شاد وغمگین

binam

Active member
عارفی را گفتند جمله ای بگو که وقتی شاد هستیم غمگینمان کند و وقتی غمگین شادمان کند

جواب داد : این نیز بگذرد...

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
متشکر
چه بهایی برای این گذر بایستی پرداخت؟

waria

New member
آره میگذرن...منتها سرعتشون زمین تا آسمون با هم فرق میکنه...:65d6a5d6s:غم تا بره جون آدمو میگیره....شادیم که کلا نیومده میره.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

**^^**

New member
بعضی جمله ها وقتی اعصابت خورده خیلی رو مخ آدمن مثلا من الان که یه روز واسم یه سال میگذره از ناراحتی این جمله رو دوست ندارم اما تو شرایط عادی میگم به به چه حرف قشنگی

**^^**

New member
همیشه در سختی ها به خودم میگفتم
این نیز بگذرد
هنوز هم میگویم
اما حال میدانم آنچه میگذرد
عمر من است نه سختی ها !!!

mikhak s

New member
يه بار تو بدترين شرايط قرار گرفتم تحملش خيلي برام سخت بود. گريم گفته بود يهو ياد همين جمله افتادم ( اين نيز بگذرد) چند بار باخودم تكرارش كردم ،* باورتون نميشه يادم رفت ديگه گريه كنم اروم شدم. واقعا هم همينطوره اين نيز بگذرد

8521413

New member
آره میگذرن...منتها سرعتشون زمین تا آسمون با هم فرق میکنه...:65d6a5d6s:غم تا بره جون آدمو میگیره....شادیم که کلا نیومده میره.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

دانشمندای بزرگ... به این اعتقاد داشتن که زمانی میتونیم بگیم یه مساله رو درک کردیم که بتونیم واسه همه توضیح بدیم... بیسواد ... تا پروفسور... از چندتا دانشمند بزرگ مثل گوس، انیشتین و... جملاتی با این مضمون شنیدم... خب بریم سر اصل مطلب...
میگن یه روز یه شخص بیسواد میره پیش انیشتین بهش میگه این قضیه نسبیت زمان یعنی چی؟
انیشتین میگه : نسبیت زمان به این معنی هست که زمان برای همه و در شرایط مختلف... به طور یکسان نمیگذره... مثلا اگر یک دقیقه مجبور باشی دستت رو روی اتش بگیره... اون یک دقیقه برات مثل یک ساعت میگذره... اما اگر یک ساعت با نامزدت برید گردش... اون یک ساعت واست کمتر از یک دقیقه می گذره...
زمانی که خوشیم... اصلا فرصت نمی کنیم بگیم «این نیز بگذرد...» و زمانی که نا خوش هستیم... هر چقدر هم بگیم... نمی گذره...
یه دوستی داشتم هر وقت از چیزی گله و شکایت می کردم... گیر میداد به این آیه از قرآن ... «ان مع العسر یسرا» می گفت بعد از هر سختی ... آسونی میاد... خودش میگفت با این آیه همیشه خودش رو دلداری میده...گاما نمیدونم چرا واسه من جواب نمیده ... واسه من اینجوریه «ان مع العسر عسر عسر عسر عسر ... عسرااااااااااااااااااا الی الموت»...
ولی ...ایول به خودم عجب آیه ای ساختم...
از چارلی چاپلین می پرسن خوشبختی چیه؟ میگه «فاصله ی بین این بدبختی تا بد بختی بعدی...» من نمیدونم چرا بین این بدبختی با بدبختی بعدیم... باز هم بدبختیه!!!

estel

Member
البته واسه م ان مع العسر یسرا هست به شرط اینکه آدم حریصی نباشم (اینو در مورد خودم میگم در مورد دوستان نمیدونم) من یک شغل تقریبا سخت بابت اینکه اگه قرار باشه کارمو انجام بدم باید ساعت زیادی پای کامپیوتر بشینم ولی در عوض درآمدش هم خوبه من عادت دارم مثلا 3 روز توی 1 فصل حسابی به خودم سخت میگیرمو ازخوابو خوراک میوفتم ولی در عوض کل فصلم رو با خیال راحت میگذروم قضیه همون مورچه و گنجشکه که من مثل مورچه هستم ولی خب اگه آدم حریصی باشم به اونقدر پول راضی نمیشمو بیشتر کار میکنمو بیشتر سختی میکشم این از این
بعدشم فاصله بین دو بدبختی میتونه هر چیزی باشه غیر از بدبختی

ZOT

New member
بیخیال به قول جناب حافظ
حافظا چون غم و شادی جهان در گذر است
بهتر آن است که من خاطر خود خوش دارم
:25r30wi:

mw.ashel

New member
[FONT=&quot]منم همیشه وقتی تموم غم و غصه دنیا یه دفعه ای میاد سراغم وسوپزایزم میکنه و بعد مدتی تموم میشه و چند روزی استراحت میکنم ، و سکوت مطلقه ،میگم خدایا کمکم کن چون خودم دیگه شدم ناخدای زندگیم و میگم این چند ساعت/ روز آرامش قبل طوفانه ،و خدایا منو از طوفان بعدی نجات بده[/FONT]:sad:

بالا