لختی با شهدا

منتظر 67

New member
سلام به همه دوستای خوبم
چند روز پیش یکی از اقوام چند تا کتاب بهم داد.................منم شروع کردم به خوندن........دوتاشون بدجوری جذبم کردن............
قبلا هم به فکرم رسیده بود یه تاپیک اینجوری بزنم اما...........
حالا مصمم تر شدم و میبینید که............
دوست خوبمون اقای نوتر یه تاپیک زدن برای شهدا....برای معرفی شون یاداوری شون............
کسانی که رفتند تا ما امروز راس راس راه بریم و راحت پشت کامپیوترمون بشینیم و .................
فک کردم برای شناخت این انسانهای بزرگ خوبه بدونیم چه جور زندگی کردن ..............واین ممکن نیست مگه خوندن کتابهای خاطرات...
پس بیاید تو این تاپیک کتابهایی که درباره این بزرگواران است رو بهم معرفی کنیم.......کتابهایی که خوندیم و فک میکنیم میتونیم از اونا حتی یه درس کوچولو بگیریم

این تاپیک با مشارکت همه میتونه برامون خیلی مفید باشه.پس بیاید و بهمون کتابهایی که خوندید رو معرفی کنید.

از همه ممنونم......
التماس دعا

منتظر 67

New member
عارفانه

خوب اولین کتاب رو با اجازتون خودم معرفی میکنم.
تازه این کتاب رو خوندم و به نظر من خیلی جذاب بود و البته ادمو به فکر فرو میبره.
این کتاب درباره یک شهید 19 ساله است.یک عارف شهید

کسی که ایت الله حق شناس این طور ازشون تعریف میکنن:
به جز بنده و خادم مسجد این شهید بزرگوار هم کلید مسجد را داشتند.
من یک نیمه شب زودتر از ساعت نماز راهی مسجد شدم.به محض اینکه در را باز کردم دیدم شخصی در مسجد مشغول نماز است.
من دیدم یک جوان در حال سجده است،اما نه روی زمین !!بلکه بین زمین واسمان مشغول تسبیح حضرت حق است!!
من جلو رفتم و دیدم همین احمد اقا مشغول نماز است .بعد که نمازش تمام شد پیش من امد و گفت :تا زنده ام به کسی حرفی نزنید

نام کتاب:عارفانه
زندگینامه و خاطرات عارف شهید احمد علی نیری
گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
ناشر:نشر امینان

آخرین ویرایش:

ghazal26

New member
ممنون آبجي گلم تاپيك خيلي خوبيه، چندتا كتاب خوندم اما الان اسمشون يادم نيست به زودي براتون مينويسم

منتظر 67

New member
خوب امروز کتاب بعدی رو میخوام بهتون معرفی کنم.
این کتاب فقط81 صفحه است.بنابراین میتونید در وقتای استراحتتون مطالعه کنید
این کتاب خاطرات همسر جانباز شهید ایوب بلندی است.از زمانی که شهید به خواستگاری ایشون رفته تا زمان شهادتشون.
اشک من رو که دراورد

نام کتاب:اینک شوکران3
زینب عزیز محمدی
ناشر :روایت فتح

آخرین ویرایش:

منتظر 67

New member
سلام
هنوز یک ساعت هم نمیشه که این کتاب رو تموم کردم ولی دلم نیومد بعدا بیام و معرفیش کنم......
راستی اصلا کسی دنبال خوندن این کتابها میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم .......حتی اگه یک نفر هم باشه به نظرم خیلی خوبه.........
تو هر کدومشون میشه حداقل یه نکته پیدا کرد برای بهتر زیستن و ..........

خوب بریم سر معرفی کتاب
نام کتاب:اینک شوکران 4
خاطرات جانباز شهید محمد علی رنجبر از زبان همسر شهید
ناشر:روایت فتح

این کتاب هم 80 صفحه است بنابراین خیلی زود تموم میشه ..........خوندن این کتاب هم اشکهای من رو سرازیر کرد
حتما کتاب رو بخونید..................

منتظر 67

New member
راستی دوستای خوبم وقتی هر کدوم از کتابها رو خوندید بیاید اینجا و نظرتون یا نکته ایی که براتون جالب بود یا اموزنده برامون بگید.
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
:rose:

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
شهید بسیجی مهدی کاظم تبار

%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C_%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85_%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1.jpg

بالا