عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

mj1919

New member
دکتر خودتونم بهترین رویایی رو که دیدین بگین

boy-flying-kite-sunset.jpg

زیباترین خوابهای من در دوران کودکی م بود. رویایی ترین هاشان. اون موقع ها خوبهام همیشه توش پرواز بود.
یعنی خواب می دیدم پرواز می کنم. مث پرنده ها. تقریبا تمام جاهایی که توی روز می دیدم و یا جاهای ناشناخته توی شهر ها و بیرن شهرو.. توی خواب پرواز می کردم. بدون وسیله یا بال فقط خودم بودم. البته توی خواب دوستایی هم داشتم که اونها هم پرواز می کردند.

آروم آروم این خوابها کمتر شد، همینطور که بزرگتر میشدم، خوابهام کمتر میشد! توی خواب پرواز ها به پرش های بلند تبدیل میشد، ویا برای پرواز تو خواب یک چیزی نیاز داشتم، مثلا جارو! یا یک چیزی!
آروم آروم اون پروازهای بلند هم کمتر شد! و دیگه نیست.
فقط خاطره ی خوشش باقی مونده!

nsJ4h2R.jpg

AWWA

New member

زیباترین خوابهای من در دوران کودکی م بود. رویایی ترین هاشان. اون موقع ها خوبهام همیشه توش پرواز بود.
یعنی خواب می دیدم پرواز می کنم. مث پرنده ها. تقریبا تمام جاهایی که توی روز می دیدم و یا جاهای ناشناخته توی شهر ها و بیرن شهرو.. توی خواب پرواز می کردم. بدون وسیله یا بال فقط خودم بودم. البته توی خواب دوستایی هم داشتم که اونها هم پرواز می کردند.

آروم آروم این خوابها کمتر شد، همینطور که بزرگتر میشدم، خوابهام کمتر میشد! توی خواب پرواز ها به پرش های بلند تبدیل میشد، ویا برای پرواز تو خواب یک چیزی نیاز داشتم، مثلا جارو! یا یک چیزی!
آروم آروم اون پروازهای بلند هم کمتر شد! و دیگه نیست.
فقط خاطره ی خوشش باقی مونده!

nsJ4h2R.jpg

ممنون دکتر زیبا بود:riz304::painting:
عکس دومی خودتونین؟:tonguesmiley:

sakar

New member
سلام
من از اینا خیلی دوس دارم دست من بدن تا اخرشونو میترکونم
سرگرمیه خوبیه

sakar

New member
عکس رو رو اینا چاپ میکردن بعد میدادن دست مشتری باهاش بازی کنه!!!

mj1919

New member
عکس رو رو اینا چاپ میکردن بعد میدادن دست مشتری باهاش بازی کنه!!!

ب اسباب بازی بچه ها ربطی نداره؟

تهیه پوستر و بنر تبلیغاتی با تماس تلفنی یا ایمیل؟

آهنگهای درخواستی؟

wrong-answer.gif

بالا