شکلات خانگی

mohana

Well-known member
سلام...جای همچین تاپیکی تو آشپزخونه علوم پزشکی خالی بود...
هرکدوممون هرنوع شکلاتی که درست کردیم رو اینجا بذاریم...ممنونم:riz304:

من تا حالا سه نوع شکلات درست کردم...ولی طعم این شکلات که میخوام براتون بذارم و از همه بیشتر پسندیدم...یکی از دوستام بهم یاد داد...دستش درد نکنه


شکلات گردویی آلمانی


مواد لازم:
بیسکویت پودر شده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر یک دوم پیمانه ( لیوان دسته دار)
کره 120 گرم
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
گردو خورد شده یک دوم پیمانه

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره کاملا آب بشه
تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم بعد به به کره و کاکائو اضافه میکنیم ...هم میزنیم تا شکر کاملا حل شه...
از روی حرارت برمیداریم و گردو و بیسکویت رو اضافه میکنیم
این مواد و تو نایلون فریزر میریزیم و به صورت استوانه درمیاریم..میذاریم تو فریزر...
برا من 2 ساعته آماده شد....

این عکسش تو یه سایت
odwnm92qklu6coh0wyh.jpg




این هم شکلات خودم..من قالب زدم...
2013_08_16_13_12_07.jpg



خیلی خوشمزه س حتما درست کنین عکسشو هم بذارین..........:rolleyessmileyanim:
 
آخرین ویرایش:

am-ml

New member
به به ؛دستت درد نکنه.:riz304:
چند تا سوال دارم سرآشپز:
تخم مرغ و شکر رو چقدر باید بزنیم؟ همینقدر که مخلوط بشن و تخم مرغ صاف بشه ،کافیه؟
میشه بجای کره از روغن استفاده کرد؟ -من بوی کره داغ شده رو دوست ندارم و هر شیرینی که کره میخواد حتما یه چیزی بهش می زنم که بوی کره رو بگیره-
شکر رو وقتی با تخم مرغ می زنیم حل نمیشه مگه؟ حل بشه یعنی رون بشه ؟-نهایتا یه مایع رون داریم؟-
نوع بیسکویتش چی باشه؟
 

mohana

Well-known member
به به ؛دستت درد نکنه.:riz304:
چند تا سوال دارم سرآشپز:
1- تخم مرغ و شکر رو چقدر باید بزنیم؟ همینقدر که مخلوط بشن و تخم مرغ صاف بشه ،کافیه؟
2- میشه بجای کره از روغن استفاده کرد؟ -من بوی کره داغ شده رو دوست ندارم و هر شیرینی که کره میخواد حتما یه چیزی بهش می زنم که بوی کره رو بگیره-
3-شکر رو وقتی با تخم مرغ می زنیم حل نمیشه مگه؟ حل بشه یعنی رون بشه ؟-نهایتا یه مایع رون داریم؟-
نوع بیسکویتش چی باشه؟
خواهش میکنم خواهش میکنم
smiley1850.gif

1- بلی بلی من در همین حد هم زدم
2- فکر کنم روغن باعث بشه شکلاتمون شل شه...( باز مطمئن نیستم:ph34r-smiley:)ولی لیلا من خودم از کره اصلا اصلا خوشم نمیاد...یعنی از بوی کره حالم بد میشه...اصن یه وضعی...ولی تو شکلات اصلا مشخص نبود هااا
3- یه مایع روون که با ریختن بیسکوییت سفت میشه
4- من یه بیسکوییت شبیه پوتی بور استفاده کردم
شبیه این
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpoIoe8OcPE152Gh5DURuUawcGgclEoPsm3CvZH1M_nhNWb-Uo
 

am-ml

New member
مهنا جان یه سوال دیگه:
بیسکویت و کره رو با گرم گفته و بقیه چیزا رو با پیمانه ؛خوب میدونی که هر کسی ممکنه یه پیمانه انتخاب کنه ،میشه لطف کنی و اون دوتا رو هم با پیمونه بگی ؟
 

M@RY@M

New member
سلام...جای همچین تاپیکی تو آشپزخونه علوم پزشکی خالی بود...
هرکدوممون هرنوع شکلاتی که درست کردیم رو اینجا بذاریم...ممنونم:riz304:

من تا حالا سه نوع شکلات درست کردم...ولی طعم این شکلات که میخوام براتون بذارم و از همه بیشتر پسندیدم...یکی از دوستام بهم یاد داد...دستش درد نکنه


شکلات گردویی آلمانی


مواد لازم:
بیسکویت پودر شده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر یک دوم پیمانه
کره 120 گرم
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
گردو خورد شده یک دوم پیمانه

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره کاملا آب بشه
تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم بعد به به کره و کاکائو اضافه میکنیم ...هم میزنیم تا شکر کاملا حل شه...
از روی حرارت برمیداریم و گردو و بیسکویت رو اضافه میکنیم
این مواد و تو نایلون فریزر میریزیم و به صورت استوانه درمیاریم..میذاریم تو فریزر...
برا من 2 ساعته آماده شد....

این عکسش تو یه سایت
odwnm92qklu6coh0wyh.jpg




این هم شکلات خودم..من قالب زدم...
2013_08_16_13_12_07.jpg



خیلی خوشمزه س حتما درست کنین عکسشو هم بذارین..........:rolleyessmileyanim:
سلام مهنا جان.وقتی راهنمایی بودیم توی کتاب حرفه و فن یه همچین دستوری بود ولی تخم مرغ نداشت و به جای شکر پودر قند داشت.منم از کره خیلی بدم میاد ولی این شکلات رو چندبار درست کردم و ازش خوشم اومده.منم وقتی درست میکنم قالب میزنم.ولی شما دیگه خیلی باسلیقه ای!
 

bacillus.bs

New member
واي دلم مي خواد
اين شكلاتاي بيرون كه همش مزه ي ارد ميده
معلوم نيست با چي درست ميكنند
 

am-ml

New member
سلام مهنا جان.وقتی راهنمایی بودیم توی کتاب حرفه و فن یه همچین دستوری بود ولی تخم مرغ نداشت و به جای شکر پودر قند داشت.منم از کره خیلی بدم میاد ولی این شکلات رو چندبار درست کردم و ازش خوشم اومده.منم وقتی درست میکنم قالب میزنم.ولی شما دیگه خیلی باسلیقه ای!

فکر کنم اون که شما میگین یه نوع دیگه فاج هست ؛انشالله دستورش رو خواهم گذاشت.-به زودی-
فاج رو هم همون جا می گم که به شیرینی هایی میگن.
 

am-ml

New member
دروود آری دم باز اون ظوری نیست ولی نمیدونم چرا شیرینی یا کیک میخورم زود جوش میزنم شانس ماست دیگه ولی رطب رو نمیشه ترک کرد
نوش جان ،فکر می کنم بخاطر قند طبیعی اش باشه.
پس از این روزا خوب استفاده کن -الان فصل رطب و دم باز هست-

- - - Updated - - -

دروود آری دم باز اون ظوری نیست ولی نمیدونم چرا شیرینی یا کیک میخورم زود جوش میزنم شانس ماست دیگه ولی رطب رو نمیشه ترک کرد
نوش جان ،فکر می کنم بخاطر قند طبیعی اش باشه.
پس از این روزا خوب استفاده کن -الان فصل رطب و دم باز هست-
 

..RANA..

New member
مرسی واسه این چیزایی که میزارین ... من اون ژله بروکن گلاس رو درست کردم ....بعدا عکساشو میذارم واستون .:riz304:
 

mohana

Well-known member
از همگی ممنوونم...خیلی خوشحالم که خوشتون اومد...:thanks:

مهنا جان یه سوال دیگه:
بیسکویت و کره رو با گرم گفته و بقیه چیزا رو با پیمانه ؛خوب میدونی که هر کسی ممکنه یه پیمانه انتخاب کنه ،میشه لطف کنی و اون دوتا رو هم با پیمونه بگی ؟

الان که مقدارشو نمیدونم ولی میخوام دوباره درست کنم این دفه حتما پیمونه بیسکوییت رو میگم(ولی کره چون قالبیه نمیشه پیمونه ای بگم دیگه:dadad4: )
برای بیسکوییت روی بسته گرمشو نوشته مثلا بسته بیسکوییت من 200 گرمی بود...دونه دونه بیسکوییت ها رو شمرده نصفشو ریختم..
 

mohana

Well-known member
آهان یادم رفت بگم روی شکلات رو میتونین با پودر پسته، بیسکوییت یا خلال بادام هرچیزی تزیین کنین....من خودم پودر بیسکوییت ریختم
 
بالا