مامایی اصفهان کسی نبود؟
F ferantic New member 2013-08-30 #63 منم مشهد اولین انتخاب شهر خودم قبول شدم حالا باید برم پادگان مدارکو ببرم تا ترخیصم کنن ب همه تبریک میگم
منم مشهد اولین انتخاب شهر خودم قبول شدم حالا باید برم پادگان مدارکو ببرم تا ترخیصم کنن ب همه تبریک میگم
لبخند New member 2013-08-30 #64 بچه ها کسایی که هم ارشد بهداشت و هم وزارت علوم قبول شدن چطور واسه خوندن هر دو تاش برنامه ریزی کردن؟؟
foroozan New member 2013-08-30 #65 بچه ها ااین نتایجی که اومده نتایجه بین الملل هم هست؟اگه نیس اون کی میاد؟
Soroush Star New member 2013-08-30 #66 لبخند گفت: بچه ها کسایی که هم ارشد بهداشت و هم وزارت علوم قبول شدن چطور واسه خوندن هر دو تاش برنامه ریزی کردن؟؟ کلیک کنید تا باز شود... لبخند صندوقتو خالی کن . متشکر
لبخند گفت: بچه ها کسایی که هم ارشد بهداشت و هم وزارت علوم قبول شدن چطور واسه خوندن هر دو تاش برنامه ریزی کردن؟؟ کلیک کنید تا باز شود... لبخند صندوقتو خالی کن . متشکر
BBT New member 2013-08-30 #67 سلام دوستان اگه کسی اطلاع داره میشه جواب سوال من رو هم بده تو این تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread9757-17.html
سلام دوستان اگه کسی اطلاع داره میشه جواب سوال من رو هم بده تو این تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread9757-17.html
foroozan New member 2013-08-30 #68 Soroush Star گفت: لبخند صندوقتو خالی کن . متشکر کلیک کنید تا باز شود... بیزحمت هرچی واسه لبخند میگی به منم بگو.ممنون
Soroush Star گفت: لبخند صندوقتو خالی کن . متشکر کلیک کنید تا باز شود... بیزحمت هرچی واسه لبخند میگی به منم بگو.ممنون
N N.ABD New member 2013-09-04 #70 من پرستاری ایران قبول شدم فقط کتاب بخونید به ها اتکا نکنید موفق باشید.:smiliess (10):
shahran New member 2013-09-04 #71 به نظر من کنکور ارشد قبول شدنشخیلی راحته فقط باید ایمان به تواناییهات ایمان داشته باشی
shahran New member 2013-09-04 #72 به نظر من قبول شدن ارشد خیلی راحته فقط باید ایمان به تونایی هات داشته باشی و همت و پشتکار
bahram-68 New member 2013-09-05 #73 به نظرم واسه ارشد بهداشت حرفه ای خوندن اساتید تهران + همدان+ شیراز کافیه کتاب های معرفی شده از طرف سنجش هم کاملتر میکنه خوندنتونا
به نظرم واسه ارشد بهداشت حرفه ای خوندن اساتید تهران + همدان+ شیراز کافیه کتاب های معرفی شده از طرف سنجش هم کاملتر میکنه خوندنتونا
F famous_sh New member 2013-09-07 #75 من بین الملل مشهد بیوشیمی بالینی قبول شدم یزد ژنتیک..... نمیدونم چی کار کنم....برم نرم....30 میلیون خرجم در میاد..... همه خوشحال میشن ارشد قبئل میشن...من باید ناراحت باشم.... بنازم حکمتتو خدا...
من بین الملل مشهد بیوشیمی بالینی قبول شدم یزد ژنتیک..... نمیدونم چی کار کنم....برم نرم....30 میلیون خرجم در میاد..... همه خوشحال میشن ارشد قبئل میشن...من باید ناراحت باشم.... بنازم حکمتتو خدا...