اونایی که قبول شدن یا نشدن بیان و نمرشونم بگن من 41 شدم ولی تو کارنامم قسمت وکبیولری نداره مگه واژگان هم نبود؟
نمیدونم بر من نوشته بود لیسنینگ
ساختار
ریدینگ
اونایی که قبول شدن یا نشدن بیان و نمرشونم بگن من 41 شدم ولی تو کارنامم قسمت وکبیولری نداره مگه واژگان هم نبود؟
ساختار
ریدینگ
سلام
من 46 شدم:sadsmiley: برامنم مثل شمازده بود
سوالات 100تابودن لیسنینگ ساختار ریدینگ وواژگان داشت
شما که mhle شرکت کردین، میشه بگید چندتا سوال داشت و چه قسمت هائی؟!
من جمعه آزمون msrt دادم ..
100 تا سوال بود بخش شنیداری بود
گرامر
همخانواده داشت
لغات داشت و ریدینگ
میشه بگین ازمون ام اس ارتی چه تاریخی برگزار میشه؟ و کدوم سایت؟اخه من هرچی سایت سنجشو گشتم ندیدیمش که برگزار کنه؟ منم میخواستم شرکت کنم ازمون بعدیشو شرکت میکنم میشه اطلاع بدین؟
100 تا سوال بود بخش شنیداری بود
گرامر
همخانواده داشت
لغات داشت و ریدینگ
میشه بگین ازمون ام اس ارتی چه تاریخی برگزار میشه؟ و کدوم سایت؟اخه من هرچی سایت سنجشو گشتم ندیدیمش که برگزار کنه؟ منم میخواستم شرکت کنم ازمون بعدیشو شرکت میکنم میشه اطلاع بدین؟
سلام.اونایی که قبول شدن یا نشدن بیان و نمرشونم بگن من 41 شدم ولی تو کارنامم قسمت وکبیولری نداره مگه واژگان هم نبود؟
ساختار
ریدینگ
مرسی شما کتاب کیتو خوندین؟ اخه من لغات تافلو 504 و ایلسو بارنسو مسلط بودم تمام متناروهم میتونستم ترجمه کنم تو ازمونه ولی نمیدونم چرا کم شدم ساختارو من 17 گرفتمسلام.
من 52 شدم.قسمت ساختار شامل 20 سوال گرامر و 20 سوال واژگان بود که مجموعا میشه 40 تا. تو کارنامه هم به صورت ترکیبی نمره شو نوشته نه به تفکیک!
خب واژگان که میشه وکبیولری چرا نتیچه اونو نزده؟
خیلی شانس بدی اوردیم اه شما چه کتابی خونده بودین؟
کتاب کیت و خونده بودین؟
مرسی شما کتاب کیتو خوندین؟ اخه من لغات تافلو 504 و ایلسو بارنسو مسلط بودم تمام متناروهم میتونستم ترجمه کنم تو ازمونه ولی نمیدونم چرا کم شدم ساختارو من 17 گرفتم
برای امتحان تافل یا mhle یا msrt بهتره که چه کتاب هایی رو بخونیم آیا بدون رفتن به زبان هم میشه قبول شد ؟ ممنون
66 mhle شدم
میشه بگید تا چه نمره ای میشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟