قبلا گفتم الانم میگم خیالتون راحت باشه که فردا نتایج میاد. اعلام نتایج بهداشت تابع علومه.
پارسال هم علوم نتایج رو داد 2 3 ساعت بعد هم بهداشت نتایجو گفت.
من تازه میخام چهارشنبه برم تسویه کنم .خدا کنه مدارکم جور شه تا اون موقع .
قبلا گفتم الانم میگم خیالتون راحت باشه که فردا نتایج میاد. اعلام نتایج بهداشت تابع علومه.
پارسال هم علوم نتایج رو داد 2 3 ساعت بعد هم بهداشت نتایجو گفت.
این مال وزارت علومه
تسویه خیلی طول نمیشه نهایتا یکی دوساعت چون فقط باید شونصدتا امضا بگیری
خوب این 2 ساعت در صورتیه که همه این شونصد نفر توی اتاقاشون باشن که نیستن 3 تا امضا میگیری واسه امضای 4 ام نیم ساعت باید وایسی تا بیاد. بعد میشه وقت استراحتشون بعد از ظهر هم اگر 4 نفر صبح بودن دیگه انا هم نیستن.
بچه ها به نظرتون منظور پورکاظمی از صحبت آخرش چیه؟
گزینه 1 - نتایج پزشکی هم مثل نتایج علوم همون دوشنبه میاد یا نهایتا سه شنبه
گزینه 2 - ما خیلی به بچه ها لطف کردیم و ساعت 24 روز 13 شهریور نتایج رو اعلام می کنیم.وگرنه قرار بود ساعت 24 روز 31 شهریور نتایج رو اعلام کنیم.
گزینه 3 - مورد 1 و 2
گزینه 4 - هیچکدام
![]()
خسته نباشی
لیلی زن بود یا مرد؟
دوستان واسه ثبت نام هم مدرک موقت میخان هم ریز نمرات؟؟؟یا این ک اگه مدرک موقت رو داشته باشی کافیه؟
زنگ بزنید آموزش دانشگاه تهران بپرسین :smilies-azardl (181 به ما پسرا که گواهی موقت نمیدن اصلا.. حتما ریز نمراتو باید داشته باشیم که بفهمن بالاخره یه جا کارشناسی گرفتیم)
ریز نمرات رو اصلا حرفشو نزن اونجا حکم تیر دارن اگر ازشون بخوای.
گواهی موقت هم که تحت هیچ شرایطی نمیدن.
فقط گواهی ابطال معافیت سربازی رو بهت میدن که داخلش همه چی رو نوشته. بعدا که ثبت نام شدی یا خودشون درخواست میکنن که گواهی این طرف رو بدید و محرمانه با ریز نمرات واسشون میفرستن یا ازشون گواهی اشتغال به تحصیل میگیری خودت میری مدرکتو واسشون میاری.
اخه قبلن از اموزش محل کارشناسیم پرسیدم گفتن ریز نمراتو خودمون میفرستیم واسه دانشگاه..شما ریز نمرات به خودتون دادن؟؟زنگ بزنید آموزش دانشگاه تهران بپرسین :smilies-azardl (181 به ما پسرا که گواهی موقت نمیدن اصلا.. حتما ریز نمراتو باید داشته باشیم که بفهمن بالاخره یه جا کارشناسی گرفتیم)