شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

helena

New member
هلنا عزیزم این جا تاپیک طنر این چیزایی که من میگگمم شوخیه...............وگرنه من ازارم به مورچه هم نمیرسه چه برسه به شما

آورین آورین.بیوشیمی جون ببین ما با هم اشتی کردیم و امین کوتاه اومد.عصر همگی بخیر
ناصر تو هم تمومش کن.من برم بخابم.برای شب اماده شم

BBT

New member
آورین آورین.بیوشیمی جون ببین ما با هم اشتی کردیم و امین کوتاه اومد.عصر همگی بخیر

ای بابا من تازه اومده بودم کجا تموم کنین
هوس دعوا کردم هههههههههههه
نه یه ذره باش
حالا تاش ب زمان زیاده

محسن ن ک

New member
گوووووووود اما گرسنه...وقتی می خوایم بیایم خونت باید کلی پول بدبم وقتی ام میایم مهمونی نباید لب به چیزی بزنیم.می خوای اصلا با هم رابطه نداشته باشیم :) نامه یه ... به خدا

amin88

New member
agha didam o shenidam k koootah oomadi ????
age alan tooye donyaye majazi kootah biay farda bayad zarf o lebas beshooria ...
az man goftan bood .

عزیزم من دعوا نکرده بودم که کوتاه بیام..................همش شوخی بود........فردا روزی هم اگه لازم باشه این کارو میکتیم اینا کاره............کارم عیب نیس.....میکنیم تا بازوامون بیاد...مگه فقط زنا ظرف میشورن؟

ZIYA1366

New member
عزیزم من دعوا نکرده بودم که کوتاه بیام..................همش شوخی بود........فردا روزی هم اگه لازم باشه این کارو میکتیم اینا کاره............کارم عیب نیس.....میکنیم تا بازوامون بیاد...مگه فقط زنا ظرف میشورن؟

نه متأسفانه خيليهاي ديكه بجز زنا هم ميشورن .
بسﻻمتيه اون ظرف شوهاي "ظن ضليلي" كه توس عشق و ازدواجشون هم شانس نياوردن .

economic

New member

هلنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا جون شب باس کجا بری میری اماده شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا