شخصیت در نظر میگیرید و براتون حدسش میزنه!(جالب)

mexin

Well-known member
یه سایت خیلی جالب.هرکسی رو که شما تصور کنید با پرسیدن چند سوال بهتون میگه! من چند نفر رو انتخاب کردم کاملا درست گفت..قبلش یه شخصیت رو تو ذهنتون تصور کنید بعد جواب سوالهارو با بله و خیر بدید!

اول اسم و سن خودتون رو وارد میکنید بعد play رو میزنید
.

Akinator, the Web Genius

k-b

New member
یه سایت خیلی جالب.هرکسی رو که شما تصور کنید با پرسیدن چند سوال بهتون میگه! من چند نفر رو انتخاب کردم کاملا درست گفت..قبلش یه شخصیت رو تو ذهنتون تصور کنید بعد جواب سوالهارو با بله و خیر بدید!

اول اسم و سن خودتون رو وارد میکنید بعد play رو میزنید
.

Akinator, the Web Genius
خیلییییییییییییییی باحاله!!!! خدایی مکسین این غوله از کجا میفهمه؟!!!:25r30wi:

آخرین ویرایش:

senior

New member
خیلی ساده
با سوالایی که میپرسه اونو کاملا به سمت طرف میبره میتونید این روش رو خودتون هم امتحان کنید:thumbsupsmileyanim:

k-b

New member
خیلی ساده
با سوالایی که میپرسه اونو کاملا به سمت طرف میبره میتونید این روش رو خودتون هم امتحان کنید:thumbsupsmileyanim:
میدونم ولی چون اولش فکر میکردم سرکاریه بعد دیدم داره درست حدس میزنه واسم جالب بود!!!

Proteus

New member
آره منم خيلي وقته بازي ميكنم واقعا باحاله . :tonguesmiley: فقط شخصيتي رو انتخاب كنين كه راجع بهش اطلاعات داشته باشين . چون اگه جواب سوالايي كه ميپرسه رو نتونين بدين نميتونه تشخيص بده

mexin

Well-known member
خیلییییییییییییییی باحاله!!!! خدایی مکسین این غوله از کجا میفهمه؟!!!:25r30wi:

قبلا باهاش قرارداد بستیم دیگه که بچه های علوم پزشکی اومدن یه دستی بر چراغش بکشن و بسم الله بگن دیگه و تشخیصات لازم را بفرمایند برای دوستان!باشد که شما کیف حال شوید!!

mexin

Well-known member
خیلی جالب بود...مامانم رو خواهرم تشخیص داد!!!!!!!!:whistle:

خب حتما مامان و خواهرت خیلی بهم شبیه هستن دیگه! اول یکم بیشتر راهنماییش میگردی!غول بیچاره داره تشخیصات درست یه ملت رو میده دیگه!

!SeCreT!

New member
خب حتما مامان و خواهرت خیلی بهم شبیه هستن دیگه! اول یکم بیشتر راهنماییش میگردی!غول بیچاره داره تشخیصات درست یه ملت رو میده دیگه!

آخه مشکل اونجاس خواهر ندارم ...اصلا نمیدونم خواهر داشتن چه مزه ای میده!:dadad4:

mexin

Well-known member
آخه مشکل اونجاس خواهر ندارم ...اصلا نمیدونم خواهر داشتن چه مزه ای میده!:dadad4:

عاغا جون سربه سر این غول ما نذار طفلکی! خرابش کنی دیگه درست نمیشه قهر میکنه ها! چندصد اودلار دادیم باهاش قرارداد بستیما!بفهمه سربسرش میذارید واویلاست!!

!SeCreT!

New member
عاغا جون سربه سر این غول ما نذار طفلکی! خرابش کنی دیگه درست نمیشه قهر میکنه ها! چندصد اودلار دادیم باهاش قرارداد بستیما!بفهمه سربسرش میذارید واویلاست!!

نه غول مهربون خوبیه!خیلی ازش ممنونم که یه لحظه کاری کرد احساس کنم خواهر دارم...نمیشه مبلغ قرار دادشو بیشتر کنی خواهرمو بهم بده؟؟؟؟

goleyakh

New member
آره خیلی جالبه .بیشتر به خاطر اینکه بعد از 2 ،3 تا سوال اول دقیقا سوالایی رو میپرسه که مربوط به اون شخصیته!!!مامان منو که زود شناخت!:sarma:

mexin

Well-known member
نه غول مهربون خوبیه!خیلی ازش ممنونم که یه لحظه کاری کرد احساس کنم خواهر دارم...نمیشه مبلغ قرار دادشو بیشتر کنی خواهرمو بهم بده؟؟؟؟

حالا فعلا بذار یکم از این تجربه ی شیرینت بگذره!بهش میگیم یه خواهر هم بده به شما!

memol

Member
چه با حال
چه زود جواب میده، مثه اینکه خیلی باهوشه

mexin

Well-known member
شیطونک شیطون بازی درنیاری سربه سر این غول ما بذاریا! چندتا سوال ازش میپرسم تورو هم تشخیص بده در کل عکست رو هم نشون بده ها!گفته باشیم!

ali_ah

New member
سلام یه تاپیکی هست که مخصوص لینکای باحال و ... هست لطفا مطالب مرتبط رو تو همون تاپیک بزارید هم تجمیع میشه هم مثل من ها که دنبال این مطالب نیستند الکی الاف باز کردن این تاپیک ها نمیشن

پ.ن از اینکه فعالیت خوبی تو سایت دارید تشکر

بالا