عشق هایی از نوع ماهواره ای

love virology

New member
بازم میگم همه ی این پای tv نشستنا در اثر بی هدفی تو زندگیه، کسایی ک کار دیگه ای ندارن انجام بدن یا چیز دیگه ای براشون تفریح محسوب نمیشه، وقتی ام ک کنترل افتاد زیر دستت و وقتم داشتی ممکنه هر کانالیو ببینی توی جامعه هم همینجوریه الاف و بی هدف ک باشی هرکار اشغالی در نظرت جلوه گری میکنه

همه رو نباید به یه چشم دید/ بعدش الان خلی تفریح داریم / تفریح ما شده یه تماشای فوتبال یا ورزش دیگه هیچی

مجید دیجی

مدیر بخش
نه من نگفتم از این کیک عجیب وغریب خوشم اومده.... شاید تلخیش به خاطر چیز دیگه ای باشه...
اما این رو بگم باید عمیق تر و از تمام جهات به قضایا نگاه کرد... نباید بذاریم یک کتاب یا یک فیلم افکار ما رو مال خودش کنه:rose:... وقتی یک موضوعی برخورد می کنیم باید اون رو زیر رو کنیم و شخمش بزنیم نه اینکه سر سری از اون بگذریم.
مثلا این کتاب رو کی نوشته ؟ چرا نوشته ؟ در چه کشوری زندگی میکنه ؟ به چه زبان هایی ترجمه شده ؟ کشورهای هدف کتاب کجاها هستن ؟ قیمتش نسبت به سایر کتابا چطوره ؟ مخاطبانش چه سنی هستن.؟ فوکوس نویسنده روی چه قضیه ای هست ؟ چرا اصلا این آدم این کتاب رو نوشته ؟ دوستان نویسنده کیا هستن ؟ جزو کدام فرقه فکری هست ؟ این آدم چه خط فکری داره ؟ این آدم چه نوع زندگی رو برا خودش انتخاب کرده ؟ و....
میبینید خوندن یک کتاب خیلی هم آسون نیست... اگر یک نویسنده یک روانشناس خوبی باشه به راحتی میتونه ذهن خواننده رو تسخیر کنه... پس وقتی می گیم ما فلان کتاب رو خوندیم باید زیر و بم همه این چیزا رو هم بدونیم. بعد اون کتاب رو تبلیغ کنیم .

وقتی یک خواننده عادی یک کتاب رو می خونه در واقع از مکتب فکری نویسنده فارغ التحصیل شده... پس باید دقت کرد

کینز

New member
من بازم میگم باید از خودمون شرو کنیم...
واقعا چرا ما مثل موجودات هیپنوتیزم شده میچسبیم به جعبه تلوزیون ؟
بریم زندگی بزرگان رو بخونیم ببینیم اون ها چطور زندگی می کردن ؟ چقد کتاب می خوندن ؟ چقد به روابط خانوادگی و صرف زمان با اون ها اهمیت می دادن ؟ چقد برای کمک به سایرین وقت میذاشتن ؟ چقد به دیدن دوستان وآشناهاشون می رفتن ؟ چقد کار می کردن ؟ چقد عبادت می کردن ؟ اوقات فراغت ماها همش شده اینترنت ، واتس آپ ، تلوزیون ، ماهواره ... کارهایی که هیچ سودی برا دنیا و آخرت ما نداره...
به نظرتون درسته ؟ باید از خودمون شرو کنیم . دست از تنبلی و لم دادن پای تلوزیون بکشیم...
مثلا من جایی شنیدم یکی از بزرگان اوقات فراغتش رو به خوندن زبان های مختلف می گذروند و این باعث شده بود چندین زبان یاد بگیره...
=======

اگر با این دید به قضیه نگاه کنیم میبینیم که واقعا تلوزیون دیدن زندگی و وقت ما رو میگیره... داخلی وخارجی نداره...
====
البته چنین دیدی بوجود آوردنش سخته و کار هرکسی نیست ... این رو قبول دارم... اما اگر کسی رو برنامه های یکنواخت و... داخلی اذیت میکنه میتونه خودش رو با چیزای دیگه مشغول کنه... کسی که شما رو مجبور نکرده که فقط تلوزیون ببینید که...

من به طور کلی گفتم حرفایی که شما میگید هر روز و هر روز توی رسانه ای مثل تلوزیون گفته میشه ولی هیچ تلاشی در جهت بهبود برنامه های تلوزیون انجام نمیشه فقط میگن ماهواره خوب نیست .اماااینکه میگیدچرا چسبیدین به تلوزیون اول اینکه تلوزیون توی دنیای امروز خواه یا ناخواه نقش مهمی رو توی خانواده بازی میکنه نه توی ایران که توی کل دنیا.براتون مثال میزنم خانمی که خانه داره همسرش میره سر کار سرگرمیش چیه؟همش بره کتاب بخونه؟یا بره به مردم کمک کنه؟خواه ناخواه بخشی از وقتشو با تلوزیون میگذرونه همینطور در مورد آقایون.پس این حقیقت وجود داره.

love virology

New member
نه من نگفتم از این کیک عجیب وغریب خوشم اومده.... شاید تلخیش به خاطر چیز دیگه ای باشه...
اما این رو بگم باید عمیق تر و از تمام جهات به قضایا نگاه کرد... نباید بذاریم یک کتاب یا یک فیلم افکار ما رو مال خودش کنه:rose:... وقتی یک موضوعی برخورد می کنیم باید اون رو زیر رو کنیم و شخمش بزنیم نه اینکه سر سری از اون بگذریم.
مثلا این کتاب رو کی نوشته ؟ چرا نوشته ؟ در چه کشوری زندگی میکنه ؟ به چه زبان هایی ترجمه شده ؟ کشورهای هدف کتاب کجاها هستن ؟ قیمتش نسبت به سایر کتابا چطوره ؟ مخاطبانش چه سنی هستن.؟ فوکوس نویسنده روی چه قضیه ای هست ؟ چرا اصلا این آدم این کتاب رو نوشته ؟ دوستان نویسنده کیا هستن ؟ جزو کدام فرقه فکری هست ؟ این آدم چه خط فکری داره ؟ این آدم چه نوع زندگی رو برا خودش انتخاب کرده ؟ و....
میبینید خوندن یک کتاب خیلی هم آسون نیست... اگر یک نویسنده یک روانشناس خوبی باشه به راحتی میتونه ذهن خواننده رو تسخیر کنه... پس وقتی می گیم ما فلان کتاب رو خوندیم باید زیر و بم همه این چیزا رو هم بدونیم. بعد اون کتاب رو تبلیغ کنیم .

وقتی یک خواننده عادی یک کتاب رو می خونه در واقع از مکتب فکری نویسنده فارغ التحصیل شده... پس باید دقت کرد

در مورد این که فرمودین موضوع خوب بررسی کنیم موافقم مثلا من وقت کنم روی یکی از سوژه های و ژانر ها فیلم میبینم و نتیجه گیری کارگردان برام مهمه الان که وقت نمیکنم ولی دارم روی سینمای فاشیسم و فیلم های پازولینی فوکوس میکنم جالبه/ ولی باید حق بدیم تفریح سالمی برای ما جوونا درست نکردن اگر این تی وی هم بگیرن دیگه هیچی/ امیدوارم بدتر نشه

مجید دیجی

مدیر بخش
در مورد این که فرمودین موضوع خوب بررسی کنیم موافقم مثلا من وقت کنم روی یکی از سوژه های و ژانر ها فیلم میبینم و نتیجه گیری کارگردان برام مهمه الان که وقت نمیکنم ولی دارم روی سینمای فاشیسم و فیلم های پازولینی فوکوس میکنم جالبه/ ولی باید حق بدیم تفریح سالمی برای ما جوونا درست نکردن اگر این تی وی هم بگیرن دیگه هیچی/ امیدوارم بدتر نشه

خوب چرا خودتون برا خودتون درست نمی کنید ؟
فقط تفریح نیست میتونیم کارهای مهمتر هم انجام بدیم... قران بخونیم... زندگی بزرگان رو بخونیم... زبان.... کتاب ها آموزنده... کتاب های درسی و غیر درسی... جم شدن خانواده یا دوستان دور هم دیگر و............

مجید دیجی

مدیر بخش
من به طور کلی گفتم حرفایی که شما میگید هر روز و هر روز توی رسانه ای مثل تلوزیون گفته میشه ولی هیچ تلاشی در جهت بهبود برنامه های تلوزیون انجام نمیشه فقط میگن ماهواره خوب نیست .اماااینکه میگیدچرا چسبیدین به تلوزیون اول اینکه تلوزیون توی دنیای امروز خواه یا ناخواه نقش مهمی رو توی خانواده بازی میکنه نه توی ایران که توی کل دنیا.براتون مثال میزنم خانمی که خانه داره همسرش میره سر کار سرگرمیش چیه؟همش بره کتاب بخونه؟یا بره به مردم کمک کنه؟خواه ناخواه بخشی از وقتشو با تلوزیون میگذرونه همینطور در مورد آقایون.پس این حقیقت وجود داره.

در خارج از ایران بانوان در ان جی او ها و... عضو میشن. خانم های ایرانی هم میتونن هزار راه بهتر برای خودشون و خونوادشون درس کنن

love virology

New member
خوب چرا خودتون برا خودتون درست نمی کنید ؟
فقط تفریح نیست میتونیم کارهای مهمتر هم انجام بدیم... قران بخونیم... زندگی بزرگان رو بخونیم... زبان.... کتاب ها آموزنده... کتاب های درسی و غیر درسی... جم شدن خانواده یا دوستان دور هم دیگر و............

اتفاقا ما از خانواده هایی هستیم که همیشه دور هم جمع میشیم / صحبت میکنیم بعضی موقع ها میزگرد و شب شعر میزاریم/ ولی در کل تفریحات و مسئله اوقات فراغت اوضاع خوبی نداره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

ROJO

New member
Oops
حالا مگه من چی گفتم ،گفتم منظورم فلان بود ،چ حساس:rolleyessmileyanim:

sahar-a

New member
جالبه
تو تلوىزىون خىلى شنىده بودم که ماهواره بنىان خانواده رو سست مىکنه و ازىن حرفا...
اىنجا هم هست...
پس سرىالهاى قدىمى و چرت اىران خوبه؟؟ اونا که کلا از واقعىت به دوره!!!
من خىلى بىکارم که tv مىبىنم چون با علاقه و عشق درس خوندىم و بىکارىم!!
افسرده شدم و کارم شده فىلم و ترانه دىدن از ماهواره! البته اونم اگه بزارن!
الان اىران پر شده از آدماىى که خودشون رو آگاه مىدوننو بقىه رو نادان! بابا همه صلاح خودشون رو بهتر از هرکس دىگه مىدونن!همه شدن داىه مهربانتر از مادر!

sahar-a

New member
البته من شخص خاصى منظورم نبود و کلى گفتم پس لطفا جبهه نگىرىن! البته من چند ساله که اىنجا عضوم و با کسى تند حرف نزدم ولى ...
همون کسانى که ماهواره رو نفى مىکنن، تو خونشون دارن! پس اىن کارا چىه؟

مجید دیجی

مدیر بخش
جالبه
تو تلوىزىون خىلى شنىده بودم که ماهواره بنىان خانواده رو سست مىکنه و ازىن حرفا...
اىنجا هم هست...
پس سرىالهاى قدىمى و چرت اىران خوبه؟؟ اونا که کلا از واقعىت به دوره!!!
من خىلى بىکارم که tv مىبىنم چون با علاقه و عشق درس خوندىم و بىکارىم!!
افسرده شدم و کارم شده فىلم و ترانه دىدن از ماهواره! البته اونم اگه بزارن!
الان اىران پر شده از آدماىى که خودشون رو آگاه مىدوننو بقىه رو نادان! بابا همه صلاح خودشون رو بهتر از هرکس دىگه مىدونن!همه شدن داىه مهربانتر از مادر!

کاش همه پست ها رو مطالعه کرده بودید...

من حرفی که میزنم از روی سند و مدرکه ... اگر حرف من رو باور ندارید لطفا همین فردا برید در دادگاههای خانواده و ببینید که چند نفر به علت خیانت و... میان اونجا... کسانیکه واقعا راهشون رو گم کردن و از همین سریال های بی ریشه الگو می گیرن ... کسانی که زرق و برق ماهواره اون ها رو فریب داده ( لطفا فقط به خودتون نگاه نکنید که تحصیل کرده هستید و احتمالا در شهری بزرگ زندگی می کنید )... کسانی که میگن ما اروپایی زندگی میکنیم ، ما روشن فکریم ، ما چون با بقیه فرق داریم و متفاوت تریم ، ما مثل بقیه امل نیستیم ، ما که در هزار سال پیش زندگی نمی کنیم ... من این ها رو با گوشای خودم شنیدم ... و متاسفانه و یا شاید هم خوشبختانه مطالعه ام در جهت های مختلف هست ... اما این مطالعات نه تنها باعث نشده که خودم رو آگاه بدونم بلکه برعکس این قضیه هم هست .... من دلم میسوزه وقتی میرم توی خیابون چیزهایی رو میبینم که اون ها رو ماهواره تبلیغ میکن ... یعنی ماها اینقدر ناتوان هستیم که حتی نوع لباسامون باید ماهواره و عوامل پشت اون مشخص کنن ؟
=========
نمی دونم یه عده باید چه چیزی رو ببین تا باورشون بشه که در حال تغییر همه چیز هستن...
========
من اصلا تلوزیون داخل رو با خارج مقایسه نمی کنم ... من میگم راههای سالم تری هم برای سرگرم شدن و پر کردن اوقات فراغت هست ....
باید بگردیم و پیدا کنیم . زندگی بزرگان رو بخونیم... و ببینیم که چقدر بین زندگی ما با اون ها فاصله هست ...
البته این رو هم بگم که اینقدر که به ما چیزهای آماده تزریق کردن ...که قدرت جستجو و خلق کردن در ما کم شده ...
باز هم میگم باید از خودمون شرو کنیم.... اگر من بجای دیدن فلان سریال 500 قسمتی ... که هر قسمتش یک ساعت هست . ده کلمه حفظ کنم . آخر سر 5000 کلمه حفظ شده ام...
========

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
ماهواره ناقوس خيانت در خانواده را به صدا در آورده است

رئيس سازمان نظام روانشناسي استان گلستان: شبکه‌هاي ماهواره‌اي با مشروع نشان دادن بي‌بندوباري در غرب ناقوس خيانت در خانواده‌هاي اسلامي را به صدا در آورده اند.
بهرام بختياري‌سعيد در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: خانواده به عنوان کوچک‌ترين نظام اجتماعي تشکيل‌دهنده اصلي يک جامعه بزرگ است و همان طور که خداوند بارها در قران به آن تاکيد داشته است دوام و قوام آن به رابطه عاطفي زن و مرد بستگي دارد، اگر اين رابطه در راستاي دستيابي به آرامش متقابل نباشد به طور حتم پايه‌هاي جامعه دچار تزلزل مي‌شود و اين درست همان هدف اصلي دشمن در سياست‌هاي نرم خود است.

مجید دیجی

مدیر بخش
وي تصريح کرد: دشمن در رسانه‌هاي خود به تشديد کوچک‌ترين نقص‌ها و کمبودهاي عاطفي خانواده‌ها مي‌پردازد و با خدشه‌دار کردن حريم خانواده زن و مرد را نسبت به وظايف و ارزش‌هاي اخلاقي خود مشکوک مي‌کند که نتيجه اين چالش چيزي به جز طلاق‌هاي عاطفي نيست.
رئيس نظام روانشناسي گلستان با اشاره به آسيب‌هاي فراوان طلاق‌هاي عاطفي نسبت به طلاق‌هاي قراردادي گفت: طلاق عاطفي درد پنهان و مبهمي است که چيزي به جز خيانت و فساد خانواده را به دنبال ندارد.
وي افزود: تنها علت بروز طلاق‌هاي عاطفي و تاثيرپذيري خانواده‌ها از فضاهاي ماهواره‌اي ضعف پايه‌هاي اعتقادي در نظام خانواده است، اگر خانواده‌ها آگاهي کافي را نسبت به ارزش‌هاي اسلامي:riz304: و اخلاقي:riz304: داشته باشند نه تنها از اين هجمه آسيب نمي‌بينند بلکه از آن به عنوان عاملي آگاهي‌دهنده استفاده و خدا را براي داشتن نعمت جامعه‌اي سالم و به دور از بي‌بندوباري شکر مي‌کنند.
بختياري‌سعيد در پايان اذعان داشت: بهترين روش براي مبارزه با اين تهاجم فرهنگي بزرگ نشر ارزش‌هاي ديني و ارائه آموزش‌هاي صحيح در زمينه روابط زن و مرد نسبت به يکديگر است.

خوب منبع این خیر " ماهواره ناقوس خيانت در خانواده را به صدا در آورده است | پرسمان دانشجويي - تربیتی و مشاوره " هست . این هم از دید کارشناسان...

بالا