شق القمر

Taraa

Well-known member
در روایات اسلامی آمده که کفار مکه از پیامبر اسلام (ص) تقاضا کردند برای صدق دعوی خود ماه را به دو نیم بشکافد و به او قول دادند که اگر چنین نماید به دین اسلام و صدق گفتار او ایمان خواهند آورد... آن شب آسمان صاف و ماه به صورت کامل (بدر) بود، پیامبر (ص) از خداوند خواست تا آنچه را که کفار مکه از او خواسته اند به آنها نشان بدهد تا ایمان بیاورند... خداوند دعای پیامبرش را اجابت کرد... و سپس ماه به دو نیم شکافته شد، نیمی در کوه صفا و نیم دیگر در کوه قیقعان در مقابل آن قرار گرفت.

کفار مکه که در حال مشاهده این واقعه بودند گفتند که محمد (ص) ما را سحر کرده است، سپس گفتند اگر او ما را سحر کرده باشد نمی تواند همه مردم را سحر کند، ابوجهل گفت: "صبر کنید تا یکی از اهل بادیه بیاید و از او سئوال کنیم که آیا انشقاق ماه را دیده است یا نه، اگر تایید کرد ایمان می آوریم و اگر نه معلوم می شود که محمد (ص) چشمان ما را سحر کرده است."

بالاخره یکی از اهالی بادیه به مکه آمد و این خبر را تصدیق کرد و آنگاه ابو جهل و مشرکان گفتند: "این سحر مستمر است" و آنگاه این آیات مبارک نازل شد ... "اقتربت الساعه وانشق القمر ..." باری این موضوع پایان یافت و مشرکان ایمان نیاوردند.

در یکی از نشستهای دکتر زغلول النجار در یکی از دانشگاههای انگلیس، وی در خصوص معجزه شق القمر در صدر اسلام به دست پیامبر (ص) به عنوان یکی از معجزات پیامبر (ص) که توسط ناسا به اثبات رسیده است صحبت می کرد. در این میان یکی از حاضران که به اسلام خیلی توجه و اهتمام داشت به نام "داوود موسی بیتکوک " که در حال حاضر نیز رئیس حزب اسلامی بریتانیاست ماجرای مسلمان شدن خود را اینگونه نقل کرد:

"هنگامی که می خواستم در مورد اسلام تحقیق کنم یکی از دوستانم ترجمه ای از قران کریم به زبان انگلیسی را به من هدیه کرد و من نیز بطور اتفاقی آن را باز کردم و اتفاقا سوره قمر آمد. سپس شروع به خواندن کردم ....و ماه شکافته شد... وقتی به این جمله رسیدم از خود پرسیدم آیا واقعا ماه شکافته شده است؟؟! سپس با ناباوری کتاب را بسته و به کناری گذاشتم و از تحقیق در باره اسلام هم منصرف شدم و دیگر سراغ آن کتاب هم نرفتم.

روزی در مقابل تلویزیون نشسته بودم و طبق معمول برنامه اي را مشاهده می کردم، برنامه ای بود که در آن مجری با سه نفر از دانشمندان ناسا متخصص در علوم فضایی مصاحبه داشت. موضوع برنامه جنگ ستارگان و صرف میلیاردها دلار در این راه و اعتراض به این موضوع بود. مجری با بیان اینکه صدها میلیون نفر در سراسر جهان از گرسنگی رنج می برند، دانشمندان را مورد انتقاد قرار داده بود و آنان هم با بیان مفید بودن این تحقیقات در مجلات کشاورزی و صنعت و غیره از این طرحها دفاع می کردند...

مجری سپس سئوال دیگری را طرح می کند با این مضمون که "شما در یکی از سفرهای خود به ماه حوالی 100 میلیارد دلار هزینه کردید و تنها خواسته اید که پرچم آمریکا را بر روی ماه نصب کنید... آیا این عاقلانه است؟؟!" در جواب این گوینده دانشمند آمریکایی لب به سخن گشوده و می گوید که: "در آن سفر، هدف ما مطالعه ترکیب داخلی ماه بوده که بدانیم چه تشابهاتی با زمین دارد و در این زمینه به موضوع عجیبی برخورد کردیم که عبارت بود از یک کمر بندی از سنگها و صخره های تغییر شکل یافته که سطح کره ماه را به طرف عمق و به طرف سطح دیگر آن پوشانده بود و هنگامی که این اطلاعات را به زمین شناسان منتقل کردیم مایه شگفتی آنان شده و گفتند چنین چیزی امکان ندارد مگر آنکه ماه در مرحله ای از حیات خود به دو نیم تقسیم شده و سپس دوباره جمع شده باشد و به شکل اول بازگشته باشد و این نوار از صخره های تغییر شکل یافته نتیجه برخورد دو نیمه ماه در لحظه جمع شدن و به هم پیوستن دو نیمه آن می باشد."

داوود موسی بیتکوک سپس می گوید:

"با شنیدن این مطلب از جای خود پریدم و گفتم این معجزه ای است که در 1400 سال قبل به دست پیامبر اسلام در قلب صحرا اتفاق افتاده و از عجایب روزگار این است که آمریکا باید میلیاردها دلار خرج کنند تا آن را برای مسلمانان اثبات نمایند! بی شک این دین حق و حقیقت است..."

به این ترتیب سوره قمر سبب اسلام آوردن این شخص شد، پس از آنکه عاملی برای دوری او از اسلام شده بود و این خود از دیگر معجزات اسلام است.

004.jpg

003.jpg

002.jpg

001.jpg

منبع : Splitting of the moon an Amazing story proved by astronautes

PCR

New member
اگر در زمان صدر اسلام این اتفاق افتاده بود باید در کشورهای همسایه هم این اتفاق دیده میشد و در تاریخ ذکر میشد.در حالی که در هیچ تاریخی این نکته ذکر نشده که ماه از وسط نصف شده است.

mohana

Well-known member
اگر در زمان صدر اسلام این اتفاق افتاده بود باید در کشورهای همسایه هم این اتفاق دیده میشد و در تاریخ ذکر میشد.در حالی که در هیچ تاریخی این نکته ذکر نشده که ماه از وسط نصف شده است.
هيچ تاريخي؟!:smiliess (11):

قرآن ميگه (سوره قمر)
ناسا قبول ميكنه
شما قبول نكن:smiliess (12):

آخرین ویرایش:

PCR

New member
هيچ تاريخي؟!:smiliess (11):

قرآن ميگه (سوره قمر)
ناسا قبول ميكنه
شما قبول نكن:smiliess (12):

با مراجعه به سوره قمر متوجه میشین که سوره در وصف قیامت هست.
قْتَرَبَتِ السَّاعَةُ وَانْشَقَّ الْقَمَرُ
قیامت نزدیک شد و ماه شکافته شد.
این آیه در مورد اتفاقاتی هست که در قیامت میافته و ارتباطی با چیزی که اینجا گفته شده نداره.
میتونید بگید ناسا کی گفته که تو 1400 سال پیش ماه به دو قسمت تقسیم شده؟ شما اگه یه مقاله از سایت ناسا آوردی که گفته باشه ماه 1400 سال پیش دو قسمت شده من کاملا قبول میکنم.

mohana

Well-known member
با مراجعه به سوره قمر متوجه میشین که سوره در وصف قیامت هست.
قْتَرَبَتِ السَّاعَةُ وَانْشَقَّ الْقَمَرُ
قیامت نزدیک شد و ماه شکافته شد.
این آیه در مورد اتفاقاتی هست که در قیامت میافته و ارتباطی با چیزی که اینجا گفته شده نداره.

حرف شما درست
اما بعضي از تفسير ها اومده كه چون فعل ماضيه منظور اتفاقيه كه در گذشته افتاده...شق القمر
تفسير ها رو بخونين با هم مقايسه كنين

mohana

Well-known member
میتونید بگید ناسا کی گفته که تو 1400 سال پیش ماه به دو قسمت تقسیم شده؟ شما اگه یه مقاله از سایت ناسا آوردی که گفته باشه ماه 1400 سال پیش دو قسمت شده من کاملا قبول میکنم.

قبلا همين 4 تا تصويري كه اومده + چندتا ديگه رو تو يه سايت ديده بودم...توضيحاتش درباره ي قبول اين قضيه بود

PCR

New member
حرف شما درست
اما بعضي از تفسير ها اومده كه چون فعل ماضيه منظور اتفاقيه كه در گذشته افتاده...شق القمر
تفسير ها رو بخونين با هم مقايسه كنين
شما اگه سوره اسرا 90 تا 96 رو بخونین اونجا متوجه میشین که حتی خود قران در مقابل درخواست معجزه از طرف قریش میگه تو محمد تنها یه وسطه هست.و نمیتونه معجزه ای داشته باشه..حالا اینکه چرا یه عده کاسه داغ تر از آش شدن و هر جور شده میخوان یهه معجزه بسازن مشخص نیست!!!

قبلا همين 4 تا تصويري كه اومده + چندتا ديگه رو تو يه سايت ديده بودم...توضيحاتش درباره ي قبول اين قضيه بود

این تصاویر که چیزی رو ثابت نمیکنه.عکسهایی از سطح ماه هست که مشخص نیست مربوط به چه موضوعی هست.میتونی مقاله معتبر بیاری؟

@... zahra

New member
تارا مرسی برا این مطالب فوق العاده عالیت...من شنیده بودم ولی با این اسناد که ثابت بشه ندیده بودم..

mohana

Well-known member
شما اگه سوره اسرا 90 تا 96 رو بخونین اونجا متوجه میشین که حتی خود قران در مقابل درخواست معجزه از طرف قریش میگه تو محمد تنها یه وسطه هست.و نمیتونه معجزه ای داشته باشه..حالا اینکه چرا یه عده کاسه داغ تر از آش شدن و هر جور شده میخوان یهه معجزه بسازن مشخص نیست!!!
دارين بحث و عوض ميكنين هاااا
الان اين كه ربطي به موضوع نداشت!!!
خوب ميدونيم پيامبر از ك خودش معجزه نميكنه...وسيله س براي نشون دادن قدرت خداوند...

میتونی مقاله معتبر بیاری؟

نه!شما خودتون برين دنبالش!

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
دارين بحث و عوض ميكنين هاااا
الان اين كه ربطي به موضوع نداشت!!!
خوب ميدونيم پيامبر از ك خودش معجزه نميكنه...وسيله س براي نشون دادن قدرت خداوند...

pcr!مهنا راست میگه دیگه. همه می دونیم هیچ انسانی حتی خود پیامبر بدون اذن خدا کاری نمی تونه بکنه.حتی تو خود قرآنم هست : ای پیامبر این تو نبودی که تیر انداختی،در حقیقت خدا بود که تیر می انداخت.

اما مورد اولی که گفتی ارزش فکر کردن داره. همون که گفتی باید از جاهای دیگم دیده می شد.اون لحظه تو نصف زمین روز بوده ولی در مورد بقیه لازمه بیشتر تحقیق کنیم.

PCR

New member

pcr!مهنا راست میگه دیگه. همه می دونیم هیچ انسانی حتی خود پیامبر بدون اذن خدا کاری نمی تونه بکنه.حتی تو خود قرآنم هست : ای پیامبر این تو نبودی که تیر انداختی،در حقیقت خدا بود که تیر می انداخت.

اما مورد اولی که گفتی ارزش فکر کردن داره. همون که گفتی باید از جاهای دیگم دیده می شد.اون لحظه تو نصف زمین روز بوده ولی در مورد بقیه لازمه بیشتر تحقیق کنیم.

منظور آیه این هست که خدا نخواسته، که محمد معجزه نداشته.یعنی نمیتونسته کاری خارالعاده انجام بده.بله یعنی مثلا خدا نخواسته که محمد کار خارالعاده ای رو انجام بده.در هر صورت اینکه اگه محمد معجزه ای میتونست بکنه این درخواستهای قریش رو براورده میکرد و نمیگفت که من هم مثل شما هستم.

PCR

New member

شما میخوای اثباتش کنی.پس شما باید بیاری.بله من رفتم دنبالش و نبوده و به همین خاطر دارم میگم که این اشتباه هست. شما اگه میخوای ثبت کنی که این درست هست باید یه مقاله بیاری.
گشتم نبود ،نگرد نیست

mohana

Well-known member
شما میخوای اثباتش کنی.پس شما باید بیاری.بله من رفتم دنبالش و نبوده و به همین خاطر دارم میگم که این اشتباه هست. شما اگه میخوای ثبت کنی که این درست هست باید یه مقاله بیاری.
گشتم نبود ،نگرد نیست

من قبول دارم...چون قرآن گفته.......
پس چيزي كه قبول دارم نيازي به اثباتش ندارم مگه نه؟!

خيلي هم از اين بحث خوشم نيومد
تكرار مكرراته... هي من يگم قبول دارم...شما هم بگين دليل بيار!:smiliess (9):

يه بحث جالبترو شروع كنين:rolleyessmileyanim:
بين آنتراكتام ميام...
فعلا:smiliess (10):

بالا