صندلی داغ4، 11/2/92، با حضور Tak_khal92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ps2020

New member
دوستان با عرض پوزش از این که امشب نبودم یه سوالی داشتم از خدمت حضار:
آیا این درسته که مدیر دکترمون بتونن قصر در برن وروی صندلی که خودشون تدارک دیدن نشینن؟
دوستان تمهیداتی بیندیشید برای حل این مساله!

صندلی داغ دکتر میمونه واسه بعد انتخابات...حاضرین به غایبین برسونن!

mahnam

New member
اما نظرم در مورد دختر خاله یا همون آجی مهربونم
به قول دکتر تکی ( یه دونه ای )
با اینکه مدت زیادی نیست که اومدی تو انجمن اما عزیز دل همه شدی و این به خاطر ذات پاکته ، خیلی دوس داشتنی هستی :28:
با اراده، با اون نیرویی که در درونت داری مطمئنم که به خواست دلت می رسی :smilies-azardl (113 ( فال گرفتماااااا!!!) :tonguesmiley:

!SeCreT!

New member
سلام به تک خال عزیزم....خسته نباشی جانم.....من ی ده صفحه در میون خوندم اومدم جلو...( چه کنیم کنکوری ایم دیگه...بدبختیم...).....از نظر من ی دونه ای....میدونی که چرا میگم..مهربونی..همیشه حس میکنم خیلی ازمن بزرگتری...(تاریخ تولدتو نمیدونم گفتی یا نه)..تاپیکایی که اوایل میزدی رو خیلی دوس داشتم..و البته دوست دارم..نظرمو ی مقدارم اگه یادت باشه تو پ خ اون اوایل بهت گفته بودم....خلاصه ماهی دیگه....با دل پاکت برا ما دعا کن...دوستت میدارم.موفق باشی عزیزم.شبت بخیر:rose:

سلام عزیزم مرسی ازین همه لطف انشاله همونی باشم که تصور داری... منم دوست میدارم خییییییییییییییییلیییییییییییی....شبت بخیر

TUMS

Well-known member

منظم
یه کوچولو تنها
محیط بیرون ساکت و آرومه اما خونه که میاد زیاد حرف میزنه:smiliess (15):
و . . . . .

TUMS

Well-known member

منظم
یه کوچولو تنها
محیط بیرون ساکت و آرومه اما خونه که میاد زیاد حرف میزنه:smiliess (15):
و . . . . .

!SeCreT!

New member
اما نظرم در مورد دختر خاله یا همون آجی مهربونم
به قول دکتر تکی ( یه دونه ای )
با اینکه مدت زیادی نیست که اومدی تو انجمن اما عزیز دل همه شدی و این به خاطر ذات پاکته ، خیلی دوس داشتنی هستی :28:
با اراده، با اون نیرویی که در درونت داری مطمئنم که به خواست دلت می رسی :smilies-azardl (113 ( فال گرفتماااااا!!!) :tonguesmiley:

خواهریییییییییییی بخدا تا شما رو دارم دلتنگ هیچی نمیشم...اگه فالت حقیقت بشه شیرینیت پیشم محفوظهههههههههه قربونت برم....

mj1919

New member
ممنونم مهسا جونم که به فکر و یادمونی عزیزم:riz304:....اگه تو این چند شب باشه مهسای من عالی میشه چون بعد کنکور من دیگه نخواهم بود و دلیلشو بعدا میگم چرا.:dadad4:
و اینکه سوالات تکراری میشه و اون جذابیتی که باید داشته باشه رو نداره.:sadsmiley:

دکتر لطفا تو این چند شب دعوت ما رو به برنامه خودتون پذیرا باشید.منم قول میدم فقط 4 تا بسته 10 تایی از شما بپرسم.
:rolleyessmileyanim:

حکایت من، حکایت اون خواص بی بصیرت است ، می شناسیمش، نه میگه میام، نه میگه نمیام، فعلا احساس تکلیف دارم، ولی خوب، نیروهای مخلص هستند،

mw.ashel

New member
لطفا اگه میشه نظرتون رو درباره م بگید ممنون میشم ...

اولش اعتراف کنم فکر میکردم پسر باشید و تو رفتارم جوانب احتیاط رو رعایت میکردم :whistle:
و بعدش که فهمیدم دخترید و اونم یه دختر صاف و بی آلایش واقعا دیدگاهم نسبت به شما عوض شد
:thanks:
و از اینکه به سوالاتم جواب دادید و در این برنامه شرکت کردید ممنونم و برای تک خال عزیزم آرزوی موفقیت و شادکامی همراه با سلامتی برای خودتون و مادر عزیزتون رو از خداوند بزرگ خواستارم.:heart::rose:

ps2020

New member
به نظر من:
آدم مهربون...قابل استتار در محیط(با شرایط میتونید کناربیاید)،احساساتی،وظیفه شناس و شجاعی هستید...
این خصلت آخر رو هم که گفتید با اینکه بده ولی خوب:smilies-azardl (113......
در کل یه خواهر دوس داشتنی با دل صاف و صادق داریم ما........:a2d3:
انشاءااله خدا مادرتونو براتون حفظ کنه و زندگی پراز خیر و برکت و سلامتی بهتون بده....:riz304:

!SeCreT!

New member
اولش اعتراف کنم فکر میکردم پسر باشید و تو رفتارم جوانب احتیاط رو رعایت میکردم :whistle:
و بعدش که فهمیدم دخترید و اونم یه دختر صاف و بی آلایش واقعا دیدگاهم نسبت به شما عوض شد
:thanks:
و از اینکه به سوالاتم جواب دادید و در این برنامه شرکت کردید ممنونم و برای تک خال عزیزم آرزوی موفقیت و شادکامی همراه با سلامتی برای خودتون و مادر عزیزتون رو از خداوند بزرگ خواستارم.:heart::rose:

ممنونم از لطفت دوستم ....انجام وظیفه بوده ...

!SeCreT!

New member
به نظر من:
آدم مهربون...قابل استتار در محیط(با شرایط میتونید کناربیاید)،احساساتی،وظیفه شناس و شجاعی هستید...
این خصلت آخر رو هم که گفتید با اینکه بده ولی خوب:smilies-azardl (113......
در کل یه خواهر دوس داشتنی با دل صاف و صادق داریم ما........:a2d3:
انشاءااله خدا مادرتونو براتون حفظ کنه و زندگی پراز خیر و برکت و سلامتی بهتون بده....:riz304:

تشکر داداش گلم انشاله ازون خواهر خوبا باشم نه عمه بد جنسایی که همش فحش میخورن....

mj1919

New member
اگه مهران جمعه شیفت نیست جمعه دکتر بره رو صندلی بزن لایکو
دکتر حق اعتراض نداری

توی شهر ی که من کلانترشم، هفت تیر کش زنده نداریم!

اوه اوه چی گفتم، خیلی به مغزم فشار آوردم!

ولی یکمی صبر کنید، هنوز خیلی ها موندند!

TUMS

Well-known member
شب همگی خوش دوستان:riz304::riz304:
مرسی از تک خال عزیز که به سوالات ج دادن:dadad4:
فردا شب هم که حتمآ هستیم .. . .

!SeCreT!

New member
هر به ژین...زور جوان...
شوتان باش و خواتان له گل...[

اینم گوینده ش با لباس محلیمون...

mahnam

New member
استفاده از هر گونه مواد منفجره ، محترقه! آتیش! سیگار! نفت سقبد! بنزین لیتری 700 الی 1500 تومن! مجازه!

loudlaff.gif

ps2020

New member
آقای دکتر اگه شما قبول زحمت بفرمائید مطمئن باشید که خیلی خیلی های بیشتر هم بعد از این اقدام شجاعانتون وارد برنامه میشن و دعوت ما رو برای مصاحبه قبول میکنن.

آدمین!!!؟؟؟:motat:
من نمیدونم ولی باید بعد امتحانا و کنکور باشه!همش فکر خودتونید!!!؟؟؟بهانه های بنی اسرائیلی هم نیارید.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا