شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

آقا شهاب وbbtمن همینجا ازتون و همه داداشای انجمن معذرت خواهی میکنم ولی خوبه آدم جنبه شوخی داشته باشه بحث طنز و شوخی رو کاملا جدی گرفتین ...........دوباره میگم ببخشید :(50):

BBT

New member
خواهش میکنم ولی آخه شما با داداش های واقعی تون این طور شوخی میکنین انصافا

BBT

New member
هر چند بهتون حق میدم حرفایی که پسرا زدن به خانما تو انجمن فکر کنم خیلی بیشتر بوده
ولی من دو طرف رو دعوت به آرامش میکنم
و میگم بیاین آتش بس موقت اعلام کنین برای چند وقت

پیمان

New member
نمیدونم چی بگم آخه قابل کتمانم نیس!!!!!!!!!:33:اما من همه بنداشو قبول ندارم

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
آقا شهاب وbbtمن همینجا ازتون و همه داداشای انجمن معذرت خواهی میکنم ولی خوبه آدم جنبه شوخی داشته باشه بحث طنز و شوخی رو کاملا جدی گرفتین ...........دوباره میگم ببخشید :(50):

بله عزیزم خوبه آدم جنبه شوخی داشته باشه. شما چرا عذر خواهی میکنی؟ :smiliess (15):اصلا درست نیست، تاپیکای مکسین هم که همه میدونن چطوریه کدوم دختری این رفتارو داشته؟ یا کدوم یکی از پسرا از دخترا عذر خواهی کرده به خاطر اون طنزا؟ یه خورده منطقی رفتار کنید و جو رو مسموم نکنید:ad54ad:

آخرین ویرایش:

BBT

New member
میخک اشتباه یکی نباید وسیله توجیه اشتباه کس دیگه ای بشه

mikhak s

New member
میخک اشتباه یکی نباید وسیله توجیه اشتباه کس دیگه ای بشه

من نمی گم مکسین اشتباه میکنه ، به عنوان طنز یه سری از حقایق رو میگه ،می خونم میخندم ولی چیزی نمیگم.برای اینکه میدونم بعضی هاشون درسته. اگه ماها با این چیزا اعصاب خودمونو بهم بریزیم(در صورتی که قلبا میدونیم یه سریاشون درسته) توی این جامعه چطور با حقایق تلخ میتونیم روبرو بشیم؟

:65d6a5d6s:

negar91

New member
قابل توجه مدیر محترم سرکار خانم نگار91
آیا این شما نبودید که موضوع ارسالی منو که اعضای قدیمی ممکنه یادشون بیاد و ما براش زحمت کشیدیم بستید و وقتی دلیلش رو خواستم یکی از استدلالهاتون این بود که اینجا انجمن علوم پزشکیه؟
الان اینجا که یکی میگه جوراب و پسرا هر دو بو گندن آیا به نظر شما توش عفت کلام رعایت شده؟
دلیل این برخورد سلیقه ای چیه؟آیا اینجا به جای اینکه بر اساس قانون مدیریت بشه بر اساس دلخواه و سلیقه مدیریت میشه؟
اینکه با یه گفتن شوخیه و به دل نگیرید ادب رعایت نمیشه و عفت کلام از میان برداشته میشه برازنده این سایت هست ولی برای ما نه؟
موفق باشید.
اون پست ویرایش شد

نوتر

New member
مهسا بااااانو!
چرا تاپیکایی که باعث نفاق و تفرقه تو انجمن میشنو رواج میدی.

نکن خواهر من نکن.
کار بدیه:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
یعنی وقتی مهسا بانو میبینه ملت تو تاپیکش افتادن به جون هم قیافش دیدنی میشه:25r30wi:

sara77

New member
والا مکسین دیگه کم مونده به شوخی هم به ما فحش بده ما ککمونم نمیگذه خو شوخیه این پسرا چرا اینجوری شدن اخه حالا خوبه اینا واقعیته هاااااااااااااا ناراحتی چرا؟؟:(50):

arshad246

New member
عای عاقایون،عاقا پسرا مردای اینده ه ه بشما تووصیه میکنم مث من احساس خطر بکنید!!:smiliess (7):
باید راه تقیه رو پیش بگیریم چون با این سرعت که خانوما دارن پیش میرن اوضامون از اینی که هست بدتر میشه!عاقا اینا همه چی دارن پا به پای ما دارن میان باز دارن کوبش میکنن ما رو!به قول خودشون اوااا!اگه اوضا اینجور پیش بره سبزی پاک کردن که هیچ توجه کن میگم که هیچ،باید کار خه صوصیه رو هم که مال خودشونه انجام بدیم!!!!!!!خدا بچه!
میگما:در یک جنگ برابر هرچند خانوما شمشیرشونو از رو بکشن بازم نامردن!توجه میفرماین؟اخه زنن دیگه معما که نگفتم:whistle:
اون احساس خطره یادتون نره،دوروبرتونو بپاید!!!!!

نوتر

New member
شوخی با دختر خانمای گل و گلاب انجمن

با توجه به حرکت اخیر بانوان سایت در راه اندازی تاپیکی با نام شوخی با آقایون بنده به عنوان یکی از اعضای آقا پسرای سایت تصمیم گرفتم تاپیکی با همین عنوان راه اندازی کنم.
آقایون محترم میتونند بیان و مطالب خودشونو در چهار چوب قوانین سایت( یعنی به زبان خودمون کاری نکنید ادمین خان بیاد درشو گل بگیره) تو تاپیک بذارند
انتهای پیام
امضا: نوتر:motat:

چهل کاری که دخترا هرگز نمی تونند انجامش بدن!!!!

1- چیزی در مورد ماشین فهمیدن ، البته به جز رنگش

2- درك مضمون اصلی یك فیلم هنری
3- 24 ساعت رو بدون فرستادن sms زندگی كردن
4- بلند كردن چیزی
5- پرتاب كردن
6- پارك كردن
7- خواندن نقشه
8- دزدی كردن از بانك
9- آرام و ساكت جایی نشستن
10- بیلیارد بازی كردن
11- پول شام رو حساب كردن
12- مشاجره كردن بدون داد كشیدن
13- مواخذه شدن بدون گریه كردن
14- رد شدن از جلوی مغازه كفش فروشی
15- نظر ندادن در مورد لباس یك غریبه
16- كمتر از بیست دقیقه داخل یك دستشویی بودن
17- دنده ماشین را با انگشت عوض كردن
18- راه انداختن درست یك ویدئو
19- تماشای یك فیلم جنگی
20- انتخاب سریع یك فیلم
21- وقتی موهاشون رو زیر روسری یا مقنعه میبرین دهنشون رو یه متر باز نکنن
22- ندیدن فیلم هندی
23- غیبت نكردن
24- فحش ناموسی دادن
25- نرقصیدن موقع شنیدن یك آهنگ شاد
26- آرایش نكردن
27- لاك نزدن
28- صحبت نكردن وقتی كه باید ساكت باشن
29- سیگار برگ و یا چپق كشیدن
30- درك كردن شوهر وقتی اعصابش خورده
31- گریه كردن بدون آبریزش بینی
32- غذا پختن بدون تماشای تلویزیون
33- تماشای اخبار و خوندن روزنامه
34- نق نزدن
35- لگد زدن
36- از سن بیست و پنج سالگی رد شدن
37- اخ تف كردن
39- خواستگاری رفتن
40- از همه مهمتر موارد بالا رو قبول كردن

آخرین ویرایش:

RONATA

New member
مهسا بانو باریکلاااااااااااااااااااااااااااا:smiliess (10):
اگه پسرا اومدن دعوا صدام بزن حریفشون میشیییییییییییییم:smilies-azardl (113:New (6):

arshad246

New member
میبینید!واقعا این رو میبینید؟:New (6):

پ چشاتون ضعیف نشده خانوما!

nanaz

New member
:25r30wi::25r30wi:
عاقا من شمردم 25 موردش را میتونم انجام بدم . :(50):

mohana

Well-known member
گاهی اوقات شک میکنم کاربرای اینجا دهه شصتی باشن...و یا هفتادی:painting::whistle:

nanaz

New member
مهنا جونم چشم و هم چشمی که دهه شصت و هفتاد نداره ....:tsimuzpzwoap1t9y3o7 والا:whistle:

بالا