عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

parnia

New member
نزدیک 6 - 7 ماه یا بیشتر هست که جوک نشنیدم!

آخرین باری که خندیدم هم به جوک نبود، یکی یک شوخی کرد تو خونه، امروز، کلی خندیدم!

بازم اگه بخواهید ،
بفرمایید، یک جایزه ی دیگه،
ینی 6_7 ماهه جک نشنیدین دیگه؟؟؟:dadad4:............باوشه.........:dadad4:............آهنگ همیشه بهاره گیلانو میخوام:whistle:

antenyus

Active member
نزدیک 6 - 7 ماه یا بیشتر هست که جوک نشنیدم!

آخرین باری که خندیدم هم به جوک نبود، یکی یک شوخی کرد تو خونه، امروز، کلی خندیدم!

بازم اگه بخواهید ، بفرمایید، یک جایزه ی دیگه،

اینا جای خاطره تعریف کردن نیست ولی یکی میگم .... همین عید امسال در یکی از شهرها بودیم نمیگم کدوم شهر ک ب کسی برنخوره.... آدرس یه آبشار رو از یه بنده خدایی پرسیدیم آخه نقشه شهرشون با تابلوها شون اصلا مطابق نبود... طرف نیم ساعت تمام مارو نگه داشته ادرس میده کروکی میکشه ...آخرش ک همه حرفاش تموم شد گفت...حالا اصلا کجا میخوایید برید..... ب جان خودم ما همه اینجوری مونده بودیم....:5::5:

نمدونستیم بخندیم :25r30wi:....یا اینجوری کنیم...:13:

antenyus

Active member
کسی چیزی برا حدس زدن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .....من برم آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...................

mj1919

New member
خلاقیت اصن از همه جای این تاپیک میباره.....ای ول.....خب شد ی جایزه گرفتما....امشب نبودم دلم میسوخت.....

خب.....برسیم به جایزه...عاغااا روز ، روز انتقامه:65d6a5d6s: .....آخرین جوکی که شنیدین و کلی بهش خندیدین....از تاپیک طنز اینجا نباشه:black_eyed:

ینی 6_7 ماهه جک نشنیدین دیگه؟؟؟:dadad4:............باوشه...........آهنگ همیشه بهاره گیلانو میخوام:whistle:

6-7 ماه میشه که به جکی نخندیدم!

خب ، باشه چشم ، لینکشو میذارم!

parnia

New member
6-7 ماه میشه که به جکی نخندیدم!

خب ، باشه چشم ، لینکشو میذارم!
بیچاره اونی که براتون جک گفته......:whistle: ......عجله ندارم....هر وقت تونستین بذارین.....با اجازه همگی.....روز خوش....شب به جام گل بذارید:whistle:

ZOT

New member
باشه پس میگم!
یه سیستم کمکی برای دید نقطه ی کور تو مرسدس بنز هستش

64.jpg

سلام بچه ها دیشب نشد جایزه اتونو بدم اینم جایزه ی همه :ad54ad:

ZOT

New member
زهرا:smiliess (4):
:New (6)::New (6):

مهنا...شدید موافقم.....خیلیا دارنو خوب اومدی زهرا..:

مرسدس بنز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آره دیگه! خیلی ها دارند!

منظورم مرسدس بنز نبود که همه داشته باشن:25r30wi: منظورم ماشین بود بچه ها

am-ml

New member
سلام بچه ها
خیلی جلو رفتین :shocked: ، هنوز همون ساعتای قبلی میایین؟

بالا