::: سوژه هفته :::

marzi ba

Well-known member
ی سلام ویژه خدمت مرضی جوووووونیم
110.gif

*- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
ادبش در عین شوخ طبعی*.........................فدای تو من بشم ادب و احترام رو از خود خودت یاد گرفتم

=======================

*کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟صمیمت و خونگرم بودن .شاد بودنش*

=====================

*کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟مرضی جونیم انقدری خوووووووووووبه ک هیچ وقت ازش دلخوووووور نمیشم*
=========================
.............فدای تو من بشم خوبیه از خودته
*یه امضا براش انتخاب کن؟
امضاش قشنگه

=======================

*قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟
از اول فقط همین اواتارو دیدم (خخخخ فک کنم همون دوماد خودم باشه)*........اوره خوده دومادته کیان دانه
========================

*بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟
همه ی پستاش خوووبن*

*فعالیتش توی سایت ؟
بخش ورزش و باکس*
==========================
*اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ بلی بلی صندلی داغ خودم *........یادش بخیر من ترکوندم اون صندلی رو فکر نمیکردم یه روزی بشی از بهترینا برام دوست دارم
===========================

*بارز ترین خصوصیتش ؟
گاهی شاد و گاهی غمگین*...........دقیقا

*یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
پریناز...هم پری هم ناز....اسم خودشم خیلی قشنگه *.......میسی
==========================

*به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟
روز اولی ک باهاش صحبت کردمو هیچ وقت یادم نمیره*......ای جان دلم اوره منم یادم نمیره انقدی اروم بود موقع صحبت که به خودم گفتم وووووووی مرضیه چه قدی تو حرف می زنی
23.gif

========================

* تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟بلی بلی وقتی ناراحتم با مرضی جونی دردو دل میکنم کمکم میکنه آروم میشم*...............بیشتر تو کمک من بودی با ارامشت منونم که منو لایق دونستی

*ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟
59.gif
عجب مرضی جونیو ضایع اصلا داریم*

========================

*دوست داشتي ببينش؟ چرا؟عکس مرضی جونو دیدم ایشاالله از نزدیکم میبینمش*........انشاله

====================

* قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن؟
دیدمش دیگ همون قیافه خودش ک گفتم شبیه ی بازیگریم هست*.خخ اوره یه خورده شبیه هستم

======================
*یه انتقاد..مرضی جونی خیلی حساسه ب خودش بیشتر ضربه میزنه .........ب قول خودت فکرشم نکن*.................چشم خیلی سعی میکنم حساس نباشم ولی گاهی اوقات نمیشه ...اوره فکرشم نکن

===================

*یه پیشنهاد...
زودتر کارای پایان نامتو انجام بده تنبلیم نکن*.........چشم تنبلی نمیکنم قربان

==================

*اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟
کارامو راست و ریست میکردم اماده میشدم برای دکترا*............انشاله دعا کن برام

=================

*یه آرزو براش..
بهترینارو برات ارزو میکنم مرضی جونیم ان شاالله زودتر کارای پایان نامت تموم بشه بخونی برای دکترا..و و و ی همسر خوب مهربون مثل خودت نصیبت بشه ...و ی دخمل تپلی نانازم داشته باشی فقطم دختراااااااااااا*................مرسی عزیز دلم منم برات بهترین بهترینا رو موخام
خخخخخخخخ نکنه قراره دخملم علوست بشه وووووووووووووووی اقا جان قبوله

========================

*هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.
مرضی جونی یکی از بهترین دوستای انجمنی منه و خیلی خیلی بهم نزدیکه مثل آبجیام دوستش دارممممممم...................مرسی عزیزم منم اجی ندارم اجی کوچیکه دوست دالم البته مرامت خیلی بزرگه دوست دارم

خیلی خوشحالم ک باهات آشنا شدمممممممممممممم

منم خیلی خیلی خوشحالم بارون عزیزم

((این دسته گلم تقدیم بهترین دوووستم))

باران 71 عزیز دختر فوق االعاده تو داریه این بزرگترین افتخاره برای من که منو به خلوت خودش راه داده و بهم اعتماد کنه لحظات خوبی باهات داشتم و دارم

دوست دارم همیشه شاد باشی شاد شاد

بارونی و خواهراش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran71

marzi ba

Well-known member

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی
صمیمیتش
2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟
صمیمیت و اینکه کودک درون خیلی شیطونی داره

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟
چیزی ندیدم دلخور بشم

4- یه امضا براش انتخاب کن؟

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟
همین یه دونه رو دیدم خوشگله ولی مرضی تنوع لازمه گاهی:)...خو دوسش دالم اینو

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟
پستای جام جهانیش خیلی تو ذهنم مونده و عروسی الهام

7- فعالیتش توی سایت ؟
همیشه در صحنس

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
اره ازش در مورد انجمن سوال کردم خیلی راهنماییم کرد......خاهش میکنم کاری نکردم امیدوارم تونسته باشم راهنمای خوبی باشم برات

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
صمیمیت,کودک درونش خیلی زندس:)

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
مرضیه خالی
11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟
همون روزای اول و کمکی که بهم کرد .....کاری نکردم که

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟
بلی گفتم بالاتر روزای اول مرضی یه سری سوالامو جواب داد خیلی دختر گلیه....خودت گلی عزیزم

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟...

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
بلی زیاد.....و همچنین

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
شبیه عکسی که سپید واسش گذاشته بود

16- یه انتقاد
ناراحتی این روزا شاد باش دختر دنیا ارزش نداره:)
.........اوکی شادم بابا شاد شادم
17- یه پیشنهاد

ازدواج کندر کنارش دکتراتم بخون....میسی

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟

19- یه آرزو براش
دلت شاد باشه و لبت خندون و به همه آرزوهات برسی

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید
.مرضی اولین کسی بود که بعد از بچه های تاپیک درسیمون باهاش همکلام شدم خیلی دختر گلیه این نه حرف من که فک کنم حرف همه کسایی باشه که به نوعی باهاش برخورد دارن مواظب خوبیات باش مرضی گلی
..........میــــــــــــسی

مرسی مریم استار عزیز منم برات شادی رو ارزو میکنم افتخاری بود برام نظرتو گفتی دوست دالم

marzi ba

Well-known member

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی

فروتنی................مرسی گلم
غمخوار بودنش..........دوست دارم بتونم کسی رو اروم کنم اگه بتونم

اینکه چیزی داره ازارش میده اما بهم نمیگه.........انیس جونم من که همه چیو هر وقت ناراحتم کرده بهت گفتم خودت که میدونی خخخخ

جرج آلن: اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي*مانند، مي*شكنند
......عالی بود

والا تا اونجا که یادمه همین یه دونه بوده

گزارش های والیبال با گزارشگری مرضی با.......مرسی که گزارشام رو یادته هولااااااااااااا

7- فعالیتش توی سایت ؟
معمولا وقتی ام هم نیس هست خخخخ

اره یادمه توی باکس بودیم

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

صمیمیت

اکرم چون چهرش منو یاد دوست دوران ابتداییم که اکرم بود میندازه من عاشق اکی بودم ..............ببوسش اکی جون رو خوشحالم که یاداور خاطره خوب هستم
عکس اواتارش مویاد تو ذهنم

اره همیشه واسه من مث یه خواهر بزرگتر و راهنماس و همینظور ارامش بخش
خانومی بزرگی از خودته من که سنی ندارم از تو بزرگتر باشم خخخخخخخخخخخخ از دست تو داچ مکسینت
خخخخ من فقط یه سوتی ازش یادمه (سوپر مدیریتور) خودش مودونه .......انیس من چرا یادم نمیاد یادم باشه ازت امشب بپرسم قضیه ش چی بود
بله دوس داشتم
خب کنجکاو بودم
فضولم خودتونید

این سوال واسه من کارایی نداره چون خودشو دیدم

16- یه انتقاد
خودتو درگیر مشکلات همه نکن قربون دل مهربونت .........چشم./خدا نکنه عزیز دلم
یکم به فکر خودت باش

17- یه پیشنهاد
نزار حرفات در نطفه خفه بشه اینجوری کم کم از پا درمیای
حرفاتو بگو کسی ناراحتت میکنه بهش بگو اذیت شدی انقد در برابر همه کوتاه نیا
...خیلی این قضیه رو سعی کردم ولی نشده قراره بهم یاد بدی سگ درونم رو بیدار کنیاااااااا

میگفتم پـــــــــــــــــــــز پــــــــــــــــز .............................
چون دوست خوبی مث من داره
........عاشقتم پزپز به خودت که جیجلی مثل منو داری خخخخخخخخ

19- یه آرزو براش

ارزو میکنم به اون جایی برسه که لایقشه

ببین چقد خاطرت عزیز بود که ساعت 3 بامداد واست پست گذاشتم اخه فردا از سر کار میرم جایی تا دو روز نیسم
بوووووس چرخشی سه امتیازی بر تو دوستتت دارم

الهی من به فدای محبت تو بشم قبلا ثابت شده بهم خخخخخخخخ

منم از اون ماچ ها برات میفرستم ولی برا من کله ای هستش تا تو دیگرون ماچ کلیه ای نکنن هاهاها

انیس مهربونم مرسی عزیزم با اینکه صب باس میرفتی سر کار اومدی و منو شرمنده خودت کردی عزیزی جیجلم خیلی دوست دارم

marzi ba

Well-known member
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی؟
سرزنده بودنش

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی؟
به همه احترام میذاره، حتی وقتی که عصبانیه یا حوصله نداره........خواهش میکنم

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه؟
اینکه روزی بی معرفت بشه و یادی ازمون نکنه.....من بی معرفت نمیشم مگه اینکه شوما شی

[/B][/B][/B][/B][/B]
7- فعالیتش توی سایت ؟
ماشالا همیشه هست، مهم اینه حضورش همه رو خوشحال می کنه

آره فجیع اینو یادمه، تو پاتوق پسرا دو بار به عکس gif من گیر داد......
بار سوم تهدیدش کردم خودمو می کُشم، دیگه گیر نداد.. خخ...........خخخخخخخخخخخخ خوبه یادته خو پسر اون چی بود گذاشته بودی بزنم نصفت کنم منشوری
[B

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن؟ و دلیل انتخاب این اسم؟
[/B][/B][/B]
Zahra Ba :........خخخخخخخخخخخخخ اسم عم قزیم زهرا بیده خخخخخخخخخ
اسم یکی دیگه از عمه هام زهراست.

[/][/SIZE]12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟
آره، تو پ خ.......کدومش یکی دوتا که نبوده خخخخخخخ هاها .....خواهش میکنم جدای از شوخی من یادم نمیاد خوشحال میشم بهم یاد اوری کنی

ندیدم چیزی

همون عکسی که تو مسابقه عکس متناظر گذاشتم
قد 167 - مو قهوه ای سوخته - لباس و پوشش رنگی........نوچ موهام مکشیه قدم هم 168 خخ بیشتر تیره میپوشم ...خوشحالم تصورتو له کردم خخخ

16- یه انتقاد
Baby talk.......احسان من بی بی تالک حرف میزنم دادا مدرک بیار خخخ من بیشتر داش مشدی حرف میزنم تا اون چیزی که تو میگی احسان فک کنم اشتباه گرفتی منو با کسی دیگه بزنمت

17- یه پیشنهاد

نمی دونم خودش بهتر میدونه چیکار کنه
ولی بذار بعضی وقتا عصبانیتت بیرون بیاد
...................والا من که همیشه میزارم بیرون بیاد مخصوصا تو رو که خوب میزنم خخخخخخخخ

هیچ کار، به زندگی شادم و اخلاق خوبم بیشتر می بالیدم

19- یه آرزو براش
همین آرزویی که الآن پدر مادرش تو دلشون واسش دارن

شوخی می کنم بابت Baby talk..............میدونستی که قراره نصف شی میگی شوخی میکنم خخخخخخ
هرطور خودت می دونی
خودت باش :rose:

ممنونم از حضورت احسان
ولی دارم برات ای پسر در رقابت با انیس درشترین فونت رو انتخاب کردی جوابای من دیده نمیشه
عمه احسان میام پروفت خدمتت خخخخخخ

شاد باشی

marzi ba

Well-known member
سلام بر مرضیه گلی عزیزم علیک سلام سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ امید........ممنونم

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ درونگرای برونگرا بودنشو دوس دارم

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ نه اخلاقی نداره که دلخورم کنه واقعا میگم

4- یه امضا براش انتخاب کن؟ "زندگی قانون باورها و لیاقتهاست..باور داشته باش که لایق بهترینهایی"......عالی بود

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ آواتارش همین بوده همیشه خوبه مخصوصا قسمت دهنش :)

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ پستهایی که تو صندلی داغم گذاشته برای من بهترین بود چون با وجود اینکه فرصت نداشت و فرداش امتحانش بود اما برای من وقت گذاشت ..برام خیلی ارزش داشت محبتش...یادش بخیر فرداش امتحان طراحی داشتم ولی خاطرت برام عزیز بود ببخش شاید و باید نتونستم گرم کنم صندلیتو عزیزی

7- فعالیتش توی سایت ؟ قبلنا بود و حرف میزد الانم هست همچنان هست ولی دیگه حرف نمیزنه ..من دوس دارم حرف بزنی مرضیه:dadad4:........چشم این روزا خیلی از انرژی کم اوردم انرژی سابق رو ندارم خخخخ

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ تو باکس بود من یه دعا گذاشته بودم یکی از تاپیکا بهم گفت خیلی قشنگ بودن ..بعد دیگه هم کلامی بیشتر شد تا جایی که به شبت فشن کشید خخ ........شبت فشن که نه شبت فوشن /فوشن عزیزم خیلی دوست دارم

9- بارز ترین خصوصیتش ؟ شخصیت فوق العاده حمایتگرش....عزیزمی

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ مهتاب :) همین الان یهو به ذهنم رسید :)

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ یک غم پنهان پشت کودک درون
.................خودت که میدونی درد کجاست
12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ کسی که بتونه پا تو حریم یه درونگرای برونگرا بذاره یعنی خیلی کمکا هم بهش کرده ..یوقتایی با هم حرف میزنیم حرفهای خوب ;)......من همیشه هستم مهربونم لب تر کن

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ به قول مرضیه مکسین دوست ما و ضایع بازی ..نوتی اون قمه ت کو؟ یلحظه قرضش میدی :)......خ مکسینی فکر کرده همه مثل خودش ضایع بازی در میارن برو مکسینی برووووووووو

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ آره خیلی دوس دارم ببینمش ..شاهدشم حداقل صد بار دعوت به حماسه بوده :)
....................مرسی از دعوت همیشگیت انشاله قسمت بشه یه روزی بیام و اسم حماسه بشه ورود من چه تعین تکلیف هم میکنم خخخخخ ببقشید دیگه
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. آوا خوب گفت دیگه...مرضیه گلی قیافش خیلی با کلاصه شبیه دو رگه آمریکایهاست از اونا هم قشنگتره :)

16- یه انتقاد....

17- یه پیشنهاد....در دیاری که نیست کسی یار کسی....خودت رو بیشتر از همه دریاب ...تو حال زندگی کن گذشته که گذشته آینده هم هنوز نیومده..امروز گذشته و آینده ت رو میسازه

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ پایان نامه ، پایان نامه ، پایان نامه ، پایان نامه ، ازدواج ، دکتری .بزرگی میفرمود خخخ برای کسایی که این شیوه زندگی رو انتخاب کردن که توش مدام ادامه تحصیل هست لازمه که ازدواج ، گردش و تفریحم کنارش جا بدین و هیچکدومو معطل اونیکی نذارن..چون زندگی ما ها همینه و درسم یکی از کارای روزمره ی زندگیمونه...............چشم چشم چشم توکل به خدا

19- یه آرزو براش : "آرامش" رو برای مرضیه آرزو میکنم با عاقبت به خیری ........و همچنین

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.

خیلی با پسوندا فکر نمی کنم درکشون هم خیلی نمیکنم فقط میتونم بگم بین کسایی که کلمه " دوست " رو یدک میکشن ..من تو رو یکی از چند تا " دوست " های ویژه م میدونم. کسی که ذاتش خوب باشه همیشه خوب میمونه چه رفتارش مطابق میلم باشه چه نباشه پس مطمئنم همیشه خوب میمونی :) دوست دارم عزیزم

ناری عزیزم خودت میدونی که چه قد برام عزیز و دوست داشتنی هستی عاشق پر انرژی بودنت هستم به همه خواسته هات برسی دلت خیلی پاکه دوس عزیزم خوشحالم از دوستی با تو دوست دالم هوارتاااااااااااااااا

marzi ba

Well-known member
سلام مورابای خودمون:riz304:
........... و علیکم وسلام ریضا
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
صمیمیت، دلگرمی و دلداری دادن و گوش شنوا بودن....خواهش میکنم

بیشتر کمک حال بودنش
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ وقتی کارش زیاد خسته میشه و هی ناله میکنه:13:
......................ایششششششششششششش من کوجا ناله میکنم

از ازل تا به الان همین نی نی بوده

من زیاد تو قید و بند پست نبودم و برای همین پستاشو دقت نکردم ولی چون مرضی هست پس حتما خوبن همشون

7- فعالیتش توی سایت ؟
قبلا زیاد بود الان پروپوزال حالشو گرفته کم مویاد

مثل بقیه بچه ها سر سلام دادن فکر کنیم گیس و گیس کشی بود و بقیه داستان ک فکر کنم تکراری شده...........اره والا گیس و گیس کشیااااااا کچل شدنت به خاطر اینه فکر کنم خخخخ

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
مکسین این تکراریه دادا:image170:

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟مورابا...دلیلش هم همه میدونن تقریبا
خخخخخخخخخخخخخ مورابا مممنونم تنبل خان

این اواتارش و شکلکاش و همیشه دعوا کردنش باهام یادم میاد...........عجب چیزی از من یادت میاد دعوا کردن هامون ریضا بالام تجدید نظر کن من صفات خوب زیادی هم دارمااااااااااااااااااااااا هاها

همیشه کمک حال بود خیلی صبر و حوصله داره خوشم میاد همیشه وقتی جدی میشه.........خاهش میکنم.......شانس اوردی تیر و ترکش جدی بودنم بهت برخورد نکرده والا اینجوری نمیگفتی خخخخخخخ

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟
دعوا با من............هوچم ضایع بازی نبود از افتخارتمه که باهت دعوا کردم اگه دلت تنگ شده برا دوا داداش وسط باکس منتظرما

ببینمش؟ خخخخ نمیدونم

16- یه انتقاد قدر خودتو بدون و حساس نباش---زیادی ایده ال گرا نبودن تو ازدواج........حساسیت رو سعی میکنم کمترش کنم .....من زیادی ایده ال گرا نیستم هر کسی منو کامل بشناسه میدونه

17- یه پیشنهاد

ازدواج
19- یه آرزو براش
امیدوارم خوشبخت ،سلامت و با عزت درکنار کسانی که دوست داره زندگی کنه...............ممنونم و همچنین

ممنون بخاطر تحمل کردن اخلاقم...تو هم از دوستانی بودی که اخلاق اینطوریمو تحمل کردی و لطف کردی بهم

.............خواهش میکنم کاری نکردم نمیشه که همه اخلاقاشون مثل هم باشه.....

ریضا دوستم ممنونم از حضورت خیلی زحمت کشیدی شاد و خوشبخت و موفق باشی و خبرای موفقیتت به گوشمون برسه دادا

marzi ba

Well-known member

دوست خوفیه میشه باهاش راحت باشی و و اگه پیش ما بود حتما تیم خوبی می شدیم .و خعلی مهربونه. :)........چاکریم داش مکسین خویت مهربونی

با جنبس.مث خودم بیش فعال بنظر میاد............هاهاها مکسینی من خودمو کنترل میکنم والا سفق انجمن اومده بود پایین جنبه از خودت داچ

نمودونم..............خو معلومه که نباس بدونی اخلاق بد ندارم که .اعتماد به نفسم خودتی خخخخخخ

.........................

همین آواتاروش .

همه ی پستاش مخصوصا ورزشیا

7- فعالیتش توی سایت ؟
سکوت اختیار می کنم...................سکوت چیه سکوت نوچ بگووووووووووووووووووووو

فک کنم تو باکس بود راستش اینو یادم نیست.............تاپیک تولدت بود

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
راس میگنا این سوال تکراری میشه ....همون 1و2................نوتر قمتووووووووو بیار بالاخره خودش اعتراف کرد یوهوووووووووو

هوووووووم من مرضی باسیلوس میذارم اسمشو.....خخخخخخخخ داچ مکسین

من یاد جنب و جوشش و پر انرژی بودن

کمک کرده؟؟ آره ولی تک تک بگم خب سخته دیگع....بلو بابا من چرا یادم نمیاد بیشتر تو کمک کردی تا من گفته باشم ووووی من چ قد متواضع بودم خودم خبر نداشتم بازم اعتماد به سثق خودتونید
همش میگه 18 سالمه |:
البته 18سالو 500ماهشه.
.............نوتر قمتو بیار این بار دیگه خودم خونشو حلال میکنم خو من به چه زبونی بهت بگم من 18 و خورده ای بیشتر سن ندارم چرا هی حرف درمیاری بشه ها مکسینی دلوخ میگه اون خورده ش یه روزه نه 500 ماه بیاید خون مکسین رو میخام بریزم نفس کش

آره و شاید بشه ...ولی ازون مسابقه عکس متناسب با کاربر تصوراتم بهم ریخت فک نمی کردم اینقد مرضی وحشتناک باشه |:.........مکسین من تو رو میکشم یعنی میکشمتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نوتر اون یکی قمت رو هم بیار هر سلاح سردی که داری بیار گگیوتین داری اونم بیار

مث اون عکسی که نوتر تو تاپیک نقاشی ازش کشیده بود....یا اون موشه تو مسابقه عکس متناسب با کاربر...و اون دختری که خودم گذاشتم. ...............خخخخخخخخخخ مکسین اخ کی بشه تو بیای دیدار من تصور تو یکی رو له کنم خدایا ارزوی منو راورده کن آین

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد

همه گفتنیا رو نوتر بهش گفته........منم بهش میگم درس درس درس
:smilies-azardl (181............ممنونم اوره گفته خو تو هم میگفتی بد نبوداااااااا /چشم تو هم درستو بوخون

19- یه آرزو براش
مقطع ارشدو با موفقیت تموم کنه.......و تا دکترا ادامه بده ایشالا ....+ یه شوهر خوب(البته نذر یادت نره ها مرضی داچ شوهر خوب الکی ک گیر نمیاد)...وهمچنین سلامتی...............مکسین میکشمت پا میشم میام ملایر ادرس خونتون هم تقریبا مودونم کوجاست اون شوهر باس برا به دست اوردن من نذر کنه بلی من همچنین دخمل ماهی هستم خخخخخخخ

بنظرم مرضی خعلی دخدر خوبیه .مخصوصا اخلاقش خیلی درکش بالاست و مهربونه .
http://G][B]
و یه دوست واقعیه که میشه باهاش راحت همه جوره راحت باشی و روش حساب کنی[/B][/COLOR][IMGl/Gol.gif

داش مکسین خوبی از خودته
خودت با من راحت بودی که احساس راحتی داری با من
موخلصیم دربست

مکسینی یکی از دوستای هم استانی منه که خیلی وقتا حواسشبه من هست مخصوصا همین اواخر مرسی مکسینی به خاطر حمایت و توجهت
همیشه موفق باشی و پرانرژی و طناز

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

marzi ba

Well-known member

ممنون ازتک تک دوستانی که زحمت کشیدند و در موردم نظر گذاشتن و با شناخت کامل نظر خودشون رو در مورد من گفتن
باعث افتخاره که دوستای خوبی مثل شما دارم

همتون رو دوست دارم و از صمیم قلبم براتون بهترینا رو میخام

دوست دارم تک تکتون رو از نزدیک ببینم اینو بدونید که هیچ کدومتون برای من مجازی نیستید

با ارزوی بهترین ها برای تک تکتون

marzi ba

Well-known member

معرفی سوژه هفته

سوژه هفته بعد کسی نیست به غیر از
.
.
.
.
.
.
.نـــــــوتر
.
.
.
.
.مدیر لایق بخش تغذیه

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
ممنونم از مرضیه ی عزیز

دوستای خوبم

از همین الان هم از کلیه ی شرکت کنندگان تشکر میکنم به خاطر شرکتشون پیشاپیش

من اهل شلوغ کردن تو تاپیک برای خودم نیستم. اگه شرکت کردین ممنونم اگر هم شرکت نکردین بازم ممنونم ازتون

دوستایی هم که میخاند سوژه هفته بشند(ترجیحا اونایی که بیشتر تو سایت بودند و بیشتر کاربرا ازشون شناخت دارند) به من تو خصوصی بگند من جمعه ی این هفته بینشون قرعه کشی میکنم و سوژه رو انتخاب میکنم تا در حق هیچ کسی اجحاف نشه

تشکر از حضورتون :rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسان

پیچک

New member
درود بر نوتر ... (Notr)

[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟

میشه هم صمیمی بود هم جدی

مدیر بازی در نمیاره ( البته مدیرای اینجا همه اینجورین ولی نوتر یه ذره بیشتر )

دوستای ما اخلاق بد ندارن خداروشکر

دنیا 2 روز است.
روزی برای تو و روزی بر ضد تو.....
روزی که برای توست مغرور نشو....وروزی که بر ضد توست ناامید...
خوددانی!!!

فقط یه بار دیدم عوض کنه.... ولی عکس پروفالیشون خیلی زیباست

اولین نقاشی که از ناروین کشید لم داده بود رو مبل ...خخخ

7- فعالیتش توی سایت ؟

مدیرهستن ماشالله کاردان ... نمونش همین چند وقت پیش یه اقدام خوب و به موقع انجام دادن...

مث همیشه تو باکس...

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

جدیه معمولا

این سوال خیلی سخته...

تبریز ... رنگ آبی

بله خیلی... هر وقت سوالی میپرسم با حوصله و بی منت جواب میدن

احتمالا باید بگم آره ...ولی مجازی بودن رو بیشتر دوست دارم حس صمیمیتش بیشتره

:)

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد

پیشنهاد میکنم ...دنیای مجازی رو گوشه زندگیت بزاری ... خودش مجازیه... حرص و ناراحتیاش واقعیه...و این اصلا ارزش نداره!!

19- یه آرزو براش

تن سالم....دل خوش

داداش برزگ ما هستن... بسیار قابل احترام به رسم ادب این چند تا جمله رو نوشتم ... انشالله ...این دنیا و اون دنیا بهترین ها نصیبشون:rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

marzi ba

Well-known member
واینک نوتـــــــــــــــر دوست خوبم

اول یه تچکر ویجه بکنم که قبول کردی سوژه هفته من باشی هوارتاااااااااا مرسی

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ خیلی چیزا یعنی خیلی چیزا ازش یاد گرفتم همشو خو چیجوری بگم
ادب و احترامش ، مهربونه به شدت، بدون منت به همه کمک کردن،گوش شنوا بودن،با معرفت بودن،موقع کمک به دیگران صبور بودن، یه همت مثال زدنی داره که داشتن این همت کار هر کسی نیست ....و خیلی چیزای خوب دیگه

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ همه اخلاقاش خوفه خوفه این اخلاقش برای نمونه میگم کمک همه میکنه حتی وقتی که خودش کار داشته باشه

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟هوووووووووووووووووووووووووووووووچی مگه ادم از دوستش دلخور میشه

4- یه امضا براش انتخاب کن؟امضا خودش عالیه

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟همین اواتار فعلی خودش یه جورایی حس و حال خودش رو نشون میده این اواتار

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ همه پست هاش تو ذهنم هستن تاپیک هاش همه خوفن تاپیک جام جهانی رو که با هم زدیم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم تاپیک های حماسش که همیشه خلاقانه بوده ولی یه بار توی باکس یه حرف خیلی خیلی قشنگی به یکی از کاربرا داشت میزد من خیلی خوشم اومد به خودش هم گفتم که چه قد خوشم اومد یادمه گفتش که من اگه یه روزی ازدواج کنم باس یه چی داشته باشم که دختری که با ناز و نعمت داره خونه باباش زندگی میکنه اون همه راحتی رو ول کنه و بیاد با من زندگی کنه احساس خوشبختی کنه

7- فعالیتش توی سایت ؟یه مدیر لایقه که انجمن و بخش تغذیه بی نوتر یه چی کم خواهد داشت

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟اوره مگه میشه یادم بره تو باکس بود هی به من میگفت مرضی بی منم هی میگم اقا من با هستم نه بی از من اصرار برای با بودن از نوتر انکار و اصرار به بی بودن من خخخخ ازم پرسید ارشد خوش میگذره و من شروع کردم ازش سوال پرسیدن و توضیحاتی در مورد پایان نامه بهم داد و در ادامه حرفاش اولین پیام خصوصی رو برام فرستادش از اونجا بهم اعتماد کرد و من از اینجا ازش ممنونم

9- بارز ترین خصوصیتش ؟.. وووووووووووووی یکی دو تا نیس خو

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟اسم انجمنیش این خوبه اسم خودش عالیه به شخصیتش همه جوره میاد
و یه اسم دیگه هم Nani این اسم قضیه ها داره هاااااااااا خخخخخخخخخخخ این اسم چی بود و به چه کش فی رسید خخخخخخخ اصلا نوتر بیا بینمااا Nani نمنه؟خخخخخ یادش بخیر

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟خیلی چیزا برای اینکه اسمش بیاد یادش بیفتم خیلی چیزااااااااااا،خاطره زیاد هستش لحظه لحظه اون خاطرات رو فراموش نمیکنم هیچ وقت

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟بلی بلی

چه تو انجمن و چه خارج از انجمن یادمه اولین تاپیکی که زدم اومدم خیلی چیزا رو بهم گفت و گوشزد کرد همین که برام گوش شنوا هستش و خیلی وقتا پشتیبانم بوده و هوا مو داشته خودش میدونه خیلی خیلی ممنونم ازت دوست خوبم
الان یاد عید افتادم یادته نوتر .......

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟مکسین من تو رووووووووووو میکشم دوستای من ضایع بازی نمیکنن نوتر خودت هستی بزن نصفش کن اگه دلت نمیاد خودم نصفش میکنما

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟بعله دوست دارم خیلی زیاد

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد

به قول خودش همه چیو بهش گفتم چه انتقاد چه پیشنهاد و هم اینکه اگه به جاش بودم البته لازم به گفتنه که خودش همه اون حرفا رو میدونه و من همیشه شرمنده هستم از گفتن چیزایی خودش در موردشون استاده ممنونم نوتر جان که میشنوفی حرفای منو

19- یه آرزو براش

یه اروز اقا جان خیلی کمه اونم برای کی برای بهترین دوستت برای کسی که یه جورایی در بطن زندگیش هستی و همه امال و ارزوهاشو میدونی

ارزو میکنم برات خنده هات از عمق وجودت باشه به زودی زود
زودتری کارای عقب افتادتو سرو سامون بده برای هدف بزرگت باس بجنگی بجنگیااااااااااااااا

ارزو میکنم از صمیم قلبم خدا یه همسری نصیبش کنه که همه جوره تو همه مسائل درکش کنه یکی باشه مثل خودش مودب و همه چیز دان
ارزو میکنم یه روزی یه روبیکر حرفه ای بشی به همون جایگاهی که دوست داری برسی
ارزو میکنم با روحیه مضاعف تو راهی که قدم گذاشتی و داری میزاری رهتو ادامه بدی
خولاصه ارزووووووووو زیاده برای کسی که بهترین دوستته
الهی که به اون ارزویی که در مورد پدر و مادرت داری برسی
الهی که دلت شاد باشه تنت سالم باشه لبات خندون باشه و روز به روز خبرهای خوشی ازت بشنوفم و تو بهترین جایگاهی که لیاقتشو داری برسی لیاقت بهترینا رو داری

دوست خیلی خیلی خیلی خوبم نوتر جان ازت خیلی خیلی ممنونم که منو به خلوت و تنهایی خودت راه دادی و بهم اعتماد کردی و همچنین خیلی وقتا شدی برام گوش شنوا ببخش خیلی وقتا با نامیدی هام خستت کردم
صمیمانه از عمق وجوذم برات بهترینا رو میخام نوتر دوسم همتت ستوندنیه خودت میدونی در مورد چی میگم پس از این موهبتی که خدا در اختیارت قرار داده نهایت استفاده رو بکنه
باس به خیلی جاها برسی که لیاقتشو داری
ممنونم از توجهت و هواداریات و کمک هات و اعتماد به نفس هایی که بهم دادی همیشه منو شرمنده لطف و مهربونی خودت کردی
هر چه قدر بگم ممنونم بازم کمه دوست خوبم

یادت نره عروسیت دعوتمون کنیااااا خودت که مودونی با ابکش اب میارم کار هر کسی نیستا زودتری هم خبر کن مودونی که ما خانوما رو چی بپوشیم چه قد حساسیم

من بلت نیستم مثل خودت حرفای خوب خوب بزنم

فقط میگم
19 تا میسییییییییییی

دوستان یه چی ک ش ف کردم کلمی ک شف فیلتره وووووووی من 20 بار این ک شف رو نوشتم ولی ثبت نمیشد

آخرین ویرایش:

baran71

New member
دکی

**ی سلام ویژه خدمت دکی نوتی عزیز**
www.roozgozar.com-980.gif

*- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ همیشه ب دوستام کمک کنم با صبرو حوصله جوابشونو بدم...معرفت

#####################################

*کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟مهربونی..صداقت..صمیمیت ووو...........

####################################

*کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ مگ میشه از دکی دلخور بود...

*یه امضا براش انتخاب کن؟ امضاش خیلی قشنگه

##################################

*قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ همین آواتاری ک داره قشنگه

#################################

*بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ همه ی پستاش قشنگ واقعا...ولی پستای جام جهانی ..همیشه تو ذهنم هست

################################

*فعالیتش توی سایت ؟ بخش تغذیه..باکس...(دکی اینجا.دکی اونجا.دکی همجا)

*اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟خخخخخخخخ بلی بلی مگ میشه یادم بره اگ بخوام تعریف کنم باید ی تاپیک جدا بزنم

##############################################

*بارز ترین خصوصیتش ؟ مهربونی

######################################

*یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟مجید میزارم دلیلشو قبلا بهش گفتم اگ یادت رفته بیا دوباره بهت بگم

###########################################

*به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟دکی گفته بود لحظه سال تحویل..واقعا ب یاد موندی بود ک خودمم یادم نمیره ی چیزی دیگ هم هست ک همیشه نوتیو یادم میمونه ..........دیگ دیگ

#################################################

* تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟بلی بلی خیلی کمک کرده ..یکی از کمکهایی ک کرده یکی از درسهام احتیاج ب پرسشنامه داشت دکی زحمتشو کشید (خخخخخخ ناگفته نماند استاد خیلی تعریف کرد از پرسشنامم)

###############################################

*ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟
59.gif
اصلا دکی کارای ضایع نمیکنه

#############################################

*دوست داشتي ببينش؟ چرا؟بلی بلی دوس دارم دکیو ببینم ایشاالله ی روزی میبینمش

############################################

* قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن؟هر وقت ی روزی دیدمش میام میگم

##############################################

*یه انتقاد.. دکی زودتر کارای پایان نامتو انجام بده

##########################################

*یه پیشنهاد....همیشه همینطوری مهربون باش و ب دوستات کمک کن

#########################################

میخوندم برای دکترا

#########################################

*یه آرزو براش..بهترینارو برات ارزو میکنم دکی جان ان شاالله زودتر کارای پایان نامت تموم بشه بخونی برای دکترا..و ی خانوم خوب نصیبت بشه ........مهمترینش 6قلو دختر داشته باشی :tonguesmiley:

########################################

دکی نوتی از دوستای قدیمی و مهربون منه امیدوارم تو کاراش موفق بشه

خیلی خوشحالم باهات اشنا شدم

((این گل تقدیم ب دکی مهربوووووووووووون))

24129.jpeg

• Like

dr.bahar1986

New member
من چون بلد نیستم از باران کپی کردم :riz513:

*- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ خیلی آدم صبور و مهربونیه واقعا میگم
*کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟اینکه به درددل همه گوش میده با حوصله و کمکشون میکنه

*کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ دلخور که اصلا نشدم ازش ولی خب دلم میخواست کنگره تغذیه برم بچه ها رو ببینم خودم نتونستم هماهنگ شم ولی دیگه بعدش نوتی رو توباکس میدیدم یادم میوفتاد حرصم درمیومد

*یه امضا براش انتخاب کن؟ رسد آدمی به جائی که به جز خدا نبیند

بنگر که تا چه حد است مقام ادمیت ....... از این خوشم اومد گذاشتم وگرنه امضای خودش خوبه

*قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ واسه خودش خوبه دیگخ
*بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ من خیلی پستهارو یادم نیست ولی درکل همه خوبن
*فعالیتش توی سایت ؟ من توی باکس بیشتر میبینمش بنا به حضور خودم در باکس

*اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟اوهوم توی باکس بود به محض اینکه گفت تغذیه میخونم دیگه بهش گیر دادم که برام رژیم بنویس و این حرفا بعدشم قد و وزنم رو گفتم و همه باکس رو به چالش کشوندم اونام شروع کردن به پرسیدن سوالهاشون و طفلک نوتی فک کنم سرش در آستانه انفجار بود ولی من تا چندروز بعدش هی میگفتم قهرم چون برام رژیم ننوشتی و اونم گفت که نمیشه و باید مستمر باشه و آخرشم برام ننوشت نامرت ( حرفاش نتونست قانعم کنه هنوزم)
*بارز ترین خصوصیتش ؟ صمیمیت و دوستی بی بهانه با بچه ها

*یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟نوتی قشنگه ولی بنظرم علیرضا هم بهش میاد
*به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟رژیم

* تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟خیلی وقتا و علی الخصوص تاپیکی که مرد و زنده شد تا تونستم بزنم و بعدش که نمیتونستم تاپیکمو پیدا کنم خنگم خودتونین خب بلد نیستم اینکارارو
*ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟/emo/id/59.gif[/IMG]ندیدم
*دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ جزء اون دسته از انجمنی هاس که دوس داشتم ببینمش ولی فک کنم توی یه عکس که واسه دیدار حضوریشون بود با کله ترولی دیدمش آهان چرا؟ چون میخوام ببینم به قیافشم میاد این اخلاقش
* قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن؟تیپ اسپرت ورزشکاری با کله کچل شاید اطراف سرش چندتا شیوید مو باشه اینو قول نمیدم البته شایددددددددد
*یه انتقاد.. ندارم
*یه پیشنهاد.... اگه میخوای درس بخونی کمتر بیا نت ... من زمانیکه درس میخوندم درکل روزی یکساعت نت میومدم

کاری که درسته رو انجام میدادم اون چیزی که درسته و نه اون چیزی که صرفا دلم میخواد
*یه آرزو براش..براش بهترینهارو آرزو میکنم و امیدوارم کار ازدواج ودرس همه رو موفق باشه و قبل از همه اینا سلامت باشه :tonguesmiley:

نوتی جان پسرخوبی هستی امیدوارم آرزوی تو با حکمت خدا یکی باشه و به بهترینها برسی چون لایقشی ( فقط تنظیمات این جمله رو خودم بودم )

آخرین ویرایش:
  • Like

marzi ba

Well-known member

از اونجایی که سوژه این هفته عاشق ماهیه
پس بفرمایید ناهار ماهی

sepid71

New member

به همه کمک میکنه و دلسوزه برا همه.دوست خوبیه

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ غیرتی بودنش و اعتقاداتش ( شبیه منه اکثر عقایدش)خوشم میاد تعادل خوبی با رعایت همه چی داره.

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ یکم حساسه ....یبارم همینجوری الکی بمن یچیزی گفت :smiliess (7):بعد دعوامون شد...منم گریه ام گرفته بود. بعد خودش اومد منت کشی روز بعد خخخخخ

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ والا زیاد عوض نمیکنه .زیاد اواتاراش پسند من نیست خخخخخخخخ:riz513:

همه ی پستاش خوبن ...طنزاش رو بیشتر دوس دارم. درسی ها هم ک جای خود داره

7- فعالیتش توی سایت ؟

زیاده خب البته چون راهنمای خوبیه برا بچه ها

فک کنم تو تاپیک قد و زن بچه های علوم پزشکی بود خخخخخخخخ از من بدش میومد خخخخخخخ البته من خبر نداشتم ...جدیدا بهم گفتم بعد یکم دید ک به به چ دختر گلیههههههه بابا :tonguesmiley:

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ جواد ...همینجوری بهش میاد

خب یاد یکی از دوستای خوبم تو انجمن میفتم ...خودشو میگم دیگه :)

آره خیلی ...از اینجا هم ازش خیلییییییییییی ممنونم

آره

یک پسر با موهای پرپشت مشکی فک کنم تقریبا صاف ...عینکی ...قد متوسط ...پوست گندمی

16- یه انتقاد درس بخون خو ..چرا از رویه من پیروی میکنی اخه :|

17- یه پیشنهاد

درس میخوندم و دکترا همین امسال میشرکتیدم (ناراحت نشی)

19- یه آرزو براش
موفقیت سلامتی وشادی براش ارزو میکنم ..... دکی بشی الهی ... یه دخمل خوفم با شویدی بودنت کنار بیاد زنت بشه هههههههههه شوخی میکنم خیلی پسر خوبیه یه همسر خوب مث خودش بهش بده خدا جون :)

یکی از بهترین دوستای من تو انجمنی ...بابت همه چیم ازت ممنونم ..همیشه دوست من باقی می مونی

حسان

Well-known member
به نام خدا

اوووووو ببین سوژه کیست؟؟ اقا نوتر!!!

والا من برا هیچکی به سوالات پاسخ ندادم و نظرم گفتم الانم همین کارو میکنم...

اقا نوتر از اون تیپ پسرایی ک اکثرا فکر میکنن شیطونه و حواسش به چیزی نیست اما این اشتباهه برعکس رفتارش حواسش شش دونگ جمه... تو مشکلانی ک برای اعضای خانواده اش پیش میاد سعی در مدیریت بحران داره و به همه روحیه میده!!!
برای مادرش خیلی احترام قائله و دوسشون داره اما همیشه سر به سرشون میذاره!!

دوستان صمیمیش میتونن بهش اعتماد کنن و حرف دلشون بهش بگن چون ادم رازداری ه!!!

همین آ بسه دیگه به گمونم

حسان

Well-known member
راستی از اخلاق بدش هم اینه ک ادم صبرش کمه.. دلش میخواد همه چی زودی به سرانجام برسه...

ارزوی من براش: امیدوارم به آنچه لیاقتش رو داری برسی نه اونچه ک ارزو داری... چون ارزوهای تو گاهی کوچک است و لیاقت هایت بیشتر

• Like
بالا