشون كنم... ديدن اولين تجربه ليمو ترش خوردن بچه ها واقعا به آدم صفاي روح ميده
212919_4chsmu1.gif

تازه من خواهرزاده هامو با سرعت نور ميچرخوندم (البته به خواست خودشون) بعد يهو ميذاشتمشون زمين.... از گفتنش شرمنده ام اما خيلي كيف داشت ميديدم تا نيم ساعت با چشماي گشاد تلو تلو ميخورن..
592019_twzonesmiley.gif

1236.jpg

khoudaei

New member
عجب خاله شیطونی هستی غزل جان حالا من دوس دارم بچه ماست ترش بخوره وااااااااااااااااااااااااای قیافشون اینقد بانمک می شه:4d564ad6:

TaTi

مدیر بخش
با اينكه دلم ميسوزه واسه بچه ها عاشق اينم كه يه چيز ترش بخورن منم نگاشون كنم... ديدن اولين تجربه ليمو ترش خوردن بچه ها واقعا به آدم صفاي روح ميده
تازه من خواهرزاده هامو با سرعت نور ميچرخوندم (البته به خواست خودشون) بعد يهو ميذاشتمشون زمين.... از گفتنش شرمنده ام اما خيلي كيف داشت ميديدم تا نيم ساعت با چشماي گشاد تلو تلو ميخورن..
592019_twzonesmiley.gif

مشاهده فایل‌پیوست 1036

:5:یعنی خدا میگذره از سرت؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا