am-ml
New member

خوب دوستان خوبم
برای درست کردن این قندهای خوشکل
هم میتونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید
هم رنگهای طبیعی
من از رنگهای طبیعی و بدون ضرر استفاده کردم
مواد لازم
زعفران دم کرده…….۲ قاشق غذاخوری(کم و زیادش به مقدار قند بستگی داره)
اب لبوی غلیظ…..۲ قاشق غذاخوری
قند مکعبی
خوب اول بگم آب لبو رو چطوری درست کنی
لبو رو بشور و با آب بپز
اب اضافی لبو رو بذار بجوشه کمی شکر و چند قطره آبلیمو اضافه کن و بذار بجوشه تا حدی که کمی غلیظ بشه
این آب رو میتونی برای تزیین برنج هم استفاده کنی
داخل شیشه در محکم داخل یخچال تا یک سال قابل استفاده هست
خوب
بریم سراغ قند جیجیلی
کف یک سینی رو زعفران دم کرده میریزیم
نمیخوایم خیلی زعفران عمق داشته باشه
یعنی حدود ۱ میلیمتر
یعنی یه ذرررررررررررره کف سینی پخش باشه
یه طرف قند رو میذاریم داخل زعفران و سریع برمیداریم و طرف دوم رو هم میذاریم و سریع بر میدارم
تموم
کم کم ذرات قند با آب زعفران رنگی میشن
اگه قند رو داخل اب زعفران رها کنی یا عمق آب زیاد باشه
قند داخل آب حل میشه
آب لبو رو هم به همین ترتیب
خوب
حالا قندهات رو بچین داخل سبد که هوا زیر قند هم جریان داشته باشه
اگه عجله داری سشوار خنک بگیر روی قندها
اگه هم عجله ای در کار نیست بذار یکی دو روزی خوب خشک بشه