عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

mj1919

New member
آخرین ویرایش:

mj1919

New member
سلام به همگی!
این سوال من یکمی متفاوته!
سه مرحله ایه!

1: ببینید، لذت ببرید، دقت کنید!
2: تایید کنید که من دیدم!(من این رو در پستی جدا ، می پرسم، نیازی به ارسال پست نیست!)
3: سوال رو جواب بدید!(بعد از مرحله ی دوم، در پستی جدا، سوال رو می پرسم!)

و اما قسمت اول سوال:
من این فیلم را به دوستانی که بعد از ظهر از من یک هدیه طلب داشتند، و به تمامی دوستانی که تا الان توی این تاپیک شرکت داشتند تقدیم می کنم!

این فیلم را از آدرس زیر دانلود کنید و ببینید(دقت کنید که با لینک زیر یک صفحه باز می شود، توی اون صفحه لینک دانلود است)،
http://www.downloadha.com/1391/12/دانلود-انیمیشن-کوتاه-paperman-2012/

نام انیمیشن: Paperman – مرد کاغذی
ژانر: انیمیشن ، انیمیشن کوتاه ، کمدی
سال انتشار: ۲۰۱۲
مدت زمان: ۷ دقیقه
حجم: ۴۲ مگابایت
کیفیت: BDRip 720p
خلاصه داستان: مرد کاغذی، انیمیشنی از طرف کمپانی دیزنی که نامزد اسکار نیز شده است، روایت زندگی مرد تنهای جوانی است که در نیویورک زندگی می کند. در یک صبحگاه وقتی که وی به طور اتفاقی با زن زیبای جوانی ملاقات می کند، سرنوشتش عوض می شود و …

paperman-2012-cover.jpg

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
تا وقتی من بیام حدودا 10.30 وقت دارین اینو بحدسین اگه هم تکراریه که دیگه شرمنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینو هم بگم تبلیغ کالا نیست!!!! مشاهده فایل‌پیوست 355
سلام دوستان. خدمات جراحی پلاستیک و یا ماساژ صورت و .......... ببخشید سرعتم خیلی کنده و لایکمم کار نمیکنه به همین خاطر نمیتونم لایک کنم و معذرت میخوام. من رفتم سر درسم. شبتون خوش و خدا نگهدار همگی

mj1919

New member
سلام به همگی!
سه مرحله ایه!

2: تایید کنید که من دیدم!(من این رو در پستی جدا ، می پرسم، نیازی به ارسال پست نیست!)

و اما قسمت اول سوال:
من این فیلم را به دوستانی که بعد از ظهر از من یک هدیه طلب داشتند، و به تمامی دوستانی که تا الان توی این تاپیک شرکت داشتند تقدیم می کنم!

این فیلم را از آدرس زیر دانلود کنید و ببینید(دقت کنید که با لینک زیر یک صفحه باز می شود، توی اون صفحه لینک دانلود است)،
دانلود انیمیشن کوتاه Paperman 2012

خلاصه داستان: مرد کاغذی، انیمیشنی از طرف کمپانی دیزنی که نامزد اسکار نیز شده است، روایت زندگی مرد تنهای جوانی است که در نیویورک زندگی می کند. در یک صبحگاه وقتی که وی به طور اتفاقی با زن زیبای جوانی ملاقات می کند، سرنوشتش عوض می شود و …

paperman-2012-cover.jpg

قسمت دوم:
با توجه به پست بالا،
اگه فیلم رو دانلود کردید و دیدید، لایک کنید!

اگه هنوز فیلم رو ندید، لایک نکنید!
برای اینکه بدونم چند نفر می خواند به سوال جواب بدند، این سوال رو می پرسم!

آیا فیلم را دیدید؟
بله دیدم: لایک این پست
نه ندیدم: عدم لایک این پست

mj1919

New member
طرح این پست(5237 و 5240) و سوالش، موکول شد!

موکول شد به یک وقت بهتر(فردا صبح یا شب یا زمانی که حداقل 5 - 6 نفر دیده باشند)، فعلا از دوستان می خوام که به سوالهای بقیه ی دوستان جواب بدند!

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
طرح این پست(5237 و 5240) و سوالش، موکول شد!

موکول شد به یک وقت بهتر، فعلا از دوستان می خوام که به سوالهای بقیه ی دوستان جواب بدند!

سلام دکتر جون...من فک کنم این فیلمو انسانی شو دیدم نه انیمیشن...لایکش کنم؟؟؟

ZOT

New member
سلام میشه عکس رو دوباره بذارید منم اومدم !

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
تا وقتی من بیام حدودا 10.30 وقت دارین اینو بحدسین اگه هم تکراریه که دیگه شرمنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو هم بگم تبلیغ کالا نیست!!!!
مشاهده فایل‌پیوست 355

به فرزندانمان (کودکان) بد خلقی و اخم نکنیم!

آرزوهای آنها را ازآنها نگیریم!

جواب منو نگفتید

ZOT

New member
سلام به همگی!
سه مرحله ایه!

و اما قسمت اول سوال:

دانلود انیمیشن کوتاه Paperman 2012

paperman-2012-cover.jpg

مرسی آقا مجتبی من این انیمیشن رو قبلا دیدم خیلی جالبه ودوست داشتنی و البته یه تلنگر کوچولو !
توصیه میکنم همه ببیننش!
حالا سوالتون چی هست؟

ps2020

New member
سلام دوباره به همه دوستان.خصوصا دکتر....قبلا هم گفته بودم:تا اینجا همه پاسخ ها غلطه××××××

بالا