t.gh
New member
شربت به لیمو
_ به 4 عدد ( یک کیلوگرم )
_ شكر 1 الي 1/5 كيلو
_ آب ليمو 8 الي 10 قاشق سوپخوري
_ آب به ميزان لازم
_ عرق هل و دارجين يا گلاب
طرز تهيه :
به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود . سپس شكر و كمي پوست ليمو ترش رنده شده را اضافه كنيد در ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب یا عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه رااضافه كنيد . وحرارت را خاموش كنيد . به وسيله ملاقه شهد را از به جدا و صاف كنيد و به آن آب ليمو اضافه كنيد مقدار آب ليمو به اختيار خودتان است و با چشيدن ميزان ترشي آن را بسنجيد و چنانچه دوست داشتيد مقدار آب ليمو را كم و يا زياد كنيد .مقداري از شهد را با مرباجداگانه در ظرف شيشه اي بريزد و شربت را هم در بطري شيشه اي در يخچال نگهداري كنيد و در فصل بهار از آن استفاده كنيد و نوش جان كنيد.
آخرین ویرایش: