AWWA
New member
ای بابا من چرا حرفای این مهسارو متوجه نمیشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یعنی چی اینی که گفتی؟
دلیلش اینه که خسته شدین:smiliess (4):
ای بابا من چرا حرفای این مهسارو متوجه نمیشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یعنی چی اینی که گفتی؟
چرا میگن نابرده رنج گنج میسر نمیشود؟چرا ملت دزدی میکنن بدست میاد که؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوتر جان خسته نباش ی ی ی ی ی ی ی
تنهايي بهتره يا يه خونه ش شلوغ و پرماجرا؟![]()
خواهش میکنم اختیار دارین! خب نمیشناختمتون دیگه شما ببخشید! شبتون بخیرخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ جدی میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای بابا. ببخشید حتما ایراد از من بوده. این همه بچه ها از رشته های دیگه تو خصوصی تبادل اطلاعات میکنیم پس چی؟ در هر حال من شرمندم. ببخشید تقصیره من بوده. مرسی . بوخودا من ترس ندارم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ساندويج بهتره يا يك كاسه آش؟![]()
- بلديد كوفته تبريزي درست كنيد؟![]()
- به چه كسي بيشتر از همه اعتماد داريد؟![]()
- سنگ صبور شما كيه؟![]()
هفته اي چند تومن خرج اس.ام.اس مي كنيد و به ايرانسل يا همراه اول خدمات مي ديد؟![]()
- تا حالا مزاحم تلفني داشتيد؟![]()
هفته اي چند تومن خرج اس.ام.اس مي كنيد و به ايرانسل يا همراه اول خدمات مي ديد؟![]()
- تا حالا مزاحم تلفني داشتيد؟![]()
خلوتترین نقطه ی دنیا کجاست؟
با صداقت به یکی بگی ازش متنفری بهتره یا با ریا بگی نه؟
چرا اینجوری میگین؟!!! همه کسایی که روی صندلی داغ میشینن حس میکنن صندلی های دیگه بهتر بوده...اتفاقا برای شمام مثل بقیه خیلی خوبه من که دلم نمیاد برم بخوابم
از ساعت 12 تا الان مامان یا بابات چند بار اومدن تذکر دادن که بخوابی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرت پسرا تو مجازی بهترن یا تو واقعیت؟
چند تا خاطر خواه داری؟
گفتی مغروری !تا حالا غرورتو واسه کسی یا چیزی زیر پا گذاشتی؟
چه اهنگی تو رو یاد بچگیت میندازه؟
بستنی با چه طعمی دوست داری؟
دوغ نوشابه یا دلستر؟
سالاد ماست یا ترشی؟
احساس میکنم دوس داری منم رو این صندلی بشینم و حسابمو برسی درستههههه؟؟؟!!!!!
خوب دوستان من دیگه رفتم بخوابم مهنام جون دست گلت درد نکنه ادامه پذیرایی با تو ، اگه کم و کسری بود ب بزرگواری خودتون ببخشید
نوتر واقعا خسته نباشی من جای تو خسته شدم ، خیلی صندلی داغی بود تا صبح باید بیدار باشی ب سوالا جواب بدی خخخخ همینطور ادامه بده موفق باشی:riz304:
شب همگی خوش
اول این تاپیک گفتی منو نمیشناسی حالا که به به سزای اعمالت رسیدی نظرتو راجع به جیرجیرک بگو!!!!!!!!!!!!؟
سلام خسته نباشی نوتر جان
من فردا عصر میخونمشون و نظرم هم میگم البته قبلش چندتا سوال هم دارم
موفق باشی :riz304:
الان این جز دروغای شاخدارت بود نوتر جان؟؟!!! :smiliess (11):
من واقعا ناراحتم که دیر اومدم اما خدایی تا حالا همشو خوندم و لایک زدم ، خیلی هم از جوابات راضی بودم
با اینکه سرعت بد بود اما خیلی خوب جواب دادی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
اونایی که نشستن رو صندلی داغ می فهمن به موقع جواب دادن و همه رو جواب دادن با این سوالای شاهکار بچه ها چقد سختهh34r-smiley:
شکسته نفسی نفرمایید!!!:28:
ترکی ی ی نوشتی !!!! به نگار بگم ؟اون که زورش بهت میرسه!!
نگااااااااااااااااااااااااااااااار ؟!!!!