عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

am-ml

New member

:25r30wi: منظورش دکتره...
برقیه دیگه...

اگه اراده جمعی (به قول دکتر ) بر نیومدنه، ما رو هم خبر کنین (،این پست رو لایک کنین .)

:smiliess (10):

آره ،یا شایدم کاغذ زباله نیست ...

پ.ن: باید کسی که عکس میذاره باشه که راهنمایی کنه.
من شب 10 میام انشالا ،نیام فردا شب میام ولی هر شب میام ،یه نفر م باشه ،پینگ پنگی(اینم از قول عزیز تازه رفته است(-خدا نکنه - منظورم از این تاپیکه ،) :25r30wi: )بازی می کنیم.

دوتاش رو لایک کردی ،تکلیف ما رو روشن کن مادر جون ، البته قبلا گفتی که هستی :smilies-azardl (113

AWWA

New member
سلام آوا جون
نمی دونم هستی یا نه ولی بابا ...
بااااااااااازم با یه سرعت نجومی ...............
آفرین
بفرمایین جایزه چی تقدیم بشه؟

سلام لیلاجون.....چیکار کنم تابلو بود آخه:65d6a5d6s:

تقریبا 100 ص مونده این تاپیک به هزارمین صفحش برسه. مقاومت کنین......ما میتوانیم:auizz3ffy9vla57584x:a2d3:

AWWA

New member
جایزم .....یه جمله تاثیر گذار از همین خانم"سهیلا آریان"که به عنوان آواتارت انتخاب کردی بذار لطفا

am-ml

New member
جایزم .....یه جمله تاثیر گذار از همین خانم"سهیلا آریان"که به عنوان آواتارت انتخاب کردی بذار لطفا
حجاب تاج بندگی منه...
پ.ن: وقتی تازه محجبه شده بوده ،تو همون آمریکا دوستاشون اومده بودن مهمونیش ،با نوعی طعنه و تمسخر گفته بودن ،این چیه ...
گفته بود: این تاج بندگی منه.

am-ml

New member
سلام لیلاجون.....چیکار کنم تابلو بود آخه:65d6a5d6s:

تقریبا 100 ص مونده این تاپیک به هزارمین صفحش برسه. مقاومت کنین......ما میتوانیم:auizz3ffy9vla57584x:a2d3:
:a2d3:
...........................
ولی جای دکتر خالیه...

AWWA

New member
حجاب تاج بندگی منه...
پ.ن: وقتی تازه محجبه شده بوده ،تو همون آمریکا دوستاشون اومده بودن مهمونیش ،با نوعی طعنه و تمسخر گفته بودن ،این چیه ...
گفته بود: این تاج بندگی منه.

چقد سلیقمون به هم نزدیکه!!!!من تنها جمله ای که از مصاحبش تو ذهنم مونده بود همین بود.

AWWA

New member
:a2d3:
...........................
ولی جای دکتر خالیه...

دکترم ایشالله بعد ترک دوباره میاد. هرکی تو این سایت پا میذاره ...اول معتاد میشه---->بعد یه دوره میره تو افق---->بعد که ترک کرد برمیگرده.(دکتر اینو بخونه از دستم عصبانی میشه:black_eyed:)

am-ml

New member
دکترم ایشالله بعد ترک دوباره میاد. هرکی تو این سایت پا میذاره ...اول معتاد میشه---->بعد یه دوره میره تو افق---->بعد که ترک کرد برمیگرده.(دکتر اینو بخونه از دستم عصبانی میشه:black_eyed:)

:smilies-azardl (113

چقد سلیقمون به هم نزدیکه!!!!من تنها جمله ای که از مصاحبش تو ذهنم مونده بود همین بود.

باعث بسی افتخاره برای بنده.
پ.ن: من از این خانم خیلی تاثیر گرفتم ...

AWWA

New member
:smilies-azardl (113

باعث بسی افتخاره برای بنده.
پ.ن: من از این خانم خیلی تاثیر گرفتم ...

شرمنده میکنی....افتخار از بندست:(40):
اگه تبلیغ داری بذار. تاجایی که بودیم جواب میدیم. لب تابم مشکل پیداکرده..ممکنه یه دفعه دیس بشم

mohana

Well-known member

ب نکنه خوبی اشاره کردی:thumbsupsmileyanim:

am-ml

New member
شرمنده میکنی....افتخار از بندست:(40):
اگه تبلیغ داری بذار. تاجایی که بودیم جواب میدیم. لب تابم مشکل پیداکرده..ممکنه یه دفعه دیس بشم
به بچه ها قول دادم 10 ،اجازه میدین بریم ،همون 9.5 - 10 بیاییم؟؟؟؟؟
پ.ن: الان به نظرت من تو کدوم یکی از اون فازام که گفتی؟؟؟؟؟

AWWA

New member
ب نکنه خوبی اشاره کردی:thumbsupsmileyanim:

:28:

به بچه ها قول دادم 10 ،اجازه میدین بریم ،همون 9.5 - 10 بیاییم؟؟؟؟؟
پ.ن: الان به نظرت من تو کدوم یکی از اون فازام که گفتی؟؟؟؟؟

اجازه مام دست شماست.....
نمیدونم فاز اول و دومو رد کردی یانه،ولی به نظرم تو فاز سوم هستی. بودنت به خاطر این نیست که به اینجا اعتیاد داری یا مجبوری:ad54ad:

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
این عکس پیام داره.(هرکی بود حدس بزنه..... تونستم شب میام تایید یا ردشو میگم. نبودم فردا میگم. اگه کس دیگه ای هم جوابشو میدونه میتونه به جای من راهنمایی کنه:riz303: البته اگه تکراری نیست)

cli5n5s147fpyryoun.jpg

mahnam

New member

اما من اصلا ترکم نکردم :tonguesmiley:

am-ml

New member
جدید بذارم ؟
اومدین؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونین که یه نفرم برا من کافیه :ad54ad:

بالا