am-ml
New member
فاج fudge يه مدل شيرينيه كه از جوشوندن شير و كره و شكر توليد ميشه. اضافه كردن مواد مختلف تركيبات متفاوتي رو بوجود مياره و به همين دليل فاجها تنوع زيادي دارند. در اينجا شما با فاج شكلات تلخ و مغز گردو آشنا خواهيد شد
شير تبخير شده دو سوم ليوان
شكر قهوه اي يك و نيم ليوان
كره 30 گرم
وانيل يك ق چ
نمك يك چهارم ق چ
شكلات تلخ 270 گرم
مارشملوي مينياتوري 2 ليوان
گردوي خورد شده نصف ليوان
شكر و شير تبخير شده رو توي تابه ريخته روي حرارت ميذاريم و به مدت 4 دقيقه هم ميزنيم
اگر شكر قهوه اي نداريد از شكر معمولي استفاده كنيد. من هدفم اين بود كه فاج يه رنگ خيلي تيره و سياه به خودش بگيره نيازي نيست حتما شكر قهوه اي استفاده كنيد
نمك و وانيل و شكلات و مارشملو و كره و گردو رو توي سس داغ ريخته و اينقدر هم ميزنيم تا مخلوط يكدستي ايجاد شه
اگر ديديد مارشملوها به خوبي ذوب نميشن باز روي حرارت بذاريد
مخلوطي كه بدست مياد كاملا سياه رنگه دليلشم استفاده از شكلات با درصد خيلي بالاست
اگر از شكلات شيري و شكر معمولي استفاده ميكنيد رنگ فاج روشن خواهد بود
در يك قالب مربعي 20 در20 فويل آلومينيوم قرار ميديم و فاج رو داغ داغ توش ميريزيم و سطحش رو صاف ميكنيم
شير تبخير شده دو سوم ليوان
شكر قهوه اي يك و نيم ليوان
كره 30 گرم
وانيل يك ق چ
نمك يك چهارم ق چ
شكلات تلخ 270 گرم
مارشملوي مينياتوري 2 ليوان
گردوي خورد شده نصف ليوان
شكر و شير تبخير شده رو توي تابه ريخته روي حرارت ميذاريم و به مدت 4 دقيقه هم ميزنيم
اگر شكر قهوه اي نداريد از شكر معمولي استفاده كنيد. من هدفم اين بود كه فاج يه رنگ خيلي تيره و سياه به خودش بگيره نيازي نيست حتما شكر قهوه اي استفاده كنيد
نمك و وانيل و شكلات و مارشملو و كره و گردو رو توي سس داغ ريخته و اينقدر هم ميزنيم تا مخلوط يكدستي ايجاد شه
اگر ديديد مارشملوها به خوبي ذوب نميشن باز روي حرارت بذاريد
مخلوطي كه بدست مياد كاملا سياه رنگه دليلشم استفاده از شكلات با درصد خيلي بالاست
اگر از شكلات شيري و شكر معمولي استفاده ميكنيد رنگ فاج روشن خواهد بود
در يك قالب مربعي 20 در20 فويل آلومينيوم قرار ميديم و فاج رو داغ داغ توش ميريزيم و سطحش رو صاف ميكنيم