دقیقا موافقم باتون
مگه میشه برا آوا خانم صندلی داغ آورد!!؟؟؟
ختم قرآن های بی نظیرش بدون اینکه بخوان به نظر کسی بی احترامی کنن هیچ موقع یادمون نمیره
مهسا بانو بهتره اینم اضافه کنید که آوا خانم= مدیر لایق و سابق انجمن فرهنگی مذهبی که خودشون نخواستن مدیر باشن
خیلی وقت پیش باید رو صندلی بودند. البته رو صندلی داغ نه ها، بلکه روی صندلی سوالات.
در هر صورت خیلی خوشحالم که Awwa دعوت شده:rose:
نوتر اين تفكيكت منو كشته....يعني اونايي كه رو صندلي داغ نشستن خدايي نكرده خورده شيشه داشتن؟؟؟خخخخخخخخخخخخخ ...اتفاقا صندلي داغ عين فرشته عدالت كوره مهم نيس كي بشينه فقط سوزوندن بلده..................پس ميسوزانيممممممممممممممممممممممممممممممممممم....
اوا جون![]()
شما![]()
خوشحالم که انقد عشق داری به رشتمون
دقیقا موافقم باتون
مگه میشه برا آوا خانم صندلی داغ آورد!!؟؟؟
ختم قرآن های بی نظیرش بدون اینکه بخوان به نظر کسی بی احترامی کنن هیچ موقع یادمون نمیره
مهسا بانو بهتره اینم اضافه کنید که آوا خانم= مدیر لایق و سابق انجمن فرهنگی مذهبی که خودشون نخواستن مدیر باشن
خیلی وقت پیش باید رو صندلی بودند. البته رو صندلی داغ نه ها، بلکه روی صندلی سوالات.
در هر صورت خیلی خوشحالم که Awwa دعوت شده:rose:
اصولا دوزاری من با تاخیر چند ساعته میفته......تازه فهمیدم منظورتون چی بود!!!! یه پیشنهادی دارم نمره منفی ام بذارین تا حداقل منم تو این جدول امتیازا جایی داشته باشم
اهم اهم خوب صدا میادش !!!!!!!!!
عرضم به حضور حضار محترم اینکه برا همین کاندیدای مدیریت اوا جونمو ابی گذاشتم گفتم شایدی متوجه بشن دوستان که اوا همون مدیر سابق هستن
در مورد اون گنده دومیه هم باید خدمتون عرض کنم که بله اوا قرار بود خیلی وقت پیش بیاد رو صندلی بشینه یعنی قبل ادمین ولی بخاطر غیبت یکماهه من نشد که بشه در واقع شرمنده اوا جونم شدم
و در همین تریبون از اوا تشکر میکنم
اجی جونم اوا گلی خیلی ناسی عاشقتم مرسی که دعوتمو بدون چونه زدن قبول کردی واقعا خیلی دوست دارم اصلا کلا همیشه هر وقت اسمتو میبینم یاد آرامش می افتم درست مثل ارام گلی
سالار نمیری الهی خرده شیشه:
نه خدا نکرده هرگز همچین حرفی نزدم
کلا اوا خانم چون خیلی وقته نیستن ، هم اینکه با تاپیک های ختم قرانش خیلی صفا میکردیم. همه چی سر جاش بود:
ایشون تو صندلی داغ من تا آخر آخر آخرش بودن(به همراه چند نفر دیگه). منم تا آخر آخر آخرش هستم:rolleyessmileyanim: