عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

parnia

New member
استرالیا؟؟؟؟؟؟؟؟:ph34r-smiley: بجان خودم دارم درس میخونم....همینجوری ی نیگام به اینجا میندازم....

Artmis.a

New member
نه بابا!

پول رستوران ایرانی شو ندارم، برم مکزیکی!

توی رستوران یکی از پژوهشگاههای کشور! (سلف سرویس)

مربوط به حیوانات تراریخت شده یا نوترکیب یا حیواناتیه که خودشون پرورش دادن؟؟؟؟؟:rolleyessmileyanim:

Infinity

New member
استرالیا؟؟؟؟؟؟؟؟:ph34r-smiley: بجان خودم دارم درس میخونم....همینجوری ی نیگام به اینجا میندازم....

میگما شما واقعا کنکور دارین؟یا شوخیه؟چند نفرتون میاین میگین کنکور دارین یا خواهرین.چطوریه؟شوخیه اره؟ببخشید.کنجکاو شدم فقط

mj1919

New member
دکتر رستوران استرالیایی

خوب آره دیگه!

توی این رستوران فقط گوشتهای استرالیایی طبخ میشه!!!!!!!

جایزه این دفعه قشنگه!

معصومیت و شادی توی این لبخند زیبا، تقدیم شما!

kids_best_smiles_09.jpg

mahsa.

New member
یعنی دکتر من برندم
شوخی نکن زوغ (ذوق.........زوق............ذوغ)مرگ میشم خونم به پای تو میشه ها

mahsa.

New member
میگما شما واقعا کنکور دارین؟یا شوخیه؟چند نفرتون میاین میگین کنکور دارین یا خواهرین.چطوریه؟شوخیه اره؟ببخشید.کنجکاو شدم فقط
خواهر بودنمون از سر صمیمیت
ولی اونایی میگن کنکور دارن باور کن کنکور دارن

parnia

New member
اره بخدا...کنکور دارم آبجی...:dadad4: اونام خواهرای مجازین...نه که خیلی وقته همو میشناسیم....واسه همین حس خواهری داریم..شماهم آبجیه ما.....:heart:

Infinity

New member
این چه مدل کنکوریه دیگه؟اونوقت قبول هم میشین؟یعنی کسی اینطوری قبول هم میشه؟همش از رو کنجکاویه ها.:wacsmiley:

Infinity

New member
اره بخدا...کنکور دارم آبجی...:dadad4: اونام خواهرای مجازین...نه که خیلی وقته همو میشناسیم....واسه همین حس خواهری داریم..شماهم آبجیه ما.....:heart:
دست شما درد نکنه.هروقت تغییر جنسیت دادم چشم ابجی شما هم میشم.:tonguesmiley:

بالا