صندلی داغ 10- 92/04/17 باحضور نوتر+خداحافظی موقت نوتر

جوابهای نوتر رو چجوری ارزیابی می کنید؟ به نظر شما کی سو?

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
سلام نوتر هنوز زنده ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال :
1_الان روزه یا شبه ؟
2_دختر همسایتون اسمش چیه ؟
3_ پسر همسایتون چند سالشه ؟
4_ اسم بچه تو حسین میذاری یا حسن ؟ و چرا ؟

cheshmak

New member
نوتر خسته نباشي برادر.به نظر من هم نوتر پسر خوب و معتقدي هست.اميدوارم هميشه موفق باشي...........

بچه ها امشب يادتون نره......من منتظر حضور گرمتون هستم
:rolleyessmileyanim:

MAHSABANOO

New member
اگه یه قال عکس خالی بهت بدم عکس کیو توش میذاری؟
خخ سوال سختیه. میرم پیش یکی از دوستام...
دوستت کیه دخمله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه پسمله چلا نامرئی خوب همینطوریم میشه بری پیشش :4d564ad6:
خخخخخخخخخخ صندلی حساب سداغ شده بوده ها ولی من نتم قطع شده بود ولی مورد نداره الان دوباره داغ میشه

MAHSABANOO

New member
تو چلا خسیسی هانننننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MAHSABANOO

New member
تند میدوستی دیگه چیه؟
456421_Laie_29.gif

یعنی چیزایه تند دوست داری (فلفلی)

MAHSABANOO

New member
ای بابا من چرا حرفای این مهسارو متوجه نمیشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یعنی چی اینی که گفتی؟
نه مشکل از داغیه صندلیته مغزت ارور میده منظورم اینه نمیخوام از 100 درجه دماتو بگی کدومه فک کن دما سنج تا 50 درجه داره حالا درجت چند بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوتر

New member
سلام نوتر هنوز زنده ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال :
1_الان روزه یا شبه ؟
2_دختر همسایتون اسمش چیه ؟
3_ پسر همسایتون چند سالشه ؟
4_ اسم بچه تو حسین میذاری یا حسن ؟ و چرا ؟
1- روزه
2-اسمش مبینا( 6 سالشه)
3- اسمش سیناس( داداش مبینا و 3 ساله)
4- اسم پسر دست خانومه

کاملا زندم

نوتر

New member
دوستت کیه دخمله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه پسمله چلا نامرئی خوب همینطوریم میشه بری پیشش :4d564ad6:
خخخخخخخخخخ صندلی حساب سداغ شده بوده ها ولی من نتم قطع شده بود ولی مورد نداره الان دوباره داغ میشه

نه آمو دختر نیست. خو دوره ازم برا همین نمیتونم برم

نوتر

New member
456421_Laie_29.gif

یعنی چیزایه تند دوست داری (فلفلی)

بله اول بشدت دوست داشتم. با فیزیست کلی فلفل سیاه میگرفتیم همشو خالی میکردیم تو املت. یادمه یبار من یکم زیادی ریختم تو املت. بعد اولین لقمه رو زدم تا یه ربع سرفه کردمو اشک ریختم. بعد دیدم این فیزیست داره با خیال راحت میخوره.
برگشته میگه نوترفک کنم یکم فلفلشو زیاد ریختیا( اینو در حالی میگفت که داشت لقمه ی پنجمو می بلعید):wacsmiley::5:
ولی الان دیگه نه چون روده ام حساس شده

helena

New member
نوترجان شب خوبی بود.با اون چیزی که راجع بهت فکر میکردم متفاوت بودی منظورم اینه کاملا ریلکس و شوخ میدیدمت ولی الان میبینم جوان خیلی معقول و یه کم مغرور و جدی هستی.خوشحالم که مومن و درسخون هستی.این که اینقد به خانواده ارزش میگذاری عالیه...
خوبه که اهل دختر نیستی چون پسر خوب خیلی کم شده البته دخترای بد هم زیاده ولی بچه های اینجا همه درسخون و خوبند.
به سلامتیت بیشتر اهمیت بده....حرص نخور...
امیدورم همیشه موفق باشی دوست محترمم.

negar91

New member
اگه بهت بگن اجازه داري يكي از بچه هاي اينجارو به قتل برسوني اون كيه آيا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mw.ashel

New member
اول از همه سلام به همه میهمانان و یه خسته نباشید ویژه به نوتر و عوامل اجرایی(به خصوص بازم نوتر که دیدم تا چه ساعتی بیدار مونده و به سوالات طرح شده جواب داده)

دیدگاه من در مورد نوتر همونیه که قلبلا داشتم و از تایپیک ها و تعصبش به رشتش و کمک به هم رشته ای هاش قابل تحسین بود ولی تو این برنامه یه چیزی که از نظر خودم قابل تحسین بود اینه که با اینکه خیلی مغرورند و در همون نسبت هم به دختر خانمها حساسند و تا الان کاری نکردند که دل یکی رو بشکنند و رفتارشون همیشه منطقی بوده .

ولی روزی که نوتر خسته میشه، خدا به داد دوستاش و اطرافیانش برسه که دوست داره بازیگوشی کنه و باهاشون کل کل کنه و شوخی که توصیه من به دوستاش در این مواقع سعی کنید ازش دور باشید وگرنه نوتر میدونه چه بلایی سر شما بیاره.:rolleyessmileyanim:

در آخر هم یه همسر خوب و یه پدر مهربون میشه که به زندگیش و آرامشی که میخواد داشته باشه تموم تلاششو میکنه.

آقای نوتر بابت شرکت در این برنامه ممنونم و ایشالا همیشه موفق و سلامت در کنار عزیزانت باشی.
:riz304:

نوتر

New member
اگه بهت بگن اجازه داري يكي از بچه هاي اينجارو به قتل برسوني اون كيه آيا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یقین بدون اون کسی نیست جز خودت:motat:

من دیگه دارم میرم از سایت . ولی بدون این امر یه روزی میسر میشه

bioshimi93

New member
آقای نوتر منم از شما دلخور نیستم می دونم که همیشه شوخی می کنید خیلی با جنبه اید به خاطر همین منم شوخی می کنم حرفای منو تو تاپیکها جدی نگیرید.شما خیلی مهربونی اصلن بد اخلاق نیستین اگه سوالام بد بوده همش شوخی بود.
اگه برای درس میرید موفق باشید انشالله دکترا هر جا که میخواین همین امسال قبول بشین با رتبه تک رقمی :rose:
:rose:

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
نوتر دوست باجنبه و خوبم حیف که باهات دیر اشنا شدم مرسی که به همه سوالایه بی سرو با سر من جواب دادی و ارامش خودتو حفظ کردی اصلا بهت نمیاد که بد اخلاق باشی خوب بودی امیدوارم دکتراتم بگیری و موفق بشی
و از طرف همه دوستانی که دیشب حضور داشتن ازت تشکر میکنم که دعوت صندلی رو پذیرفتی و اومدی
لطفا در قسمت دل نوشته داغ یه مطلب بذارید فراموش نکنید

نوتر

New member
خب دیگه دوستای گلم روز موعود من فرا رسید . باید یه مدت برم
دیگه کامل از دست من و اسپم ها و مخالفتام خلاص میشین
در هر صورت هر کسی از من ، پستام، خصوصیام وتاپیکام ... ناراحت شده من ازش معذرت میخوام. دیگه ماه مبارک شده باید همه همدیگه رو حلال کنیم.
دوستای خیلی خیلی خوبی پیدا کردم اینجا.
از نگار 91 هم میخام هوای بچه های تغذیه و بچه های غیر تغذیه ای که میخان تغذیه شرکت کنند رو داشته باشه و به تک تک سوالاتشون با حوصله و دقت جواب بده و گرنه میام:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
منم تو این مدت همیشه سعی کردم طوری باشم که خدا نکرده کاری نکنم که بچه ها از اینکه بم پیام دادن پشیمون بشن.
در هر صورت به مدت 4 ماه در خدمت دوستان نیستم.
همتون گلید و برای همتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم. التماس دعا و خدانگهدار

Haydi

New member
خدا قوت..
عجب صبر و تحملی.. :5:
آقای نوتر من شما رو نمیشناختم اما
خوشحالم که این تاپیک باعث شد با خصوصیات اخلاقی و روحیاتتون آشنا شم..
درسته که پسر عصبی و مغروری هستید اما خصوصیات خوبتونم کم نیست
اینو از جواباتون به بعضی از سوالات میگم..
در کل به نظرم شما پسر مهربون، صادق، دل رحم و خانواده دوستی هستید و
اصلا دوست ندارید کسی از دستتون ناراحت باشه..
امیدوارم هم شما و هم بچه های انجمن به اون چیزی که دوست دارن برسن..
:riz304::riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا