طنز mexin ^__^

*فرناز*

New member
تیلیغ سیگار نیس ولی به نظرم راس میگه!
البته خانومه حساب نکرده 30 سال همین قیمت نبوده که سیگار

mexin

Well-known member
عقد کنون!(طنز)

20808901406981576789.jpg

دوشیزه محترمه خانم کامپیوتر پنتیوم ۴ با مانیتور ۱۹ ال جی و یک جفت گوشواره اسپیکر مایکرولب آیا وکیلم شما را با مهریه ۴ گیگ RAM و یکعدد کارت گرافیکی عالی و ۴ دانگ از میز کامپیوتری که داماد در آینده تهیه میکنه به عقد دایم آقای گیجعلی در آورم .

- عروس رفته رایت کنه .

دوشیزه محترمه خانم کامپیوتر پنتیوم ۴ با مانیتور ۱۹ ال جی و یک جفت گوشواره مایکرولب آیا وکیلم ؟

-عروس رفته serach کنه .

دوشیزه محترمه خانم کامپیوتر پنتیوم ۴ با مانیتور ۱۹ ال جی و یک جفت گوشواره مایکرولب آیا وکیلم ؟

-عروس هنگ کرده یکنفر که نامحرم نباشه end task کنه عروسو ، ریستارت کنه باز عروس بیاد بالا .

-عروس داره scan disk میکنه یکم صبر کنید.

- لی لی ، لیم لی (آهنگ شروع ویندوز )

عاقدبا لحن خسته : مبارکه اینطور که پیداس وکیلم

حضار در عقد : آقا مبارک باشه – به پای هم پیر بشید _ ایشاالله فن سی پی یوش براتون بچرخه

گیجعلی : انقدر قند نسابید رو سر خانم پنتیوم از بین بردید این بی زبونو .اگه میوه و شیرینیتونو سیر خوردید متفرق شید میخوام با عروس آنلاین بشم برم توسایت کدال یه چرخی بزنم ببینم خبر جدید راجع به سبد سها می که دارم چی اومده .

mexin

Well-known member
اینایی که عاشق همدیگه هستن!(طنز)

با این وضع گرونی دلار و این چیزا دیگه نمیشه عطر خرید که

باص یه دونه از این درختای کاج که خوشبو کننده ماشینه بگیرم بندازم گردنم

خعلی هم به صرفه هست
.
.
.
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

پناه می برم به خدا از شر شیطان رانده شده

سوال: شیطان از کجا رانده شده؟

مسلمان: از بهشت

سوال: کِی از بهشت رانده شد؟

مسلمان: وقتی که به آدم سجده نکرد

سوال: شیطان کجا آدم و حوا رو فریب داد؟

مسلمان: توی بهشت!

سوال: اگه از بهشت رانده شد پس چجوری توی بهشت آدم و حوا رو فریب داد؟!

چگونه وارد بهشت شده بود؟!

مسلمان: به تو چه؟ ای گستاخ، کافر، حتمــا خواستِ خـدا بوده ...!

+حالا بحثـــــــِ من و مامانم جالب تر بود. هی داره میگه شیطان اول اینجا بود و ...:|
.

.
.
.
اصن کلن ما تو فیسبوک کسی نداریم که :

آهن فروش, تاسیساتی, خیاط, بقال, دمپایی فروش, سرهنگ نیرو انتظامی,

راننده تاکسی, دفتردار,

مامور اداره برق , نگهبان پارکینگ , از اینا که میان شیشه های ساختمون بلندا رو با بالابر
میشورن,

یا شغل های دیگه داشته باشه؟؟

همه عکاس و Dj و میکس و مستر کارن؟

این مملکت نونوا و قصاب نداره؟

والا
.
.
.
این کودک درون من جدیدن خیلی ملموس شده!!

میترسم کم کم لگد بزنه و کار به ...و اینا برسه
.
.
.
یادش بخیر بچه بودیم ازین متر آهنی ها رو میگرفتیم سیخ میبردیم بالا

بعد میشکست افسرده میشدیم
:(
.
.
.
از والدین محترم تقاضا دارم وقتی توی یه محیط پر رفت و آمد بچه تون رو به صورت افقی

بغل میکنین ،

حتما کفشاشو دربیارین

:|
.
.
.
یه سری لذت‌ها هم مختص ایرانه.

مصلا یه پول پاره‌ پوره رو یجوری به یه راننده‌ای، بقالی یا یکی بدی ازش خلاص شی.

آدم احساس پیروزی می‌کنه
.
.
.
.
آغا من یه داداش دارم این شب موقع خواب یه سر میره در یخچال رو باز میکنه

بعد تق میزنه به هم

دوباره وسط شب بلند میشه در یخچال رو باز میکنه دوباره تق میزنه به هم

دوباره صبح ساعتای 5 و 6 بلند میشه در یخچال رو باز میکنه تق میزنه به هم

دوباره صبح وقتی بلند میشه میره مدرسه در یخچال رو باز میکنه تق میزنه به هم

دوباره وقتی از مدرسه بر میگرده در یخچال رو باز میکنه تق میزنه به هم

دوباره بعد از ناهارم همینطور

کلا درگیری عجیبی با این یخچال داره

حالا جالب اینجاست از صبح تا شب 20 30 بار در یخچال رو باز و بسته میکنی

شاید یکی دوبارش یه چیزی توش برداره

کلا دارم توی بین خانوادم حروم میشم
.
.
.
فرق باباهای الان با باباهای دهه ی شصتی ها:

باباهای الان وقتی میان واسه بچه ها شون پلی استیشن میارن, آیفون و آیپد , لپ تاپ میارن و....

زمان شصتیا که باباهاشون بلا استثنا هر موقع می اومدن نخود و کیشمیش میاوردن با

صدای گنجشک!!!!

مخلص همه بابا ها هم هستیم :D
.
.
.
اینایی که عاشق همدیگه هستن، ادا در میارن یا شوخی میکنن؟

اینقدر قربون صدقه هم میرین بالا نمیارین؟
.
.
.
چند سال ديگه مصلن از يكي مي پرسي شما كجايي هستيد؟

مي گه : ما اصالتن فيسبوكي هستيم ولي خودم گوگل پلاس بزرگ شدم
:))
.
.
.
اگه آدم به معجزه معتقد نبود ، روزی ده بار نمیرفت سر یخچال تا چیزی که می خواد رو پیدا کنه !
.
.
.
وقتی که تو آمریکا برق میره:

مادرشون: پسرم زنگ بزن اداره برق

وقتی تو ژاپن برق میره:

مادرشون: پسرم برو فیوزها رو چک کن

وقتی تو ایران برق میره:

مادرمون: پسرم برو ببین برق همسایه هم رفته یا فقط برق ما رفته ؟ :DDD
.
.
.
مرد که گریه نمیکنه

تیز میپره پشت موتورش پر میکنه 120 تا سرعت ،

تا اشکای بغضش با اشکای چشم باد خوردش قاطی شه ندونه ماله کدومه
.
.
.
اين دافا همچين آروم عطسه ميكنن آدم دلش ميسوزه اصلا براشون‌:(

امروز تو آژانس مسافرتی يه عطسه كردم آژانس لرزيد يهو

همشون همچين با تعجب نگام ميكردن انگار اژدهام.

mexin

Well-known member
داستان سیندرلا(طنز).(حتما بخونید))!

يکي بود ، دو تا نبود ، زير گنبد کبود که شايدم کبود نبود و آبي بود ، يه دختر خوشگل بدون پدر مادر زندگي مي کرد. اسم اين دختر خوشگله سيندرلا بود که بلا نسبت دختراي امروزي، روم به ديوار روم به ديوار ، گلاب به روتون خيلي خوشگل بود .
سيندرلا با نامادريش که اسمش صغرا خانم بود و 2 تا خواهر ناتنياش که اسمشون زري و پري بود زندگي مي کرد . بيچاره سيندرلا از صبح که از خواب پا مي شد بايد کار مي کرد تا آخر شب . آخه صغرا خانم خيلي ظالم بود . همش مي گفت :سيندرلا پارکت ها رو طي کشيدي؟ سيندرلا لوور دراپه ها رو گرد گيري کردي؟ سيندرلا ميلک شيک توت فرنگيه منو آماده کردي ؟ سيندرلا هم تو دلش مي گفت : اي بترکي ، ذليل مرده ي گامبو ، کارد بخوره به اون شکمت که 2 متر تو آفسايده ، و بلند مي گفت : بعله مامي صغي ( همون صغرا خانم خودمون ) خلاصه الهي بميرم براي اين دختر خوشگله که بدبختيهاش يکي دو تا نبود .

القصه ، يه روز پسر پادشاه که خوشي زير دلش زده بود ، تصميم گرفت که ازدواج کنه . رفت پيش مامانش و گفت مامان جونم

مامانش : بعله پسر دلبندم

شاهزاده : من زن مي خوام

مامانش : تو غلط مي کني پسره ي گوش دراز ، نونت کمه ، آبت کمه ؟ ديگه زن گرفتنت چيه؟

شاهزاده : مامان تو رو خدا ، دارم پير پسر مي شم ، دارم مثل غنچه ي گل پرپر مي شم

مامانش در حالي که اشکش سرازير شده بود گفت : باشه قند عسلم ، شير و شکرم ، پسر گلم ، مي خواي با کي مزدوج شي؟

شاهزاده : هنوز نمي دونم ولي مي دونم که از بي زني دارم مي ميرم

مامانش : من از فردا سراغ مي گيرم تا يه دختر نجيب و آفتاب مهتاب نديده و خوشگل مثل خودم برات پيدا کنم .

خلاصه شاهزاده ديگه خواب و خوراک نداشت . همش منتظر بود تا مامانش يه دختر با کمالات و تحصيل کرده و امروزي براش گير بياره. يه روز مامانش گفت : کوچولوي عزيز مامان ، من تمام دختراي شهر رو دعوت کردم خونمون، از هر کدوم که خوشت اومد بگو تا با پس گردني برات بگيرمش ،

شاهزاده گفت : چرا با پس گردني؟

مامانش گفت : الاغ ، چرا نمي فهمي ، براي اينکه مهريه بهش ندي، پس آخه تو کي مي خواي آدم بشي ؟ روز مهموني فرا رسيد ، سيندرلا و زري و پري هم دعوت شده بودند . زري و پري هزار ماشاالله ، هزار الله اکبر ، بزنم به تخته ، شده بودند مثل 2 تا بچه ميمون ، اما سيندرلا ، واي چي بگم براتون شده بود يه تيکه ماه ، اصلا" ماه کيلويي چنده ، شده بود ونوس شايدم ( مگه من فضولم ، اصلا" به ما چه شبيه چي شده بود ) .

صغرا خانم حسود چشم در اومده سيندرلا رو با خودش نبرد ، سيندرلا کنار شومينه نشست و قهوه ي تلخ نوشيد و آه کشيد و اشک ريخت . يهو ديد يه فرشته ي تپل مپل با 2 تا بال لنگه به لنگه ، با يه دماغ سلطنتي و چشماي لوچ جلوي روش ظاهر شد

سيندرلا گفت : سلام

فرشته : گيريم عليک . حالا آبغوره مي گيري واسه من ؟

سيندرلا : نه واسه خودم مي گيرم

فرشته : بيجا مي کني ، پاشو ببينم ، من اومدم که آرزوهات رو بر آورده کنم ، زود باش آرزو کن

سيندرلا : آرزو مي کنم که به مهمونيه شاهزاده برم
فرشته : خوب برو ، به درک ، کي جلوي راهتو گرفته دختره ي پررو ؟ راه بازه جاده درازه.

سيندرلا : چشم ميرم ، خداحافظ ......

فرشته : خداحافظ ....

سيندرلا پا شد ، مي خواست راه بيفته . زنگ زد به آژانس ، ولي آژانس ماشين نداشت .
زنگ زد به تاکسي تلفني ولي اونجا هم ماشين نبود . زنگ زد پيک موتوري گفت : آقا موتور داريد؟

يارو گفت : نه نداريم.
سيندرلا نا اميد گوشي رو گذاشت و به فرشته گفت ؟ هي ميگي برو برو ، آخه من چه جوري برم؟

فرشته گفت : اي به خشکي شانس ، يه امشب مي خواستم استراحت کنم که نشد ، پاشوبيا ببينم چه مرگته !!!! بلاخره يه خاکي تو سرمون مي ريزيم . با هم رفتند تو انباري ، اونجا يدونه کدو حلوايي بود ، فرشته گفت بيا سوار اين شو برو

سيندرلا گفت : اين بي کلاسه ، من آبروم مي ره اگه سوار اين بشم .

فرشته گفت : خوب پس بيا سوار من شو !!!

سيندرلا گفت : يه آناناس اونجاست فرشته جون ، به دردت مي خوره؟

فرشته : بعله مي خوره

سيندرلا : پس مبارکه انشاالله . خلاصه فرشته چوب جادوگريش و رو هوا چرخوند و کوبيد فرق سر آناناس و گفت : يالا يالا تبديل شو به پرشيا. بيچاره آناناس که ضربه مغزي شده بود از ترسش تبديل شد به يه پرشياي نقره اي.

فرشته به سيندرلا گفت : رانندگي بلدي؟ گواهينامه داري؟
سيندرلا : نه ندارم

فرشته : بميري تو ، چرا نداري؟

سيندرلا : شهرک آزمايش شلوغ بود نرفتم امتحان بدم

فرشته : اي خاک بر اون سرت ، حالا مجبورم برات راننده استخدام کنم. فرشته با عصاش زد تو کله ي يه سوسک بدبخت که رو ديوار نشسته بودو داشت با افسوس به پرشيا نگاه مي کرد . سوسکه تبديل شد به يه پسر بدقيافه .

سيندرلا گفت : من با اين ته ديگ سوخته جايي نميرم

فرشته : چرا نميري؟

سيندرلا : آبروم مي ره

فرشته : همينه که هست ، نمي تونم که رت باتلر رو برات بيارم

سيندرلا : پس حداقل به اين گاگول بگو يه ژل به موهاش بزنه . خلاصه گاگول ژل زد به موهاش و با هر بدبختي بود حرکت کردند سمت خونه ي پادشاه. وقتي رسيدند اونجا ديدند واي چه خبره !!!!!

شکيرا اومده بود اونجا داشت آواز مي خوند ، جنيفر لوپز داشت مخ پدر پادشاه رو تيليت مي کرد . زري و پري هم جوگير شده بودند و داشتند تکنو مي زدند . صغرا خانم هم داشت رو مخ اصغر آقا بقال راه مي رفت (آخه بي چاره صغرا خانم از بي شوهري کپک زده بود ) خلاصه تو اين هاگير واگير شاهزاده چشمش به سيندرلا افتاد و يه دل نه صد دل عاشقش شد

سيندرلا هم که ديد تنور داغه چسبوند و با عشوه به شاهزاده نگاه کرد و با ناز وادا اطوارگفت : شاهزاده منو مي گيري ؟

شاهزاده : اول بگو شماره پات چنده ؟

سيندرلا : 37

شاهزاده در حالي که چشماش از خوشحالي برق مي زد گفت : آره مي گيرمت ، من هميشه آرزو داشتم شماره ي پاي زنم 37 باشه.

خلاصه شاهزاده سيندرلا رو در آغوش کشيد و به مهمونا گفت : اي ملت هميشه آن لاين ، من و سيندرلا مي خواهيم باهم ازدواج کنيم ، همه گفتند مبارکه و بعد هم يک صدا خوندند : گل به سر عروس يالا ... داماد و ببوس يالا

سيندرلا هم در کمال وقاحت شاهزاده رو بوسيد و قند تو دلش آب شد ( بعد هم مرض قند گرفت و سالها بعد سکته کرد و مرد)

سپس با هم ازدواج کردند و سالهاي سال به کوريه چشم زري و پري و صغرا خانم ، به خوبي و خوشي در کنار هم زندگي کردند و شونصد تا بچه به دنيا آوردند.

asal 92

New member
اصن کلن ما تو فیسبوک کسی نداریم که :

آهن فروش, تاسیساتی, خیاط, بقال, دمپایی فروش, سرهنگ نیرو انتظامی,

راننده تاکسی, دفتردار,

مامور اداره برق , نگهبان پارکینگ , از اینا که میان شیشه های ساختمون بلندا رو با بالابر
میشورن,

یا شغل های دیگه داشته باشه؟؟

همه عکاس و Dj و میکس و مستر کارن؟

این مملکت نونوا و قصاب نداره؟

همینو بگو ...............:whistle:

shiva3322

New member
مثل همیشه عالی..مخصوصا اونجاش که مرد گریه نمیکنه:riz481:

ممنون:riz304:

..eli

New member
:25r30wi: مثل همیشه هیپ هیپ مکسیییییییییییین......
دلت شاد..:applause:

sara77

New member
خخخخخخخخخ دم جنیفر گرم ینی اونجا هم مخ شاه رو تلیت کرده
خو اون پسر شاه بی عرضه همین جنیفر لو میگرفت تازه ورژن جدیدم هست خوووووووووووووووو
خخخخخخخخخخخخخ

بالا