1-من انسان فوق العاده خمهربون و جديدا حساسي شدم.اما كمي زود عصباني ميشم اينم جديدا
2-چن تا؟!!!والا من اولين دوس دختري كه داشتم سوم راهنمايي بود اما نميدونم چنتا شدن.الان نه تقريبا
3-ازدواج انسان رو كامل ميكنه در يه زماني انسان به جايي ميرسه كه واقعا ازدواج جز لاينفك وجوديش ميشه
32.فکر میکنی چرا همه فکر میکنن خدا یعنی عدالت مهربونی زیبایی و... تو چه دلیلی براش داری؟
33.عاشق یعنی؟
34.اولین کلمه یا جمله که در رابطه با این کلمات به ذهنت میاد:
مجسمه: قاب عکس: سکس: روانشناسی: دموکراسی: هوس: فیاتر شکن:
35.برای تغییر افکار مردم چه راهی پیشنهاد میدی؟
هيچ بار خواستگاري نرفتم(با دوس دخترم خواستم بهم برسيم به باباش گفته بود اما چيز خاصي نيتاد
1[/QUOT
یه تضاد میبینم اینجا: :sdasdasd:پس این کسی که نامزدت بود خواستگاریش نرفتی؟ نکنه او اومده؟ :25r30wi:
بيشترينش اين بوده و هست:مال حرام نخوريد،نماز بخونيد،قران بخونيد،مرد باشيد با زنهاتون مهربون باشيدمهمترین و پرتکرارترین نصیحتی که بابات بهت کرده چی بوده؟
در زندگیت بیشتر برای چی تلاش میکنی؟
چه رنگ و چه فصلی رو بیشتر دوس داری؟
به نظرت منظور خدا از آفرینشت چی بوده؟:black_eyed:
اگه به عقل خودم مسخره بياد كات ميكنم اما اگه مردم يه چيزي بگن درحاليكه من چيزي ديگه تشخيص بدم عمرا به مردم گوش بدماگه یه رابطه داشته باشید که هم به عقل خودتون هم به عقل بقیه مسخره بیاد اما نتونید ازش دل بکنید چی کار می کنین؟
سلام به همه دوستان گلم.
به به بالاخره آقا شفیع هم نشست رو صندلی داغ.
یه سوال تو حیطه درسی ات دارم. ولی بالا غیرتا قانع کننده باشه.
چه جوری میشه عصبانیت رو کنترل کرد؟
تا الان یه لیوان آبغوره رو سر کشیدی بری بالا؟؟؟
.تا الان تصادف کردی؟؟ (خداي نكرده)
.گند ترین نمره ای که گرفتی چی بوده؟؟؟
.ماشینو ترجیح میدی یا موتور؟؟
.............كدم قسمت شخصيتش؟منظورته؟ یعنی از کدوم اخلاقش بیشتر خوشت اومده
دست زدم اره بوسه حالا نه اونجوري نه اونجوری یعنی چی؟ واضح بفرما
من رك هستم نه رك هارو دوس دارم
36. چقدر شخصیت واقعیت به شخصیتی که اینجا داری نزدیکه؟
37.تو زندگیت خواستی به چی برسی؟
38.اگر در آینده صاحب فرزند بشی سعی میکنی چه اصول اخلاقی رو بیش از هر چیز بهش یاد بدی؟
39.تو مدرسه یا دانشگاه اسم هایی که بقیه روت گذاشته بودن چیا بوده؟ همه رو بگو.(نگو نبوده که باور نمی کنم ها)