از مقوی ترین دسرهای سنتی که در بیشتر سفره های ایرانی و مخصوصا برای افطار در ماه رمضان پیدا میشوند حلواست
آرد سنگگ بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوای مجلسی است.
مواد لازم:
۱- آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)۲- روغننباتی: دو پیمانه۳- روغنمایع: نصف پیمانه۴- کره: ۱۰۰گرم۵- حلوا شکری: ۱۰۰گرم۶- پودر گلسرخ: یک قاشق چایخوری۷- زنجبیل و فلفلسیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری۸- نمک: یک قاشق چایخوری۹- هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری۱۰- پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.- سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه)- سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد.- بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.- در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
مواد لازم شربت :
شکر: چهار پیمانه آب: دو پیمانه گلاب: نصف پیمانه زعفران: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت:
- شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود،- وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.
آرد سنگگ بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوای مجلسی است.
مواد لازم:
۱- آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)۲- روغننباتی: دو پیمانه۳- روغنمایع: نصف پیمانه۴- کره: ۱۰۰گرم۵- حلوا شکری: ۱۰۰گرم۶- پودر گلسرخ: یک قاشق چایخوری۷- زنجبیل و فلفلسیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری۸- نمک: یک قاشق چایخوری۹- هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری۱۰- پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.- سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه)- سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد.- بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.- در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
مواد لازم شربت :
شکر: چهار پیمانه آب: دو پیمانه گلاب: نصف پیمانه زعفران: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت:
- شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود،- وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.
آخرین ویرایش توسط مدیر: