عکس هایی رو که خودتون گرفتید...

najma

New member
و اما دخمل من : دروشااااااا زمانی که زنده بود ... انقدر خوشگل بود که همه فکر میکردن واقعی نیست و عروسکه !

اون عکس بک گراند هم که پشتشه باز خودشه .

najma

New member
عاقا رفته بودیم یکی ازین پاساژ در پیتی های مشهد ... این مانکنه چهرش بدجوری توجهم رو به خودش جلب کرد ... :25r30wi:

mohana

Well-known member
این گل منه
اسمش هست واریا
:heart:
خییییییییییییلی دوسش دارم:thanks:

واریا بیرون از خونه
8piaj2ue7c3tsquu5g.jpg

واریا از نمای نزدیک

4abeqf3dsj880xilouf2.jpg

!SeCreT!

New member
تالاب هشیلان...استان کرمانشاه جاده روانسر روستای کانی شریف...

آخرین ویرایش:

negar91

New member
دریاچه گهر لرستان در دو فصل مختلف سال ( متاسفانه به علت صعب العبور بودن در فصل زمستان موفق به رقتن نشدم )

siteman

New member
یه عکس متفاوت و هیجانی
با دوستام امروز رفتیم مثلا دور دور بعد از کلی چرخیدن گفتیم بریم بهشت سکینه....رفتیم چیزیایی دیدیم که اسن نمیتونم بگم
بعدی یکی از بچه ها یه پیشنهادی داد گفت بریم تو این قبر خالی ها بخابیم...خلاصه ما هم دعوتش رو لبیک گفتیم و رفتیم...وای یعنی وقتی میخابی اونجا 1متر زیر زمین اسن دنیا دور سرت میچرخه و حال عجیبی بهت دس میده...

خیلی ترسیدمممممممممم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hoorsa

!SeCreT!

New member
کوه های بازی دراز(خانقاه عرفان)شهرستان سرپلذهاب استان کرمانشاه...آسمونش قشنگه...اینام مزرعه باقالی هستن...

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
پل رودخانه دایمی مرگ...ماهیدشت کرمانشاه...این رودخونه جریان آبش برخلاف رودخونه های دیگه س.که به اعتقاد ساکنان اطرافش و نیاکان ما آب رودخونه به دنبال امام حسین(ع) میره....البته الان خشک شده...

نوتر

New member
عاغا، خانم ،عزیز، استاد توضیحات عکس یادتون نره . عکسای زیباتونو با توضیحاتش(شهر و استان و عنوان عکس) زیباتر کنید. قابل توجه تک خال و ....// ضمنا اسپم هم ندیدن :13:

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
عاغا، خانم ،عزیز، استاد توضیحات عکس یادتون نره . عکسای زیباتونو با توضیحاتش(شهر و استان و عنوان عکس) زیباتر کنید. قابل توجه تک خال و ....// ضمنا اسپم هم ندیدن :13:

سلام اخوی عکسهای من همه مربوط به استانم کرمانشاهه و توضیح داره هرکجاش نامفهومه دستور بده درستش کنم...

negar91

New member
منطقه پیرجد اطراف خرم آباد ( که توی فصل بهار پر از لاله میشه تلفظش pirijed هست )

آخرین ویرایش:
بالا