شرایطش چیه؟
دانشگاه ارتش،کمی جو خشک و رسمی و جدی ای داره!!دانشجویان پزشکی،تا 4 سال اول تحصیلشون،باید با لباس ارتشی سر ک ل اس حاضر بشن،بعدش نیازی نیست.
در ضمن،تو این دانشگاه دانشجویانش،باید ب مافوقشون احترام بذارن،(هر چی باشه ارتشه و قوانین ارتش رو داره).
بله به دانشجوها از ترم 1حقوق میدن،خوابگاهش تو خود دانشگاه هست.زمانی ک وارد این دانشگاه میشن،تعهد میدن و تا چند سال باید برای خود ارتش کار کنن،از طرفی خوبه،چون بعد فارغ تحصیلی کار دارن و نیازی ب گشتن دنبال کار نیست،از طرفی حقوق سازمان ارتش نسبت ب جاهای دیگه میگن کمی کمتره.
در کل محیط تمیزی داره.
نسبت به دانشگاهای دیگه رتبه قبولی کمتری قبول میشن.یعنی بد تر.دو مرحله ای قبول میشن.بعد از اعلام نتایج اولیه،یه مصاحبه تقریبا دینی داره.عقیدتی سیاسی قوی ای داره!!
بعد فارغ تحصیلی تقسیمشون میکنن به شهرستانای مختلف.
پسرایی ک تو ارتش درس میخونن،دیگه نیازی نیست سربازی بگذرونن.
هم مزایا داره هم معایب.قبول شدن تو بقیه دانشگاها،بهتر از ارتشه.اما باز بهتر از هیچی هست.
ولی اینم در نظر بگیرین که اگه یه زمانی خواستین برین اونور یه کمی مشکل خواهین داشت!!
سلام و عرض ادب من امسال کنکور دادم حالا برای شرکت در بورسیه ارتش هم ثبت نام کردم...
ولی واقعا بجز اطلاعاتی که تو صفحات وب نوشته و خود سایتش اطالعات دیگه ای ندارم:33:
حالا دوستان نظرشون رو لطف می کنند بگن
در ضمن پزشکی رو میخوام انتخاب کنم
ولی اینم در نظر بگیرین که اگه یه زمانی خواستین برین اونور یه کمی مشکل خواهین داشت!!
از یه کمی خیلی بیشتره
اط سراغش نرین که پشیمون میشین
میشه بگید چرا پشیمون میشم؟
راستش من دو سال تو نظام بودن اصلا محیط خوبی نداره بخصوص ارتش و نیروی زمینی
حقیقتش رو بگم من اصلا فردی رو ندیدم که راضی باشه حق هم دارن چه پزشک و چه پرستار
البته پرستار ها موقعیت بهتری دارن ولی پزشک ها نه مخصوصا پزشک های عمومی گه مجبورا تو محیط پادگان خدمت کنن یه محیط نظامی که تا وارد نشی نمی تونی درکش کنی
امکان ادامه تحصیل تنها برای رشته هایی میدن که نیاز داشته باشه ارتش نه اینکه شما دنبال علاقه ات بری و هر رشته ای دوست داشنی شرکت کنی.ارتش تنها به درد کسایی می خوره که روحیه کار تو این محیط ها رو داشته باشن اگه فردی هستین که دنبال آزاد واستقلال و اختیار عمل هستین اصلا سراغش نرین
کلا دست و بال بسته باید در خدمت ارتش باشی
اونایی که قبول ندارن می توننن پای حرفهای همکاری آیندشون بشینن
تو تهران که خیلی زیاده نمونه بیمارستان خانواده ارتش