جلوگیری از پخش شدن آلودگی(مواد نفتی) در دریا ها و حفاظت مناسب از وسایل حمل و نقل مواد نفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اووووه.....خستگی ب تنم موند![]()
من برم بخوابم....![]()
فردا میام جوابو میبینم شیوا جون
فعلا...شب همگی قشنگ
عاغا من نقل قولام نصفه میشه......زهرا پیام اونی نبود که گفتی ولی جایزه رو داری:bunnyearsmiley:
:thanks: اون آهنگه که طلبمه.....این جایزم به سلیقه خودتون....گل نباشه..خوردنی نباشه...شعر نباشه...پند و اندرز نباشه...حالا هرچی غیر اینا:4d564ad6:
بالاخره پیداش کردم!
یکی از زیباترین آهنگهایی که شنیدم! و خیلی دوسش دارم، آهنگ ماه بانو، با ساز کامکار، و صدای صدیق تعریف است!
جایزه ی اول تون:
پیش نمایش این آهنگ رو آنلاین بشنوید، روی علامت پلی، روبروی ماه بانو کلیک کنید!
فروشگاه اینترنتی آهنگ سرا
![]()
و اما جایزه ی دومتون، که گفتید به انتخاب خودم، فول آلبوم همین ماه بانو رو از اینجا دانلود کنید:
Mah Banoo(Avayebozorgan.com).zip
![]()
جواب آخری منو نگفتین!!!!
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود؟
به دریا ربط داره؟
عاغا من صبح کنکور آزمایشی دارم.....باید برم....آلودگی ها در زیر دریا بسیار مخرب تر از اون چیزیه که ما میبینیم.....ینی به ظاهر ی کم باشه...زیر دریا خیلی مخرب تر از اندازشه.....خوب گفتم؟؟؟h34r-smiley:
2020.....زهرا.....لیلا.....هرچی میخاین بگید فردا شب تقدیم میکنم......دکترم که طلب مارو ندادن و رفتن....شب بر همگی به خیر و خوشی:bunnyearsmiley:
2020.....زهرا.....لیلا.....هرچی میخاین بگید فردا شب تقدیم میکنم......دکترم که طلب مارو ندادن و رفتن....شب بر همگی به خیر و خوشی:bunnyearsmiley:
همه اتون رفتید !؟:sad:
شیوا من آدرس یه سایت می خوام که بشه راحت و رایگان ebook های پزشکی و بخصوص تاکید می کنم بخصوص توانبخشی رو داشته باشه !
تو این سایت سرچ کنید خیلی عالیه،
اگه نداشت ، به من پ خ بدید، اگه تونستم ، حتما کمکتون می کنم