N@RVIN
Well-known member
منم بپرسم خووو:
1- چرا و چرا تو دیدار های حضوری علاقه خاصی به لم دادن به مبل داری؟؟اونم چه لمی.
2- دی ماه سال 92 وختی منو برا اولین بار تو یونی دیدی تصوراتت له شده نه؟؟ فک کردی الان نوتر میاد قد 194/وزن 122 کیلوگرم؟؟
3- چرا تو دیدارهای حضوری من هر جای میز رو نگا میکنم کفشهای تو رو میبینم؟ چرا من احساس میکنیم انگشت 60 پات میخاد بره تو چش من هر لحظه؟؟
4- چطوری میتونی وقتی چیپس و پاستیل رو با هم میل میکنی حرف بزنی؟؟(دیدار دوم)
5-چرا گوشیت انقد زنگ میخوره؟(دیدار اول). اونا کین بت زنگ میزنن؟ هوووم؟؟ مشکووووووووووووووووک
6- چرا اون روز کیکتو ندادی همشو به ما؟؟ چرا همه ی بستنیتو خوردی؟؟ هوووم. مگه تو دختر نیستی؟؟؟ اون همه پسر نشسته بود اونجا تو همشو خوردی و اولش تعارف نکردی که ببخشید من نمیتونم همشو میل کنم بفرمایید نصفشو بردارین؟؟ هوووووومممم؟؟
7- فکر میکنی دیدار چهارم بچه ها( ان شالله) به چه مناسبتی خواهد بود؟؟
:riz304::riz304::riz304::riz304:
سلام نوتر الدوله خوش آمدی
1.نوتی خیلی نامرتی خخ بابا من این سری همش تو عذاب بودم که لم ندم بووو خودا نیدونم که شاید مدلمه پس خخ
2. نه من هیچکسو تصور نمیکنم تصورم به هیچ عنوان له نشد فقط فک میکردم بیشتر حرف بزنی ..نه قد و وزنتو میدونستم خخخ قبلا گفته بودی
3. آره نوتی منم خیلی کفشمو می بینم نه نگران نباش انگشتم مراقبه خخ
4.فک کنم اول قورتشون میدم بعد حرف میزنم خخ الان یادم نمیاد همون موقع باید یادم می انداختی بش فکر میکردم
5. نوتی خو از راه رسیده بودم برا اون میزنگیئن حالا من میگم انشاله باور کنی دیگه یکیش مامانم بود و دو بارش عروس یک خواستگار و یکیش عمم به خدا هیشکدونم مذکر نبود ( سالی ماهی یه خواستگار اقدام میکنه ایییییییش اونم که سر حماسه )
6.نووووووووووووتی نامرت من اول به همه تعارف کردم بعد خودم خوردم تازه نصفشم موند اییییییییییش از بستنی مم موند خخ..نوتی آخه من اهل تعارف نیستم یذره هم اخلاقا پسرونه ست
7. نود و نه درصد نامزدی خواهد بود انشاله