عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

arezoo90

New member
دویدم و دویدم داشتم نمیرسیدم :mad_majidonline:
بذار یه بارم این حرف ومن بزنم چقدر تاپیک بی فروغ شده اقا برید یه فروغ پیدا کنید خسته شدیم خب!!!!!!!!!!!!!!!!! :tonguesmiley:

arezoo90

New member
واقعا که همه رفتن لالا؟! یه بارم ما خواستیم تا دیر وقت بیدار بمونیم ولی انگار نه انگار :dadad4::New (6):

arezoo90

New member
hyh.jpg
همه رفتن!!!!!!!!!!!!!
من تنهام!!!!!!!!!!!!!
خدافظ!!!!!!!!!!!!!!!
فردا حال همتونو میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:j58r36j3gcr4suxymup

am-ml

New member
:smiliess (10):
من اومدم ، شما خوابین و من این شکلی بیدار :smiliess (9):
پ.ن: دیشب 4 صبح رسیدیم خونه ،نمیدونم سرم به بالش رسید یا تو هوا خوابم برد . به لطف نماز و صد البته مامانم الان سر کارم.

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
دویدم و دویدم داشتم نمیرسیدم :mad_majidonline:
بذار یه بارم این حرف ومن بزنم چقدر تاپیک بی فروغ شده اقا برید یه فروغ پیدا کنید خسته شدیم خب!!!!!!!!!!!!!!!!! :tonguesmiley:

میدونید بچه ها ما به یه فروغ نیازمندیم ! خوبه آگهی بدیم تو روزنامه که ما به یه فروغ نیازمندیم ! شاید یه فروغ پیداشد اومد به داد تاپیک رسید !

am-ml

New member
میدونید بچه ها ما به یه فروغ نیازمندیم ! خوبه آگهی بدیم تو روزنامه که ما به یه فروغ نیازمندیم ! شاید یه فروغ پیداشد اومد به داد تاپیک رسید !
من حاضرم فروغ صدام کنین اگه مشکلی حل میشه.:thumbsdownsmileyani
پ.ن: من یه همچین انسان فداکاری هستم.:a2d3:

am-ml

New member

این خیلی آسونه.
بعد نوشت: هر وقت اومدین بگین،کما فی السابق :دکتر اگه من نبودم زحمت اول تقلب و بعد راهنمایی رو بکشین،ممنونم.

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
خوب شیوا جان یه حدسی بزن .
.البته نمی دونی چقدر بابت لایکات خوشحال میشم در این حد :4d564ad6:

am-ml

New member
نه.....شیوا غایب:ph34r-smiley:

شیوا درس...درس....درس....:smilies-azardl (181
ای جانم
آآآآآآآآآآافرین ولی با من شوخی نکن خاله از صبح من اینجام (اینقدر خوابم میاد که میدونم اگه برم بازرسی یا سر یکی رو میشکونم یا ... خدا رو شکر برعکسش صادق نیست به دلایلی)
تو همممممممممممممم :a2d3:

parnia

New member
ورزش کنید............کار کنید.................درس بخونید.....کنکور نزدیکه:14: لیلا هیچی به ذهنم نمیاد:dadad4:

mikhak s

New member
اي بابا تا من ميام تو اين تاپيك يه نظر بدم ميبينم 20 صفحه رفته جلو:sadsmiley::smiliess (15):

mj1919

New member

این خیلی آسونه.
بعد نوشت: هر وقت اومدین بگین،کما فی السابق :دکتر اگه من نبودم زحمت اول تقلب و بعد راهنمایی رو بکشین،ممنونم.

تبلیغ وسایل هواساز، خنک کننده!

دستگاه پخش موسیقی؟

لامپ؟

بالا