قبولی های ارشد علوم پزشکی تهران بیاند

slpe

New member
چه بد کاش خودمون انتحاب کنیم

1)شما كه خوابگاهي نيسين.!!!!
2)واسه يكي مثه من كه نميدونم كدوم خوابگا كجاس و مناسبتره ترجيح ميدم كه ترم يكو خودشون انتخاب خوابگاه كنن.:whistle:
3)بالاخره اونا هم يكسري چيزا رو در نظر ميگيرن
:smilies-azardl (113

biochem

New member
حالا یکی که از خوابگاهها اطلاع داره میشه بگه نزدیکترین خوابگاه به پردیس همت کدومه؟؟

aidasaghy

New member
1)شما كه خوابگاهي نيسين.!!!!
2)واسه يكي مثه من كه نميدونم كدوم خوابگا كجاس و مناسبتره ترجيح ميدم كه ترم يكو خودشون انتخاب خوابگاه كنن.:whistle:
3)بالاخره اونا هم يكسري چيزا رو در نظر ميگيرن
:smilies-azardl (113
من هم مشکل کار دارم هم طرح میرم آخه

slpe

New member
خواهش ميكنم!
خسته نباشي...همكلاسيييييييييييييييييييييي:28:

jupiter_sps

New member
بچه ها کجایین؟؟؟؟؟ عجب قراری گذاشتیم به خدا!!!!خسته نباشیم!
.
.
.
چه شد پس؟ من که تو همون جشن ورودی ها در تالار رازی ساعت 9 امار همتونو در میارم ... حالا ببینید! :ahi5slcgm04mi8jqqkl

slpe

New member
بچه هااااااااااااااااا:p7977cujr38iyymsu8:
كلاسا از كي شرو ميشهههههههههههههههه
يعني شنبه اومديم تهران ديگه برگشتي تو كار نيسسسسس!!؟؟؟
بايد كوله بارمونو هم بياريم آيا؟؟

sara.dana

New member
سلام
کلاس ها از شنبه شروع میشه
کوله بارتون رو هم باید بیارید :black_eyed:

vv1990

New member
بچه های علوم پزشکی تهران
وارد قسمت سیستم ثبت نام اینترنتیتون بشید، صفحه اول مشخصصاتون یه فرم براتون ارسال شده با نام فرم تاییدیه موقت ثبت نام، این فرم رو باید پرینت بگیرید و روز ثبت نام تحویل بدین

shirin68

New member
yek soale fani,too sayte daneshkade etelaie zade madareke morede niaze edare amoozesh vase sabteneme karshnasi va karshenasi arshad.bad gofte riznomarate 3 sale motevasete v pishdaneshgahi.aya manzooresh ba ma arshada ham boode?akhe harja k lazem boode neveshte karshenasi.ya karshenasi arshdha,vali inje neveshte davtalabane karshenasi v karshenasie arshad.are?bayad bebarim in madareko?kesi midoone?l

sanazmohandes

New member
واقعا شما فکر کردید کلاسا از شنبه شروع میشه؟ شما دیگه چرا؟ ترم اولی بود میگفتم یه چیزی:33:

mohsen_rok

New member
بچه های علوم پزشکی تهران
وارد قسمت سیستم ثبت نام اینترنتیتون بشید، صفحه اول مشخصصاتون یه فرم براتون ارسال شده با نام فرم تاییدیه موقت ثبت نام، این فرم رو باید پرینت بگیرید و روز ثبت نام تحویل بدین

مرسی از خبرت:thanks:

واسه منم اومده:a2d3:

بالا