عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

parnia

New member
عاغا من نقل قولام نصفه میشه......زهرا پیام اونی نبود که گفتی ولی جایزه رو داری:bunnyearsmiley:

ps2020

New member
جلوگیری از پخش شدن آلودگی(مواد نفتی) در دریا ها و حفاظت مناسب از وسایل حمل و نقل مواد نفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parnia

New member
جلوگیری از پخش شدن آلودگی(مواد نفتی) در دریا ها و حفاظت مناسب از وسایل حمل و نقل مواد نفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2020....دیپلمتم ازت پس میگیرم.....خیلی نزدیک بودیا....دور شدی....(عجب چیزی بودا.....فک کردم تابلوئه:4d564ad6:)

mohana

Well-known member
اووووه.....خستگی ب تنم موند
tuzki-bunny-emoticon-052.gif

من برم بخوابم....
moonsmiley1.gif

فردا میام جوابو میبینم شیوا جون
فعلا...شب همگی قشنگ

mj1919

New member
:thanks: اون آهنگه که طلبمه.....این جایزم به سلیقه خودتون....گل نباشه..خوردنی نباشه...شعر نباشه...پند و اندرز نباشه...حالا هرچی غیر اینا:4d564ad6:

بالاخره پیداش کردم!

یکی از زیباترین آهنگهایی که شنیدم! و خیلی دوسش دارم، آهنگ ماه بانو، با ساز کامکار، و صدای صدیق تعریف است!

جایزه ی اول تون:

پیش نمایش این آهنگ رو آنلاین بشنوید، روی علامت پلی، روبروی ماه بانو کلیک کنید!

فروشگاه اینترنتی آهنگ سرا

ec165726-bd40-414f-9d04-9558c337a798.jpg

و اما جایزه ی دومتون، که گفتید به انتخاب خودم، فول آلبوم همین ماه بانو رو از اینجا دانلود کنید:

Mah Banoo(Avayebozorgan.com).zip

011560.jpg

parnia

New member
جواب آخری منو نگفتین!!!!

با جواب آخرت دیپلمتم از دست دادی....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

راهنمایی.....همون که 2020 گفت....مواد نفتی در دریا به اندازه یک قطره حتی باعث آلودگی فراوان میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

parnia

New member
عاغا من صبح کنکور آزمایشی دارم.....باید برم....آلودگی ها در زیر دریا بسیار مخرب تر از اون چیزیه که ما میبینیم.....ینی به ظاهر ی کم باشه...زیر دریا خیلی مخرب تر از اندازشه.....خوب گفتم؟؟؟ :ph34r-smiley:

ZOT

New member
عاغا من صبح کنکور آزمایشی دارم.....باید برم....آلودگی ها در زیر دریا بسیار مخرب تر از اون چیزیه که ما میبینیم.....ینی به ظاهر ی کم باشه...زیر دریا خیلی مخرب تر از اندازشه.....خوب گفتم؟؟؟ :ph34r-smiley:

خب آفرین شیوا حالا جایزه ی منو بده!

parnia

New member
2020.....زهرا.....لیلا.....هرچی میخاین بگید فردا شب تقدیم میکنم......دکترم که طلب مارو ندادن و رفتن....:whistle: شب بر همگی به خیر و خوشی:bunnyearsmiley:

ZOT

New member
2020.....زهرا.....لیلا.....هرچی میخاین بگید فردا شب تقدیم میکنم......دکترم که طلب مارو ندادن و رفتن....:whistle: شب بر همگی به خیر و خوشی:bunnyearsmiley:

همه اتون رفتید !؟:sad:
شیوا من آدرس یه سایت می خوام که بشه راحت و رایگان ebook های پزشکی و بخصوص تاکید می کنم بخصوص توانبخشی رو داشته باشه !

mj1919

New member
همه اتون رفتید !؟:sad:
شیوا من آدرس یه سایت می خوام که بشه راحت و رایگان ebook های پزشکی و بخصوص تاکید می کنم بخصوص توانبخشی رو داشته باشه !

تو این سایت سرچ کنید خیلی عالیه،
اگه نداشت ، به من پ خ بدید، اگه تونستم ، حتما کمکتون می کنم

بالا