عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

!SeCreT!

New member
تا ما آپلود کنیم و بذاریم همه رفتن.......ایراد نداره.....هر وقت اومدین بگید....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

تک خال...من جایزه طلب داشتم؟؟؟؟؟ چیزی یادم نمیاد...نه که زیاد برنده میشم.....شما به ما ی عکس از ی بچه بده...پسر باشه....کلاه هم داشته باشه:riz304:

دوس دارم ی بار ازیکی جایزه بخام که بجام کنکور بده...هی خدا....:sad:

چشم دوستم الان میدم خدمتت

mj1919

New member
خوب ولش کنین ، صلوات خاصه امام رضا رو لطفا (تصویرش و یا به هر شکلی که دارین.)

شب همگی خوش :smiliess (10):
%D8%B5%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%AA%20%D8%AE%D8%A7%D8%B5%D9%87.jpg

!SeCreT!

New member
اینم جایزه شیوا جون که میگه کچه گیان انشاله ایمسال له امتحانکه ت قبول بیت.زور دعا کم ارای خوتو دوسه به ریزه گانت!

mj1919

New member
یه عکس خیلی قشنگ ! خودتون گرفته باشید یا اینکه از نت و . . . خلاصه قشنگ و رویایی:rolleyessmileyanim:

این عکسها رو با موبایل، در شهرستانک گرفتم، جاده چالوس بعد سد کرج

اگه نرفتید ، برید ببینید، رویایییه!

تقدیم به شما و دوستان!

parnia

New member
اینم جایزه شیوا جون که میگه کچه گیان انشاله ایمسال له امتحانکه ت قبول بیت.زور دعا کم ارای خوتو دوسه به ریزه گانت!

1 دقیقه سکوت......فقط به افتخار این عکس و اون دعا و اون لهجه فوق العاده.....مم..نو....نم.......:28::28:

ZOT

New member
این عکسها رو با موبایل، در شهرستانک گرفتم، جاده چالوس بعد سد کرج

اگه نرفتید ، برید ببینید، رویایییه!

تقدیم به شما و دوستان!

ممنون قشنگن !وقت بشه میریم !
شهرستانک کجا میشه؟

شیوا جان یه آهنگ شاد البته من که چیزی نگفته بودم ولی حالا دوست داری جایزه بدی یه اهنگی که خودت دوست داری ! شب همه بخیر جایزه ی شیوا رو فردا میام میگرم !

!SeCreT!

New member
هوم......کردی......:ph34r-smiley:.....نه....ولی خو دعا کردی قبول شم....اون تیکه ریزه گانتو متوجه نشدم....فک کنم گفتی خیلی بچه خوبیم....:rolleyessmileyanim:

گلم گفتم دخترجون انشاله امسال امتحانتو قبول شی.خیلی دعا میکنم برای خودتو دوستای عزیزت!

parnia

New member
ممنون قشنگن !وقت بشه میریم !
شهرستانک کجا میشه؟

شیوا جان یه آهنگ شاد البته من که چیزی نگفته بودم ولی حالا دوست داری جایزه بدی یه اهنگی که خودت دوست داری ! شب همه بخیر جایزه ی شیوا رو فردا میام میگرم !

به چشم......فردا میفرستم.....شب خوش:riz304:

!SeCreT!

New member
بچه ها شب همگی ******بارون .خواب قبولی ببینید انشاله چند ماه دیگه م تعبیر شه.یاعلی

بالا