آتشین
Well-known member
به به انیس جون مرحمت فرمودید شما نباشی اصلا صندلی داغ داغ نمیشه ها![]()
خخخ ببین من کاریت نداشتما خودت دلت موخاد ذوبت کنم
به به انیس جون مرحمت فرمودید شما نباشی اصلا صندلی داغ داغ نمیشه ها![]()
خخخ ببین من کاریت نداشتما خودت دلت موخاد ذوبت کنم![]()
هلـــــــــــــــــو بر آقا محمد رضا انگلیشمن
موفق باشی:rose:
آره آقا محمد رضا به من هم خیلی لطف کردند، حتی ترجمه لزگی رو واسم ایمیل کرد
بچه ها اونجا اسمش Rock.badboy بود خخخخخ
ههههههههه خوبه ایمیل منو ندادم یا ابرفضل
اصن اینجا پته ی ادم باید بریزه بعلللللللللللللله
ما مثل شما به خودمون شک نداریم ایمیل که چیزی نیست که دیگه پته آدم حساب بشه :riz277:
آره بابا منم اسم ایمیلم اسم واقعیم بود و با سکینه شروع میشد منم خجالت میکشیدم جایی بیان بشه درکت میکنم
اسم ایمیل منظورمه ولی خدداوکیلی از این که بهتره Rock.badboy
:black_eyed:
5شنبه دیره نمیشه الان یه ده بیس صفحه سوال بپرسیم اخه تا اون موقع ممد نمیرسه جواب بده مگه مث من تایپش قویه اخه نمیتونه
امیدوارم -من که چیزی نگفتمآره بابا منم اسم ایمیلم اسم واقعیم بود و با سکینه شروع میشد منم خجالت میکشیدم جایی بیان بشه درکت میکنم
:riz277:
- - - Updated - - -
شما خیالت از پس شما یکی درمیام
آره بابا منم اسم ایمیلم اسم واقعیم بود و با سکینه شروع میشد منم خجالت میکشیدم جایی بیان بشه درکت میکنم
:riz277:
سکینه ؟؟خخخخخخخخخخ
اینو از کجا اوردی
مردم از خنده دیونه
عجب رویی داری ها لابد میخای بگی نیست خوب اگه راست میگی ایمیلت رو بذار اینجا کاربرا خودشون قضاوت کنن
سکینه ؟؟خخخخخخخخخخ
اینو از کجا اوردی
مردم از خنده دیونه
ههههههههه الان میخای از ترفندای خودم استفاده کنیعجب رویی داری ها لابد میخای بگی نیست خوب اگه راست میگی ایمیلت رو بذار اینجا کاربرا خودشون قضاوت کنن
قلی قدیمی شد الان ورژن جدیدشون جعفرهحالا خوبه صندلی داغه اینه من باید جواب پس بدم
ما باید سوال بپرسیم قلی جون
حداقل یه ایشششش میگفتی اوفففففف دیگه چی بود این وسط :25r30wi:ههههههههه الان میخای از ترفندای خودم استفاده کنی
من خودم اینکارم ممد اخه با دم شیر هم بازی
اووووووف
ینی هرچی من میخام دلم واسش بسوزه کم بپرسم انگار خودش .................قلی قدیمی شد الان ورژن جدیدشون جعفره
هنوز که شروع نشده سوالات رو نگه دار روز موعود سوال کم نیاری اون وسط ای خدا اون روز رو دارم تصور میکنم کم آوردی داری موهات رو میکنی :motat:
اووووووووف ینی روت زیادهحداقل یه ایشششش میگفتی اوفففففف دیگه چی بود این وسط :25r30wi:
نه دیگه اینجا دیگه علوم ماورالطبیعه کاربرد ندارهینی هرچی من میخام دلم واسش بسوزه کم بپرسم انگار خودش .................
باشه حالا میبینیم یه دوتا چشمت کنم سرعتت لاکپشتی شه خودت عصبی میشی
ما از جنگ نرم استفاده میکنیم
والا