parnia
New member
سلام لیلای مهربونم.....خسته نباشی...من چیزی ازین تصویر به ذهنم نمیاد...الان فقط بلوغ خوندم..تحت تاثیر اونمشیوا جونم هم اومده ،دکتر دعواش نکنی ،از صبح درس میخونده .
سلاااااااام اشل .
معذرت بابت:78:
سلام لیلای مهربونم.....خسته نباشی...من چیزی ازین تصویر به ذهنم نمیاد...الان فقط بلوغ خوندم..تحت تاثیر اونمشیوا جونم هم اومده ،دکتر دعواش نکنی ،از صبح درس میخونده .
سلاااااااام اشل .
یعنی با دست خودت به کسی پر و بال بدی ولی اون فرد قدرناشناس باشه و به ازای تمام خوبیهات بهت بدی کنه و بذاره بره.
مثل کاری که ماها با پدر و مادرامون انجام میدیم.
در مورد خود فرد هست یه پیام یا تذکر اخلاقی به خود شماست....فکر کنم منظورش اینه که جلوی شکار غیر قانونی پرندگان رو بگیریم و نذاریم نسلشون منقرض بشه.یه چیزی در همین حدود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم منظورش اینه که جلوی شکار غیر قانونی پرندگان رو بگیریم و نذاریم نسلشون منقرض بشه.یه چیزی در همین حدود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه عزیزم تو درس بخونی برا من کافیه :thumbsupsmileyanim:سلام لیلای مهربونم.....خسته نباشی...من چیزی ازین تصویر به ذهنم نمیاد...الان فقط بلوغ خوندم..تحت تاثیر اونمh34r-smiley: شماها ادامه بدین تا شب من و زهرا بهتون بپیوندیم..
فعل جمله رو داشتین):a2d3:
معذرت بابت:78:
اینا همه نتیجه چیه ،این پیام میگه مواظب ....مغرور نشوید
بد اخلاق نشوید
حسود نشوید
...
خوب فکر کنم داری میگی ...:4d564ad6:به هرچه بیندیشیم میتوانیم عملی کنیم.
قدرت اراده و یا تحقق اهداف و افکار و آرزوها را میگه؟
اینا همه نتیجه چیه ،این پیام میگه مواظب ....
بگین دیگه .
دکتر چرا ساکتین شما؟
آرزوهایتان را با ما محقق کنید؟
تبلیغ نیست ،یه پیام اخلاقی برای خود ماست ،به یه پست ماقبل خودتون و جوابای من دقت کنیناینا نتیجه اخلاقی برای بنده ست!!!!!!!!!!
مواظب ادمایی که میخوان سد راهتون بشن باشین!
آرزوهایتان را با ما محقق کنید؟
اینا نتیجه اخلاقی برای بنده ست!!!!!!!!!!
مواظب ادمایی که میخوان سد راهتون بشن باشین!
به دیگررررررررران کاری نداره ....پرنده نماد ادم هایی یا چیزهایه که میخوان ما به ارزوهامون نرسیم چه کاریه دستمو گرفتی ول نمیکنی خب نمیرسیم(میرسیم)
ببخشششششششششید :tonguesmiley:باشه گلم چرا دعوا میکنی من که گفتم ای کیو دارم در حدتیم ملی
نا امیدی فرد
قدرت اراده
انگار غیر از من وتو هیشکی هم نمونده ، پس تا شب :smiliess (10):قربونت برم من اصل پیامو از کجا بیارم اخه!
بذار بمونه واسه شب بچه ها اونموقع خوب میحدسن.