I don't promise...:smiliess (11):نمیخواید بگید که از اطلاعاتی که دادم و حرفایی که گفتم میخوایید سوء استفاده کنید!!ها؟؟؟
I don't promise...:smiliess (11):
depends on...
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
:a2d3: معلومه این برار خیلی خسیسه ها.............خخخخخخ
نه،
جایزه رسم خوبی نیست،
یادبود چرا،
باشه تا یک برنامه ی دیگر خدانگهدار
دکتر اگه موافق باشین خودم یادبودمو انتخاب کنم؟!البته قبل از اینکه بگین آره یا نه من بگم که چیزی که میخوام سخت نیست خیلی آسونه!!!نیاز به صرف اسکناس هم نیست!!!!!!
بفرمایید،
اگه در توانم بود، حتما
چیه برار؟ چرا التعجب کردی ؟:5:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میگم این 2020 خسیس هست.........میگین نه........ببین کِی گفتم......خخخخ....الکی 14 صفحه صندلی داغ که نخونده 67......:smilies-azardl (181دکتر اگه موافق باشین خودم یادبودمو انتخاب کنم؟!البته قبل از اینکه بگین آره یا نه من بگم که چیزی که میخوام سخت نیست خیلی آسونه!!!نیاز به صرف اسکناس هم نیست!!!!!!
با اجازه یه اظهار نظر دیگر در وصف دوستان... دکتر خیلی آدم محتاطی هست.بفرمایید،
اگه در توانم بود، حتما
چیه برار؟ چرا التعجب کردی ؟
میگم این 2020 خسیس هست.........میگین نه........ببین کِی گفتم......خخخخ....الکی 14 صفحه صندلی داغ که نخونده 67......:smilies-azardl (181
با اجازه یه اظهار نظر دیگر در وصف دوستان... دکتر خیلی آدم محتاطی هست.
2020........67 کم پیش میاد اشتباه کنه در عالم شوخی یا غیر شوخی........ولی خب بی خیال...واقعا که همیشه اینجوری در مورد افراد قضاوت میکنید؟
اون "نیاز به صرف اسکناس "رو که خطاب به خودم ننوشتم!که میگید خسیسم!خطاب به دکتر بود!!خخخخ(دکتر ببخشید ها!!سوء تفاهم نشه...) بعدشم:این جمله منظور داشت!!!
2020........67 کم پیش میاد اشتباه کنه در عالم شوخی یا غیر شوخی........ولی خب بی خیال...
منظور جمله هم بدیهیه داداش......گرفتیم........خخخخخ
مرسی...یاد بود این باشه:
باتوجه به توضیحاتی که راجع به خودم،مسائل حاشیه ای زندگیم و افکار و شخصیتم در اختیارتون گذاشتم؛
در یک پاراگراف بدون رودربایستی برداشتتون رو از من بگید،از پ.خ هم میتونید استفاده کنید!...:rose:
البته سایر دوستان هم میتونن بگن!!!
واقعا که همیشه اینجوری در مورد افراد قضاوت میکنید؟
اون "نیاز به صرف اسکناس "رو که خطاب به خودم ننوشتم!که میگید خسیسم!خطاب به دکتر بود!!خخخخ(دکتر ببخشید ها!!سوء تفاهم نشه...) بعدشم:این جمله منظور داشت!!!
2020........67 کم پیش میاد اشتباه کنه در عالم شوخی یا غیر شوخی........ولی خب بی خیال...
منظور جمله هم بدیهیه داداش......گرفتیم........خخخخخ
استثناء این مورد رو اشتباه عرض کردین 67عزیز!!!
:78:
در کل پسر خوبی هستید،
آدم نرمال ، راستگو، پر حرف، تضمیم های عجولانه زیاد می گیرید، خیلی خیلی محتاط هستید، یا ترسو.
آدم اجتماعی و خونگرم، و با مرام.
ولی درکل آدم نمره بیستی هستید!
(البته نظر منه، ممکنه درست نباشه)
:smilies-azardl (181:smiliess (10)::78:
اینم به 1000 صفحه میرسه.....ببینید کی گفتم......
از الان بگم،
هنوز ص 17 است!
من فقط مجری ام!
باز ملت شاکی نشند،
حکایت غم انگیز تبلیغات خلاقانه تکرار نشه!
میخوام اینجا سیاست گردش نخبگان راه بندازم!
مجری ها جابجا بشند!
نه....
اگه این جوریه....من از الان میرم و دیگه برنمیگردم!
یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه!!!
پ.ن:اذان میگویند...التماس دعا دکتر و بقیه دوستان...
چرا قضیه رو درامش می کنی!
گفتم اینجا هرکسی که یک پست بذاره، بهش سهام عدالت می دیم!
برای اینکه دیکتاتوری نشه، گردش نخبگان داریم، هرکسی خواست می تونه مجری بشه!
همین!
ماهم در کسوت، اصغری می ریم از ممد آقا بستنی فروش بستنی می خریم! میاریم!