ظرفیت های جدید آزمون کارشناسی ارشد 93 اعلام شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Hamidvet

New member
جنگ جنگ تا پیروزی!!
معترضین عزیز توجه کنید :
فردا روز غزه است بریزید بیرون و حق خودتان را باز پس گیرید!!

:25r30wi::mad_majidonline:

داااااش رضاااااااااا ... از موضوع کاهش ظرفیت ها میخوای واسه کشوندن بچه ها به راهپیمائی سوء استفاده کنی؟! :riz481::j58r36j3gcr4suxymup

ali asghari

New member
حمید جون دوست من 165 اورده و من 5 الان میدونی به من چی میگه؟میگه میخوام بین الملل تهران بخونم میگه دانشگاه تهران میبینمت جالب شده کلا::25r30wi:

sara77

New member
حمید جون دوست من 165 اورده و من 5 الان میدونی به من چی میگه؟میگه میخوام بین الملل تهران بخونم میگه دانشگاه تهران میبینمت جالب شده کلا::25r30wi:

تورو خدا دیگه اینارو ننویسین اینجوری بیشتر حرص میخوریم اصن ادم دوس داره هرچی از دهنش در بیاد بهشون بگه
اخه قوربون عدالتت خدا چرا یه حالی از این مسولا نمیگیری که مارو اینجوری سکته ندن

mahjabin70

New member
هنوز تو سایت سنجش هیچی اعلام نشده اخه از کجا اینقدر مطمئنید؟ به نظر من الکیه و بعید میدونم صحت داشته باشه . یه عده سودجو اومدن جو اینجارو خراب کنن. :smiliess (7):

ali asghari

New member
من موندم این سیاستمدارای ایرانی چطوری روشون میشه میان اینجوری دم از ایران و افتخاراتش حرف میزنن
اگه یکی از افتخاراتشون ایناس میخام سر به تنشون نی=باشه
ینی حالم از هرچی وضع کننده ی قانون ایرونیه حالم بهم میخوره

یا باید رفت یا باید موند و تحمل کرد زیاد سخت نگیر فقط خودت نابود میشی به کسی چیزی نمیشه

Hamidvet

New member

ههههههه :25r30wi:

یعنی کنکورای ایران استرس هاش یک طرف، این کرکری هاشم یک طرف ... :auizz3ffy9vla57584x

ali asghari

New member
هنوز تو سایت سنجش هیچی اعلام نشده اخه از کجا اینقدر مطمئنید؟ به نظر من الکیه و بعید میدونم صحت داشته باشه . یه عده سودجو اومدن جو اینجارو خراب کنن. :smiliess (7):

دوست عزیز تو سایت سنجش چی نیومده؟

Soroush Star

New member

دقیقاً همین حالت توی کلاسمون داریم (9 نفر روزانه و 1 نفر بین الملل اومده) از 3نفر کل ظرفیت بین الملله اصفهان همین یکی اومد و همینم بس بود ( هیچ اطلاعات کلی از انگل شناسی نداشت - فقط پول ریخت)

مصیبت وارده رو بهت تسلیت میگم علی جان
:25r30wi:

Hamidvet

New member

دقیقاً همین حالت توی کلاسمون داریم (9 نفر روزانه و 1 نفر بین الملل اومده) از 3نفر کل ظرفیت بین الملله اصفهان همین یکی اومد و همینم بس بود ( هیچ اطلاعات کلی از انگل شناسی نداشت - فقط پول ریخت)

مصیبت وارده رو بهت تسلیت میگم علی جان
:25r30wi:

خدا اخر عاقبت جامعه علمی کشور رو بخیر کناد؛ گرچه همین الانم تعریفی نیست ... :j58r36j3gcr4suxymup

sepideeee

New member
بچه ها استقلال 6 تا بازیکن یک میلیاردی خریده و پرسپولیسم تقریبا همین قدا ... میخواین از این دو تا تیم عزیز خواهش کنیم بیان حضانت سازمان سنجش رو به عهده بگیرن :25r30wi:
به خدا نمی دونم بخندم یا گریه کنم .. یعنی علم و دانش تو این مملکت از حقوق یه سال یه فوتبالیست ارزشش کمتره؟؟؟ که تنها هنرشم اینه که بره 11 نفری جلوی تیم نیجریه واسه جلو دروازه و بگه ما تیم خوبی بودیم که گل نخوردیم :whistle:

sepideeee

New member
وای من از عصبانیت چه حرفایی که نمی زنم .. کار رو به استقلال پرسپولیس کشیدم احتمالا کمیته انظباطی هم جریمم می کنه :25r30wi:

Soroush Star

New member
خدا اخر عاقبت جامعه علمی کشور رو بخیر کناد؛ گرچه همین الانم تعریفی نیست ... :j58r36j3gcr4suxymup

میدونی جریان چیه ...

توی دبیرستان هر ساله میگن: کنکور امسال 25% تاثیر معدل داره - و سال بعدش میگن 30% تاثیر معدل داره و ... همینه که سال 1404 آخرین کنکور دبیرستانی هاست (و بطور کامل برداشته میشه)

مثل اینکه همین اتفاق قرار سر ارشد و بعدش دکترا بیاد (کم کم از ظرفیت روزانه کم میکنن و زمانی میرسه که کل ظرفیت ارشد و دکترا میشه بین الملل و شبانه) که فاجعه میشه اگر این اتفاق بیوفته (
خدایا این اتفاق رخ نده : آمین)

آخرین ویرایش:

matin

New member
وای من از عصبانیت چه حرفایی که نمی زنم .. کار رو به استقلال پرسپولیس کشیدم احتمالا کمیته انظباطی هم جریمم می کنه :25r30wi:

آغا قرداد آندو چند شد آخر ؟؟؟ :21: چون پاسخگو و راهنما هستی میپرسما
نکونام چرا هیچ تیمی قبولش نمیکنه :65d6a5d6s:؟؟؟
بعد بیمارستان دانشگاه ایران تو روان چیه ؟؟؟
لطفا پاسخگو باشین :black_eyed:

sepideeee

New member
آغا قرداد آندو چند شد آخر ؟؟؟ چون پاسخگو و راهنما هستی میپرسما
نکونام چرا هیچ تیمی قبولش نمیکنه ::؟؟؟
از پاسخگو و راهنما به متین : :black_eyed:
بیمارستان ایران که احتمالا رسول اکرمه طبق گفته ی بچه ها
اندو هم که نمی دونم قرار دادش چی شد .. نکونام هم بسشه دیگه ماشاله واسه نسل علی داییه خدافظی کنه بهتره :black_eyed:
بعد اون اقاهه تو اخبار گفت که اگه جداگانه به فوتبالیستا خونه و ماشین اخرین مدل داده باشن پدرشونو درمیاریم !!! که عمرا در بیارن :65d6a5d6s:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: matin

Hamidvet

New member
آغا قرداد آندو چند شد آخر ؟؟؟ :21: چون پاسخگو و راهنما هستی میپرسما
نکونام چرا هیچ تیمی قبولش نمیکنه :65d6a5d6s:؟؟؟

طبق اخبار (موثق یا ناموثق) نکونام داره برمیگرده تو دست b اسپانیا، میخواد دوباره تو اوساسونا بازی کنه ... :rolleyessmileyanim:

Hamidvet

New member

میدونی جریان چیه ...

توی دبیرستان هر ساله میگن: کنکور امسال 25% تاثیر معدل داره - و سال بعدش میگن 30% تاثیر معدل داره و ... همینه که سال 1404 آخرین کنکور دبیرستانی هاست (و بطور کامل برداشته میشه)

مثل اینکه همین اتفاق قرار سر ارشد و بعدش دکترا بیاد (کم کم از ظرفیت روزانه کم میکنن و زمانی میرسه که کل ظرفیت ارشد و دکترا میشه بین الملل و شبانه) که فاجعه میشه اگر این اتفاق بیوفته (
خدایا این اتفاق رخ نده : آمین)

حالا باز خوبه اونجا هر سال دارن اعلام میکنند و برنامشون مشخصه ولی امسال واسه ارشد که واقعا گل کاشتند! :ahi5slcgm04mi8jqqkl

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا