صندلی داغ 11فردا شب -92/04/18 باحضورcheshmak

جوابهای چشمک رو چجوری ارزیابی می کنید؟ به نظر شما کی سو

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

cheshmak

New member
سلام بر دوستان

چشمک جان بوگو

متولد چند هستی؟ج دادم

اهل کجا هستی؟ج دادم

چند تا بچه این ؟3تا

بچه چندمی ؟من دومي

باباتو بیشتر دوس داری یا مادرت ؟من بابايي هستم

تا حالا به کسی علاقه داشتی ؟ج دادم

تا حالا چند تا خواستگار داشتی ؟ تعداد مهم هست بوگو به جان خودم نشمردم

:28:

....................................................

cheshmak

New member
قبله حاجات توکیست ؟ خدا

یکی از سوتی های خنده دار و جالب زندگیتان چیست ؟ بعدا ج ميدم..ياد اوري كن لطفا..الان خاطرم نيست

-تکیه کلامتون چیست ؟ الكي ي ي

فعلا اينارو جواب بده!!

اگه خوب جواب بدی بازم میپرسم ازت!
green-smiley-019.gif

..................................................................

cheshmak

New member
سلام علیکم

بهترین و بدترین خاستگارات کی بودن؟ توضیح دهید در دو سطر.
الان از فامیل خاستگار داری؟کیه؟؟هان؟ :دی
بامزه ترین حرفی که پروندن به شوما (پسرا) چی بوده؟
خوب نمیشد پسرام میتونستن مامایی (بابایی) بخونن؟

سلا علي اقا

بهترين پزشك بوده........................بدترين هم يه اقا پسري بودن كه تك پسر بودن و 12 تا خواهر داشتن

از فاميل الان....علني نشده هنوز....ولي قطعا علني بشه رد ميشه قبلاهم داشتم رد كردم...........

بامزه ترين...الان اين يادمه..تو بيمارستان بودم داشتم از پله ها بالا ميرفتم وقت ملاقات بود..شلوغ بود...يه پسره بلند درومد گفت..چه دكتر كوچولويييييييي.....ملت برگشتن نگاه..كردن........

پسرا برن مامايي...ببخشيدا ولي به نظرم اصلا جنبه شو نداشتن

MAHSABANOO

New member
1- بهترین دوران تحصیلاتت چه دورانی بوده ؟
2- زن بودن رو تعریف کن:
3- مرد بودن رو تعریف کن:

ba ba barghi

Well-known member

عاغا این سوال رو جواب ندادا ..من حواسم بود خودم جواب میدم ..حیفم اومد بی جواب بمونه !!
1. بلی ...الف :اول دبیرستان بی تربیت معلم ریاضیمون انداختم بیرون ....منو نمی شناخت که ...بعدا که فهمید من ریاضیم خوبه ..خجالت کشید ....
ب..یه بار هم پیش دانشگاهی بی تربیت معلم فیزکمون (مردن دیگه )فکر کرد داریم به سر کچل اون می خندیم ..نه بابا ما داشتیم به یه چی دیگه می خندیدم اصلا توجهی به معلممون نمی کردیم .....یادش بخیر:25r30wi:

ج .دوبار هم سابقه ی تعهد دادن دارم !!یه بار چهارم دبستان بودم ....مدیر ازم تعهد گرفت که اگه سال بعد فوضولی کردی پرونده اتو می ذاریم بلغت بری خونوتون ..ما بچه بودیم اون موقع ...
یه بار هم دوم دبیرستان بودم ... مراسم داشتیم تو مدرسه ....خلاصه یه وضعی ..نمی دونم مدیرمون مثل اجل معلق کجا اومد .....خلاصه ازم تعهد گرفت مراسم فسق و فوجور تو مدرسه برپا نکینیم !!بعد من بچه ی باانظباطش بودم ..فقط 0.25 کم کرد از انظباطم ....اصلا باور نکرد که کار من بوده شلوغیا :ph34r-smiley:

2. اللف .اره من سر ادبیات سوم دبیرستان همش خواب بودم ....بچهه ا به معلمون می گفتن اقا این مریضه ...شما به دل نگیر بذار بخوابه ...ساعت اخر هم بود عصر پنجشنه ..زمانش بد بود

ب.سر ادبیات تو دانشگاه هم نمی تونستم بیش از ده دقیقه بیدار بمونم ....به شیوه ی نوین می خوابیدم ...اصلا استاد متوجه نمیشد ...بیست شدم امتحانشو ...فکر نکنین ادبیاتم ضعیفه ..نخیر..
مورد خواب زیاد دارم ...

3.زشته ها ..تقصیراستاد بود ...من امتحانمو خوب داده بودم ..بابا همش تو ج.زوه بودا ....استاده با خودش مشکل داشت ..همه مونو انداخت ..من اول هفت وهفتادو پنج شده بودما ...اعتراض گذاشتیم ...رفتیم پیشش ((کلا یه توده ی عظیمی از دانشجویان بودیم ))..خلاصه نتیجه ی اعتراض شد شش و بیست و پنج .....

4.تو دانشگاه و اینا نه کم ...چون تو دانشگاه اروم میشینم ...ولی در بقیه ی امکان بلی

5.اره معلم بینشمون ...سال دوم دبیرستان خیلی اذیتش کردیم خدایی ...الهی تووووبه و همون معلم ادبیاتمون سال سوم ....

یادش بخیر...کلا دوران تحصیلمو زنده کردی ...:whistle:

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
سلا علي اقا

بهترين پزشك بوده........................بدترين هم يه اقا پسري بودن كه تك پسر بودن و 12 تا خواهر داشتن

از فاميل الان....علني نشده هنوز....ولي قطعا علني بشه رد ميشه قبلاهم داشتم رد كردم...........

بامزه ترين...الان اين يادمه..تو بيمارستان بودم داشتم از پله ها بالا ميرفتم وقت ملاقات بود..شلوغ بود...يه پسره بلند درومد گفت..چه دكتر كوچولويييييييي.....ملت برگشتن نگاه..كردن........

پسرا برن مامايي...ببخشيدا ولي به نظرم اصلا جنبه شو نداشتن

ببخشیدا ولی قبلا که داشتیم مردا مامایی میخوندن یکی از بهترین دکتر شهر ما که تخصص نازایی هم داره آقا هستن
:motat:

mahnam

New member
اینو می ذارم بچه ها الان نخورینااا
بعد سحری یه تیکه ی کوچولو بخورین
الان جلو غذاتونو میگیره

8275332_orig.jpg

MAHSABANOO

New member
به نظر شما دوست ناباب به كي ميگن ؟
- آدم شوخ طبعی هستی ؟
- با کیا حال میکنی ؟ تو زندگیت !
- پسری هست از دور و برت که دوست داشته باشی عاشقت بشه و بهت پیشنهاد ازدواج بده؟!
- چرا از دخترا بیشتر راجع به ازدواج سوال می پرسن ؟

ba ba barghi

Well-known member
1.بندر..دختراش خوش چش و ابرو...خخخخخخخ...شوخي بود......دوست دارم بنادرو

عزیزم شوخی کردم چیه ؟عین واقعیته ...بندر بندر ..بندر دختراش خوش چش و ابرو ..خوش قد و بالا ساده و کم رو .........:65d6a5d6s:
من خیلی وقته که خوابم ...ولی خواب نرفتم اومدم ببینم هنو رو صندلی نشستی یا نه ؟؟:65d6a5d6s:

خسته نباشی چشمک جون :65d6a5d6s:

یادت نره از من در پایان برنامه تشکر کن....
:65d6a5d6s:

cheshmak

New member

الان چه حسی داری ؟ استرس نداری ؟ کلا حالت خوبه ؟
hanghead.gif

اولیا گیر نمیدن بچه به جای این جنگولک بازیا یشین پای كارت ؟!
3ztzsjm.gif

الان....استرس كه نه...فقط گيجممممممممممممممممممممممم....

نه اوليا هنوز نيومدن گير بدن..اگه اومدن ميگم

MAHSABANOO

New member
آره عسیسم میشه این صندلی تا 2 روز اعتبار داره میتونی فردا جواب بدی الانم خیلی از سوالا رو جواب ندادی فردا از اول سر فرصت بخون اونایی که جا موندن جواب بده

cheshmak

New member
اگه اینده تو زندگی مشترکت بفهمی همسرت بهت خیانت کرده، همون لحظه اول که همسرتو میبینی چیکار میکنی؟
1. یه کشیده جانانه میزنی دم گوشش
2. چشمات پر اشک میشه و زار زار گریه میکنی
3. وسایلاتو برمیداری و عین تو فیلما تو افق محو میشی
4. توهم بهش خیانت میکنی

گزينه دوم...........................من اشكم زود در مياد

MAHSABANOO

New member
خيانت به نامرد كار خوبيه؟
چند تا اسم نام ببر كه قبلا براي اقايون استفاده ميشده ولي حالا براي خانمها
با دوستان دوره دبستان هنوز معاشرت داري؟
- چند درصد غرور داری ؟

تا حالا شده بري زير بارون و اصلا دوست نداشته باشي از زير بارون بيرون بياي ( يا مثلا توي راه بارون بياد و آرومتر نسبت به حالت عادي را بري؟)
- قصد ازدواج داری؟؟؟

mahnam

New member
بچه ها عايا ميشود به باقي سوالا فردا صب ج بدم؟؟؟؟؟

چرا که نه ؟؟
100%
ماه رمضونه و سخته بیشتر از این موندن

به نظر من چشمک جون خیلی مهربون ، پاک، فهمیده ، با اراده و دوس داشتنیه
برات بهترین هارو آرزومندم مائده ی عزیزم

اینم ببر بعد سحری بخور

20110921093228_.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا