عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

mw.ashel

New member
والا من چیزی جواب ندادم، بهتره جایزه نگیرم!

ممنون

اینم هدیه من به شما .........یه کتابه که خیلی تعریفشو شنیدم و امیدوارم بتونید تهیش کنید و بخونیدش.

[h=4]کتاب گایا: نگاهی تازه به زندگی روی زمین (Gaia: A new look at life on Earth ) نوشته جیمز لاولاک (1979/1358)[/h]
gaia.jpg

am-ml

New member
بچه ها خودتونو به خنگی بزنین ،زود نگین تا من یه سختش رو آماده کنم.:28:

mahsa.

New member
خوشم میاد الان من که نمیتونم حدس بزنم با این جمله لیلا ثابت میشه که خنگمو خودم و نزدم به خنگی

دستمال جاذب اب

mj1919

New member

اینم هدیه من به شما .........یه کتابه که خیلی تعریفشو شنیدم و امیدوارم بتونید تهیش کنید و بخونیدش.

[h=4]کتاب گایا: نگاهی تازه به زندگی روی زمین (Gaia: A new look at life on Earth ) نوشته جیمز لاولاک (1979/1358)[/h]
gaia.jpg

ممنون از هدیه تون،
دانلودش کردم، از عنوان فصل هاش ، چیزی دستگیرم نشد،
میشه توی یکی دو جمله بفرمایید در مورد چیه؟
عرفانی-علمی؟ مکتبی؟ علمی؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

am-ml

New member
خوشم میاد الان من که نمیتونم حدس بزنم با این جمله لیلا ثابت میشه که خنگمو خودم و نزدم به خنگی

دستمال جاذب اب
:(40): اختیار دارین خانننننننننننننننم
شرمنده ولی نه :rolleyessmileyanim:

arezoo90

New member
در کمین بودم میدونستم نرفتین!
لیلا جونم این چه کاریه میخوای خنگیه مارو اثبات کنی؟!من که میترسم جواب بدم....من جسورم ....من جسورم...چای کیسه ای؟!

mahsa.

New member
یعنی همه ی شما نشستین یه کنار تا به م ثابت شه خنگم
خب بحدسین دیگه

mahsa.

New member
مجتبی کجایی میدونیم دیدی ولی مشارکت کن
مهنا زهرا واریا شیوا

am-ml

New member
در کمین بودم میدونستم نرفتین!
لیلا جونم این چه کاریه میخوای خنگیه مارو اثبات کنی؟!من که میترسم جواب بدم....من جسورم ....من جسورم...چای کیسه ای؟!
نهههههههههه

ههههههههههههه
چای با طعم دستمال کاغذی
وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:

دستمال جاذب اب
نزدیک شدی

mw.ashel

New member
ممنون از هدیه تون،
دانلودش کردم، از عنوان فصل هاش ، چیزی دستگیرم نشد،
میشه توی یکی دو جمله بفرمایید در مورد چیه؟
عرفانی-علمی؟ مکتبی؟ علمی؟

کتابی یه که تعریفشو زیاد شنیدم و اونجوری که سرچ کردم نظریه‌ای رو بیان میکنه که هر چیزی بر روی زمین بخشی از یک سیستم درهم تنیده، رو به تکامل و خودکنترلی است، جیمز لاولاک این ایده را در نیوساینتیست مطرح کرده بوده. تخریب سیستم‌های زیست‌محیطی یا گونه‌ها، می‌تواند پایداری کل سیستم را تحت تاثیر قرار بده.

parnia

New member
تبلیغه چاییه دیگه......ای بابا......لیلا سختشو بذار........:motat:

بالا