جالبه
تو تلوىزىون خىلى شنىده بودم که ماهواره بنىان خانواده رو سست مىکنه و ازىن حرفا...
اىنجا هم هست...
پس سرىالهاى قدىمى و چرت اىران خوبه؟؟ اونا که کلا از واقعىت به دوره!!!
من خىلى بىکارم که tv مىبىنم چون با علاقه و عشق درس خوندىم و بىکارىم!!
افسرده شدم و کارم شده فىلم و ترانه دىدن از ماهواره! البته اونم اگه بزارن!
الان اىران پر شده از آدماىى که خودشون رو آگاه مىدوننو بقىه رو نادان! بابا همه صلاح خودشون رو بهتر از هرکس دىگه مىدونن!همه شدن داىه مهربانتر از مادر!
کاش همه پست ها رو مطالعه کرده بودید...
من حرفی که میزنم از روی سند و مدرکه ... اگر حرف من رو باور ندارید لطفا همین فردا برید در دادگاههای خانواده و ببینید که چند نفر به علت خیانت و... میان اونجا... کسانیکه واقعا راهشون رو گم کردن و از همین سریال های بی ریشه الگو می گیرن ... کسانی که زرق و برق ماهواره اون ها رو فریب داده ( لطفا فقط به خودتون نگاه نکنید که تحصیل کرده هستید و احتمالا در شهری بزرگ زندگی می کنید )... کسانی که میگن ما اروپایی زندگی میکنیم ، ما روشن فکریم ، ما چون با بقیه فرق داریم و متفاوت تریم ، ما مثل بقیه
امل نیستیم ، ما که در هزار سال پیش زندگی نمی کنیم ... من این ها رو با گوشای خودم شنیدم ... و متاسفانه و یا شاید هم خوشبختانه مطالعه ام در جهت های مختلف هست ... اما این مطالعات نه تنها باعث نشده که خودم رو آگاه بدونم بلکه برعکس این قضیه هم هست .... من دلم میسوزه وقتی میرم توی خیابون چیزهایی رو میبینم که اون ها رو ماهواره تبلیغ میکن ... یعنی ماها اینقدر ناتوان هستیم که حتی نوع لباسامون باید ماهواره و عوامل پشت اون مشخص کنن ؟
=========
نمی دونم یه عده باید چه چیزی رو ببین تا باورشون بشه که در حال تغییر همه چیز هستن...
========
من اصلا تلوزیون داخل رو با خارج مقایسه نمی کنم ... من میگم راههای سالم تری هم برای سرگرم شدن و پر کردن اوقات فراغت هست ....
باید بگردیم و پیدا کنیم . زندگی بزرگان رو بخونیم... و ببینیم که چقدر بین زندگی ما با اون ها فاصله هست ...
البته این رو هم بگم که اینقدر که به ما چیزهای آماده تزریق کردن ...که قدرت جستجو و خلق کردن در ما کم شده ...
باز هم میگم باید از خودمون شرو کنیم.... اگر من بجای دیدن فلان سریال 500 قسمتی ... که هر قسمتش یک ساعت هست . ده کلمه حفظ کنم . آخر سر 5000 کلمه حفظ شده ام...
========