عصبانیت و عشق(خوندنش خالی از لطف نیست)

Delaram92

New member
86621465927574088930.jpgمرد درحال تمیز کردن اتومبیل تازه خود بودکه متوجه شد پسر 4 ساله اش تکه سنگی برداشته و برروی ماشین خط می اندازد .

مرد با عصبانیت دست کودک را گرفت و چندین مرتبه ضربات محکمی بر دستان کودک زد بدون اینکه متوجه آچاری که در دستش بود شود در بیمارستان کودک به دلیل شکستگی های فراوان انگشتان دست خود را از دست داد .

وقتی کودک پدرخود را دید با چشمانی آکنده از درد از او پرسید : پدر انگشتان من کی دوباره رشد می کنند ؟

مرد بسیار عاجز و ناتوان شده بود و نمی توانست سخنی بگوید ، به سمت ماشین خود بازگشت و شروع کرد به لگد مال کردن ماشین

و با این عمل کل ماشین را از بین برد و ناگهان چشمش به خراشیدگی که کودک ایجاد کرده بود خورد که نوشته بود :

( دوستت دارم پدر ! )

روز بعد مرد خودکشی کرد .

عصبانیت و عشق محدودیتی ندارند .

یادمان باشد چیزها برای استفاده کردن هستند و انسان ها برای دوست داشتن .

مشکل دنیای امروزی این است که انسانها مورد استفاده قرار می گیرند و این درحالی است که چیزها دوست داشته می شوند .

مراقب افکارت باش که گفتارت می شود .

مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود .

مراقب رفتارت باش که عادت می شود .

مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود .

مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود

و اما اینکه هیچ وقت از یادت نبر که در مورد کسی زود قضاوت نکن ...

آخرین ویرایش:

farshad25

New member
هر وقت این مطلبو میخونم یه حس عجیب و غریب بهم دست میده خصوصا وقتی پسر به پدرش میگه: بابا دستای من کی دوباره رشد میکنن...

ketabsabz

Well-known member
واقعا مطلب تکون دهنده ای بود دلارام جان ،کاش ما همیشه مراقب گفتار و رفتارمون باشیم ،گاهی اوقات کارای رو میکنیم ک اصلا دوس نداریم تازه بعد از اینکه انجام دادیم پشیمون میشیم ولی چه فایده ک پشیمونی سودی نداره !

am-ml

New member
مشاهده فایل‌پیوست 957
و اما اینکه هیچ وقت از یادت نبر که در مورد کسی زود قضاوت نکن ...

همین برای همهش کافیه .... نه دست بچه ای از بین می رفت و نه حالا که رفته دیگران با نیش زبون درد پدری(فقط خودش میدونه چقدر بزرگه ) رو چند برابر می کردن...

ممنونم دل آرام جان...

AWWA

New member
توشهر ما دقیقا همچین اتفاقی افتاده بود. من اون وقتا کوچیک بودم و مادربزرگم تعریف میکرد که بچه همسایشون شلوغی میکنه و مادرش عصبانی میشه و سیخ داغو میچسبونه به انگشتاش. سوختگی اینقد شدید بوده که انگشتاشو مجبور میشن قطع کنن. مادربزرگم میگفت که بچه همش میگفته:مامان قول میدم دیگه شیطونی نکنم انگشتامو بچسبون!!!
مامانمم همیشه میگه:وقتی عصبانیت میاد چشم سرخ میشه وقتی میره رخَ(یعنی از پشیمونی وخجالت صورت قرمز میشه)

!SeCreT!

New member
ممنون دوستم خیلی زیبا بود...
این خوبه ما بدترشو داشتیم تو یکی از شهرستانامون!
4کشته و آتش سوزی ماشین و خونه تو یک ساعت....:smiliess (7):

Delaram92

New member
توشهر ما دقیقا همچین اتفاقی افتاده بود. من اون وقتا کوچیک بودم و مادربزرگم تعریف میکرد که بچه همسایشون شلوغی میکنه و مادرش عصبانی میشه و سیخ داغو میچسبونه به انگشتاش. سوختگی اینقد شدید بوده که انگشتاشو مجبور میشن قطع کنن. مادربزرگم میگفت که بچه همش میگفته:مامان قول میدم دیگه شیطونی نکنم انگشتامو بچسبون!!!
مامانمم همیشه میگه:وقتی عصبانیت میاد چشم سرخ میشه وقتی میره رخَ(یعنی از پشیمونی وخجالت صورت قرمز میشه)

وای خدای من اشکم درمیاد با این خبرا...بچه ها هر چقدر هم که شلوغ باشن نباید اونارو تنبیه بدنی کرد بچه ها مثل فرشته ها میمونن پاک هستن خیلی گناه داره به خاطر یه چیز بی ارزش بچه ی معصوم رو اونجوری تنبیه کرد این روش تربیتی اصلا صحیح نیست.ماشین خش افتاد به درک...انگشتای بچه رو دیگه نمیشه برگردوند اما ماشینو چرا میشه.

images

ghazal26

New member
تو رو خدا تو روخدا اين عكسارو پاك كن پرستار مهربون.. تحملش سخته

Delaram92

New member
آره پرستار مهربون دردناک دیدن این عکسها لطفا پاکشون کن دلم به درد میاد.ممنون

ps2020

New member
:mad_majidonline:شما الان پرستار مهربونِ شی؛وای به حال نامهربوناششششششششششششششششش
این پستارو حذف کنید خصوصا
:p7977cujr38iyymsu8:14..................................
ما به همون تاپیکای تک خال راضی تریم!والا
:65d6a5d6s:

pariya

New member
وای پرستارمهربون
من حالم اصن خوب نبود اینارم دیدم...چی بگم آخه
خدا لعنت کنه هرکی بچه هارو اذیت کنه ولی دوست خوبم کاش برا تاپیکی اسمی میذاشتی ک معلوم بود توش چ خبره..

بالا