خدا لعنتت نکنه مکسین!!!! من چار ساعته وایسادم عکسش آپلود شه!!!!:smiliess (2): راستی نسبت شما با داداش maxin چه می باشد آیا؟ اینم اسپم بود واسه تلافی:rolleyessmileyanim:
خدا لعنتت نکنه مکسین!!!! من چار ساعته وایسادم عکسش آپلود شه!!!!:smiliess (2): راستی نسبت شما با داداش maxin چه می باشد آیا؟ اینم اسپم بود واسه تلافی:rolleyessmileyanim:
چرا آخه آبجی ؟کلا از این بحث نتیجه میگیریم زن موجود نفرت انگیزیه و تو ازدواج ناموفق فقط فقط اقایون ضرر میکنن..لباس نخ نما دیگه؟؟
باشه مکسین خان بگو...ما که حرفی نداریم:5:h34r-smiley:
چرا آخه آبجی ؟
شفاف سازی کامل در خد انرژی هسته ای در مورد این تست: کاملا حقیقی میباشد.قبول کنید استرس دارید دیگه.! دوتا دلفین هست دیگه!:5:
mexin رو پیشونی ماها چیزی نوشته ؟ :sdasdasd::ad54ad:شفاف سازی کامل در خد انرژی هسته ای در مورد این تست: کاملا حقیقی میباشد.قبول کنید استرس دارید دیگه.! دوتا دلفین هست دیگه!:5:
mexin رو پیشونی ماها چیزی نوشته ؟ :sdasdasd::ad54ad:
کلا از این بحث نتیجه میگیریم زن موجود نفرت انگیزیه و تو ازدواج ناموفق فقط فقط اقایون ضرر میکنن..لباس نخ نما دیگه؟؟
باشه مکسین خان بگو...ما که حرفی نداریم:5:h34r-smiley:
:image170:.....................عکی اصلی خودت رو بذار ببینم چیزی نوشته شده؟! هنوز عکستو ندیدم دیگه!!:smiliess (12):
من لباس و کفش زیاد دارم , برا این مهمونی نمیخواد برم خرید :
جمله ای که هرگز از همسرانتان نخواهید شنید....
دلمون بدجور به حالتون سووووووووووووووووووووووخت..........:4d564ad6:
مکسین داداش پیدا میشه مگه چیه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا فعلا بذار شوهر پیدا بشه بعد دلت به حالشم بسوزه بدجوووووررررررر!! بلههههه؟؟!:tonguesmiley: