شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

ZIYA1366

New member
ما تو خونه هم ارایش میکنیم...خانمها ارایش کردنو دوست دارن،به نظرت چرا توی مهمونیهای خانمانه بیشتر ارایش میکنن؟ارایششون جنبه ی خودنمایی داره بیشتر تا جلب توجه اقایون....

كي ميكه تو مهمونيا بيشتر آرايش ميكنن ؟ اون مال قديما بود ، اين روزا آرايش صورت دختراي جامعه (همشون نه) با مهمونيشون تفاوت رز لبشونه و يكمي هم به موهاشون ميرسن تو مهمونياشون .

amin88

New member
كي ميكه تو مهمونيا بيشتر آرايش ميكنن ؟ اون مال قديما بود ، اين روزا آرايش صورت دختراي جامعه (همشون نه) با مهمونيشون تفاوت رز لبشونه و يكمي هم به موهاشون ميرسن تو مهمونياشون .

واقعا دمت گرم

ZIYA1366

New member
خدا زمين را آفريد و سبس استراحت كرد
آسمان را آفريد و سبس استراحت كرد
جنكل را آفريد و سبس استراحت كرد
حيوانات را آفريد و سبس استراحت كرد
مرد را آفريد و سبس استراحت كرد
زن را آفريد ....
آنكاه نه خدا و نه مرد ونه حيوانات نتوانستند استراحت كنند .

ZIYA1366

New member
يه سؤال دارم جوابشو لطفأ بكيد :
اين زيباييه جيه تو نظر شما خانوما كه هيج وقت بهش نميرسين ؟؟؟؟
آرايش ميكنيد كه زيبا بنظر برسين درسته؟ خب بعضياتون كه زيبا هستين ديكه و خداييش بعضي از خانوما نيازي به آرايش و تيب هاي من در آوردي ندارن واي باز اونا هم ميرن به اين سمت و سو ، سؤالم اين بود كه اين زيباييه جيه واقعأ؟

amin88

New member
يه سؤال دارم جوابشو لطفأ بكيد :
اين زيباييه جيه تو نظر شما خانوما كه هيج وقت بهش نميرسين ؟؟؟؟
آرايش ميكنيد كه زيبا بنظر برسين درسته؟ خب بعضياتون كه زيبا هستين ديكه و خداييش بعضي از خانوما نيازي به آرايش و تيب هاي من در آوردي ندارن واي باز اونا هم ميرن به اين سمت و سو ، سؤالم اين بود كه اين زيباييه جيه واقعأ؟

داغ کردیا..........

ZIYA1366

New member
آخه من منظور شما پسرا رو نمیفهمم؟؟؟چجوری تا یه دختر نخاد؟؟؟؟
بابا ما معمولی زندگی میکنیم،راحت گول میخوریمو و......

دوست عزيز ، آيا ميدانيد زياده روي در كول خوردن ضمن نكراني براي آينده كشور با توجه به افزايش ميزان خوردن كول، كشور با خطر كمبود كول مواجه مي شود ؟
متخصصان تغذيه خوردن كول به اندازه را مفيد ميدانند ولي توصيه من اينه ك زياد راحت كول نخورين سرطان زاست .

Maryam7313

New member
اقا نه این وری نه اون وری. واقعا هم توی مردا مریض پیدا میشه هم تو خانما. اون خانمی که خودشو به بدترین شکل در میاره میاد بیرون خودش به زبون بی زبونی داره میگه... ادم می تونه به بهترین شکل زیبا و خوشتیپ باشهو هم اقایون هم خانما

شادی 25

New member
خدا زمين را آفريد و سبس استراحت كرد
آسمان را آفريد و سبس استراحت كرد
جنكل را آفريد و سبس استراحت كرد
حيوانات را آفريد و سبس استراحت كرد
مرد را آفريد و سبس استراحت كرد
زن را آفريد ....
آنكاه نه خدا و نه مرد ونه حيوانات نتوانستند استراحت كنند .
بده باعث فعالیتتون میشیم. حقتون بود ماها نبودیم تا از بیکاری و استراحت مفرط یه چیتون میشد.

amin88

New member
سلام
اونوقت میشه توضح بدی امین چه طور موجبات خنده شما رو فراهم میکنن

حالا چته تو رفتی طرف اونا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره اذیتشون میکنیم میخندبم دورهمی:25r30wi:...........اینقدم حال میده که نگو

helena

New member
یعنی من اینجا نبودم شما هر چی دلتون خواست گفتین.
این حرفاتون هیچی از زیبایی ما خانمها کم نمیکنه.ما واقعا زیباییم،مردهای زشت خشن ......

BBT

New member
حالا چته تو رفتی طرف اونا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره اذیتشون میکنیم میخندبم دورهمی:25r30wi:...........اینقدم حال میده که نگو

نه من طرفشون نیستم من میگم اینا که همش باعث گریه میشن تا خنده
خواستم یه نگته کنوری بگم

بالا