::: سوژه هفته :::

'Reza'

New member
سلام مورابای خودمون:riz304:

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
صمیمیت، دلگرمی و دلداری دادن و گوش شنوا بودن

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟

بیشتر کمک حال بودنش
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ وقتی کارش زیاد خسته میشه و هی ناله میکنه:13:

4- یه امضا براش انتخاب کن؟

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟
از ازل تا به الان همین نی نی بوده

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟
من زیاد تو قید و بند پست نبودم و برای همین پستاشو دقت نکردم ولی چون مرضی هست پس حتما خوبن همشون

7- فعالیتش توی سایت ؟
قبلا زیاد بود الان پروپوزال حالشو گرفته کم مویاد

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
مثل بقیه بچه ها سر سلام دادن فکر کنیم گیس و گیس کشی بود و بقیه داستان ک فکر کنم تکراری شده

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
مکسین این تکراریه دادا:image170:

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟مورابا...دلیلش هم همه میدونن تقریبا

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟
این اواتارش و شکلکاش و همیشه دعوا کردنش باهام یادم میاد

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟

همیشه کمک حال بود خیلی صبر و حوصله داره خوشم میاد همیشه وقتی جدی میشه

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟
دعوا با من

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
ببینمش؟ خخخخ نمیدونم

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.

16- یه انتقاد قدر خودتو بدون و حساس نباش---زیادی ایده ال گرا نبودن تو ازدواج

17- یه پیشنهاد

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟
ازدواج
19- یه آرزو براش
امیدوارم خوشبخت ،سلامت و با عزت درکنار کسانی که دوست داره زندگی کنه

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.

ممنون بخاطر تحمل کردن اخلاقم...تو هم از دوستانی بودی که اخلاق اینطوریمو تحمل کردی و لطف کردی بهم

3124.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

maxin

Well-known member

دوست خوفیه میشه باهاش راحت باشی و و اگه پیش ما بود حتما تیم خوبی می شدیم .و خعلی مهربونه. :)

با جنبس.مث خودم بیش فعال بنظر میاد

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟

نمودونم

.........................

همین آواتاروش .

همه ی پستاش مخصوصا ورزشیا

7- فعالیتش توی سایت ؟
سکوت اختیار می کنم.

فک کنم تو باکس بود راستش اینو یادم نیست.

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
راس میگنا این سوال تکراری میشه ....همون 1و2

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
هوووووووم من مرضی باسیلوس میذارم اسمشو

من یاد جنب و جوشش و پر انرژی بودن

کمک کرده؟؟ آره ولی تک تک بگم خب سخته دیگع
همش میگه 18 سالمه |:
البته 18سالو 500ماهشه.

آره و شاید بشه ...ولی ازون مسابقه عکس متناسب با کاربر تصوراتم بهم ریخت فک نمی کردم اینقد مرضی وحشتناک باشه |:

مث اون عکسی که نوتر تو تاپیک نقاشی ازش کشیده بود....یا اون موشه تو مسابقه عکس متناسب با کاربر...و اون دختری که خودم گذاشتم.

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد

همه گفتنیا رو نوتر بهش گفته........منم بهش میگم درس درس درس
:smilies-azardl (181

19- یه آرزو براش
مقطع ارشدو با موفقیت تموم کنه.......و تا دکترا ادامه بده ایشالا ....+ یه شوهر خوب(البته نذر یادت نره ها مرضی داچ شوهر خوب الکی ک گیر نمیاد)...وهمچنین سلامتی
بنظرم مرضی خعلی دخدر خوبیه .مخصوصا اخلاقش خیلی درکش بالاست و مهربونه .
Gol.gif

و یه دوست واقعیه که میشه باهاش راحت همه جوره راحت باشی و روش حساب کنی
Gol.gif

parvaneh.gif

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

marzi ba

Well-known member
marzi ba

بی منت و بدون چشم داشت رفیق بودن، بشدت میشه روش حساب کرد، با معرفت بودن و اگه بگم باید یه چند صفحه از این تاپیک پر بشه...............
2lxe53l.gif
دربست

همه ی اخلاقاش خوبه. هیچ وقت دوست نداره دل کسی رو بشکنه. حتی اونایی که اذیتش کردن به ناحق!....ممنونم از شناختت

هیچ کدوم

من فقط همین آواتارو ازش دیدم خخخ. یجورایی همون کیان دانه دیگه خخخ..... من روز اولی که این اواتار رو گذاشتم خیلی دنبالش گشتم همون روز هم به خودم گفتم مرضی بزار تا اخر همین پسر بچه بمونه ولی باس یه مدت عوضش کنم به خاطر عکس متناسب با کاربران ...وووی اوره کیان دانه خودمونه ها داداچ ....

همه ی پستاش خوبن. صرفا یدونه پستش رو نمیتونم اسم ببرم. چون همشون به نظرم خوبن.....ممنونم همیشه مورد لطف قرار دادی پست هامو با امتیاز و لایک میسیییییییی

7- فعالیتش توی سایت ؟
خیلی زیاده. خیلی تر از خیلی.......
127fs2361263.gif

خخخ از خودش تقلب کردم. بله تو باکس بودیم یه سوالی در مورد پایان نامه از من پرسیده بود و منم بش توضیح داده بودم. یادش بخیر واقعنی. اون اولا من بش میگفتم مرضی بی خخخ...........هاها تقلب کردی خخخخ اون روز رو یادم نمیره کلی نصحیت و حر ایششششش اوره هی به من میگفتی مرضی بی منم هی تاکید میکردم بابا جان من با هستم بی نیستم که

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
خوب شد مرضیه جان الان خودت سوژه ای نزدیکی اون قمه ی منو بده من دقیقا دیگه این دفع ماکس رو باید نصف کنم با این سوالش خخخ. همون سوال 2 ........بوفـــــــــرما ...مکسین خونت حلاله

اسم خود خود خودش. مرضیه .البته یه اسم دیگه م داره ها بش میگم nanidoon خخخ زحمت نکشید نمیتونید بخونید ههه

nanidoon .....خخخخخخخ میسی اوره هوچ کسی فکر نکنم بتونه بخونه اصلا nanidoon نمنه؟
معمولا خیلی باش ارتباط دارم. این سوال میتونه مخصوص کسایی باشه که هر از چند یکبار اسم کسی رو میشنون

کمک کرده؟؟ خخخ همه ی زحمتا و دردسرا و غمگین بودنا و بد عنقیا و بد اخلاقیا و بی حوصلگی هام برا مرضیه است. خیلی خیلی خیلی زیاد کمک کرده. حتی تو تصمیم های بزرگ زندگیم هم ازش کمک میگیرم.........خاهش میکنم وووووووووای من هووووووچ کاری نکردم اینو همیشه گفتم ممنون از اعتمادت دوست خوبم منم ممنونم

هیچی.

خخخخ فک کنم این سوال رو جواب ندم هم معلومه جوابش خخخ. اما جزو اون 15 نفری نیست که حضورن دیدمشون.......می30

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد

گفتنی ها رو بش گفتم. خودشم میدونه اینجا جاش نیست....بلی بلی همه چیز که لازمه رو همیشه گفتی و میگی ممنونم

19- یه آرزو براش
از ته ته ته قلبم میخوام زودتر پایان نامش تموم شه و بتونه با خیال رااحت بخونه. بهههدشم خدا جون یه همسر خیلی خوب و مهربون و فهمیده دقیقا لایق خودش نصیبش کنه. اصلنشم من غیرتی شدم به داداشاش گفتم همسرشو نگه دارین همون اول یکی بزنیم شیکمش بش میخام بگم یه تار مو از سر مرضیه کم بشه ما میدونیم و تو. دهههههع. خود درگیر هم خودتی! (خدا جون الان که زدیمش نمیره همسرش).........خیلی خیلی ممنونم از دعاهای قشنگت خخخخخ باشه داداچام نگهش میدارن شوما بزنش نترس هوچیش نمیشه باس حساب کار بیاد دستش /دوستان خشن هم خودتونید

خیلی ممنونمم از انجمن. درسته هیچ خیری برای من در زمینه های مختلف نداشتی. تنها دستاوردت وقت تلف کردن بود برام. اما 2 مسئله: یکی اینکه خیلی خوشحالم که تونستم به خیلی از بچه های تغذیه و غیر تغذیه اینجا کمک کنم که الان دارن ارشد میخونن. و دیگه اینکه دوستی مثل مرضیه رو پیدا کردم. از این جهت خیلی خیلی خوشحالم.
یکی از بهترین کسایی بود که شناختم و وارد زندگیم شده. از ته قلبم براش آرزوی شادی و موفقیت دارم چه در زمینه ی درسی چه ازدواج و چه زمینه های دیگه
(اونجوری هم نگاه نکن ماکسین دارم در مورد مرضیه صحبت میکنما میشه مگه 5 جمله فقط بگم):(4):

..............همیشه همیشه به مرضیه لطف داشتی که هیچ طوری نمیتونم جبرانش کنم منم خیلی خوشحالم حد خوشحال بودنم رو خودت میدونی

اصلنشم ماکسین از من سنن کوچیکتره میتونیم بش زور بگیم پس یه خاطره دیگه میگم:

عاغا تو تاپیک تولد گفتم یکی از بچه ها روز تولدم با صدای مخملیش برام تو وایبر یه متن زیبارو فرستاده بود که خوشحالم کرده بود که کلی ملت پیگیر بودن کیه کیه؟ خخخخ

اون فرد کسی نبود جز مرضیه. اصلا اونایی که صداشو شنیدن میدونن چقدر صداش به گویندگی میخوره. خیلی بش گفتم برو یه تستی بده یه کاری بکن چون بشدت زمینه و استعدادشو داری. خولاصه که دیگه این دیگه.
شاد باشین دیگران رو هم شاد کنید
...............اصلا قابل شوماااااااا رو که نداشتش

نوتر عزیز ممنونم از اعتماد به نفسی که بهم دادی

نوتر عزیز دوست خیلی خیلی خوب و نزدیکم به خودت هم گفتم زبون قاصره ازت بخام تشکر کنم خیلی خیلی خوشحالم که با تو دوست شدم ممنونم از اعتمادت که منو تو خلوت خودت راه دادی خوشحالم که بتونم کمکی بهت بکنم از صمیم قلب میگم دنیا رو برات شاد شاد ارزو میکنم

marzi ba

Well-known member
درود بر مرضی با ...

[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟

اعتماد کردن به دیگران و بهم یاد داد............خاهش میکنم کاری نکردم که اینجوری دنیا قشنگت تره البته به هرکسی اعتماد نمیکنیم ماااا خخ

شیطونیاشو..........مرضی شیطونی نکنه میمیره

گاهی میبینم ناراحته....منم ناراحت میشم ولی چیزی که دلخورم کنه نبوده تا حالا.......ممنونم از توجهت که میفهمی ناراحنم ناراحن نشیاااااا پیچ پییچی چشووووون ناراحن نمیشم منم

زندگی... قصه ی پسرک یخ فروش است که از او پرسیدند : فروختی؟

گفت: نخریدند....تمام شد...
........ممنونم از امضای پیشنهادی قشنگت

همش همینه ندیدم عوض کنه.............اوره ثابته ثابته

صندلی داغش... ایکاش منم میتونستم اون وقت باشم
......کاش بودی و گفتی که به چه دلیل نبودی اون روز اقا یه صندلی دیگه بزارید پیچی باشه خخخخخ

7- فعالیتش توی سایت ؟

خانم مدیره دیگه...همیشه در صحنه
...........خخخخخخ پیچی ممنونم

مطابق معمول تو باکس ... اولا ازش میترسیدم..همش بهم مشکوک بود هی میخاست ازم اعتراف بگیره...
........هاها اره پیچی واقعا هم قصدم اعتراف گیری بود اون روزا رو یادم نمیره خخخخخ

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

یه دوست خوب که میشه بهش اعتماد کرد .... کمتر کسی بوده که یه حس شبیه این بهش داشتم... ..........ممنونم از اعتمادت که از اولین ها بود که فکر کنم بهم اعتماد کردی
340219_smileybunny1.gif

شیرین :)
...............:)

یاد عکس :tonguesmiley:......................ووووووووووی پیچی یادته اون عکسو هاها حس حالمو بهت گفتم که چه حسی خودم داشتم و بعد دیدن اون عکس چه حسی بهت داشتم میخاستم از خاک در بیارم بیرون خخخخخخخخ

آره خیلی زیاد... آخریش هم پاور درسی بود برام فرستاد
........هیچ کدوم قابل نداشت که

من ضایع بازی در آوردم جلوش ولی اون نه
.........خخخخخخخخخخ من که یادم نمیادش

:dadad4:.......هاهاها :)

یه عکس که ناروین گفت خیلی شبیه مرضیه

19- یه آرزو براش

خوشبختی ...خوشبختی ... خوشبختی ...تو این دنیا و تو اون دنیا
......ممنونم از دعای خوبت و همچنین

گاهی آدمای خیلی معمولی...یهو میشن آدم خاص ... تک ...

مرضی ... خیلی خوشحالم از داشتن دوستی مث تو...اینجا در همین حد میشه بگم :)
............منم خیلی خوشحالم لحظات خوبی با هم داشتیم که فراموششون نمیکنم

پیچ پیچی دوست خوبم ممنون از حضورت برات بهترینا رو میخوام
خیلی خوشحالم ازت جز اولین هایی بودم که بهم اعتماد کردی برای خیلی چیزاااااااااا

marzi ba

Well-known member

صمیمیت

مهربونی

هیچی

به هر چه رسیده ایم ، لطف خدا بوده است.
............ممنون از امضای خوبت

همین آواتاری که فعلا داره

خیلی از پست هاش عالی بودند.........به پست های شما که نمیرسه

7- فعالیتش توی سایت ؟
قبلا که من ایشون رو همش تو باکس میدیم ولی چون کم میام بعد اینو نمیدونم ......
.................خخخخ یادش بخیر پایه ثابت باکس بودم ولی الان نه

تو چت باکس

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
صفا و صمیمیتش

همین خوبه و به تصمیمش در انتخاب اسم احترام میذارم.
.................ممنونم

فدا ، مدا
...........فدا مدااااااااااااااااااا

همیشه همراهم بوده و یکی از بهترین و حقیقی ترین دوست مجازیم هست
.....خاهش میکنم کاری نکردم تو هم برام حقیقی هستی

ندیدم تا حالا

بله ، چون دوستش دارم و این دلیل نمیخواد .

یه دختر مهربون و ناز و خوش خنده

16- یه انتقاد
ندارم

17- یه پیشنهاد
همیشه سعی کن با اینکه سخته این خوب بودنت رو حفظ کنی

سعی میکردم بیام انجمن و پیش بچه ها باشم ولی متاسفانه نمیتونم .

19- یه آرزو
براش آرزو میکنم حاجت دلش با حکمت خدا یکی باشه
.........ممنونم و همچنین

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(
تذکر حداکثر در 5مورد
) میتونید به سوژه گیر بدید.

گیر نمیدم ولی فقط میتونم بگم فدا ، مدا مرضی جون

زهرای مهربونم ممنون از حضور گرمت بابت اعتمادی که بهم داشتی ممنونم دوست دالماااااااااااااااااا

منم میگم

marzi ba

Well-known member
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ صاف و ساده بودن

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ ارتباط برقرار کردن سریعش با دیگرون........میسی اواااااااا گلی

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ به قول پیچک از ناراحتیش ناراحت میشم.........چشم سعی میکنم ناراحت نشم ناراحن نشیااااااا

زندگی رادوربزن و
آن گاه که برتارک بلندترین قله ها رسیدی
لبخند خود را نثار تمام سنگریزه هایی کن
که پاهایت را خراشیدند .
........ممنونم عالیه

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ منم همیشه همینو دیدم. ثبات آواتاریش قابل تحسینه:)

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ دو تاپیکش خیلی خاطره انگیز شد برام...یکی تاپیک تبریک روز دختر و یکی تولد الهام. خیلی اونجاها بهم خوش گذشت.............ووووی یادته چه قدی روز دختر خوش گذشت ...انشاله علوس بشی خبرم کنی خودم برات تاپیک بزنم اواا گلی

7- فعالیتش توی سایت ؟ خیلی فعاله ولی زیاده روی نمیکنه. به نظرم خوب بلده تعادل برقرار کنه.

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ اون لطف کرد سر صحبتو باهام باز کرد،هم رشته بودنمون بهونه دوستیمون شد........دوس داشتم با اوای انجمن دوست شم خوووووووووو میسی

9- بارز ترین خصوصیتش ؟ شیطون بالقوه و بالفعل:) البته اخیرا فرصتش برا شیطنت کم شده.

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ مرضیه بدون با دلیل چون نمیدونم با یعنی چی:) شاید اول فامیلیشه.

خخخخخخخخخخخخخخخ میسی ولی مرضیه با با خوفه :bunnyearsmiley:
11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ آقای نوتر و دخملونه حرف زدنش..........خخخخخ ممنونم که با شنیدن اسم من یاد دوست عزیزم و از بهترینای انجمن می افتی ...دوست دالم

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ خیلی....مخصوصا اوایل در مورد ارشد بهداشت محیط. ...ایده های تو عالی هستن عزیزم

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ ضایع که اصلا... تاپیک دخترارو زودتر از موعد زده بود ،فک میکرد بد شده،ولی تا روز دختر فقط توش خوش گذروندیم. زودتر از موعد زدنش بهونه خوبی شد.................اره زود زدم تاپیک رو که فکر میکردم خیلی ضایع بازی بود ولی تو دوست خوبم کمک کردی تا تاپیک رو تا روز دختر پرچمشو بالا نگه داریم فراموش نمیکنم لطفت رو

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ دیدمش.. البته حضوری نه.....چهرش اسپرته..........میسی نظر لطفته

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. خیلی با تصوراتم فرق داشت ....من چهرشو بیبی فیس تصور میکردم درصورتیکه یه قیافه تاحدودی آمریکایی(ازاون دورگه ها) داره:).............ممنونم ازت اوا جونی تو اولین نفری هستی که گفتی چهرم این شباهت رو داره که بعد از این حرف تو یکی از دوستان هم لطف کرد و حرف تو رو تایید کرد ...خودم اصلا دقت نکرده بودم خوووووووو ممنون از دقتتون

16- یه انتقاد....مگه میشه!!!!

17- یه پیشنهاد....وقتی تو رشته ات تا این حد موفقی پس واقعا دوسش داشته باش. بعضی وقتا ما یه رشته رو انتخاب میکنیم ،بعضی وقتام اون مارو انتخاب میکنه.............از کسانی هستی که بیشتر از من به رشتمون علاقه داری همیشه یاد حرفای خوبت و این که رشتمون چه قد جای کار داره می افتم ممنون از حرفای قشنگت

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ من اگه جای اون بودم جامو به هیشکی نمیدادم.........میسی بوشه نمیدم که

19- یه آرزو براش......آرزو میکنم همیشه سلامت و شاد باشه. به آرزوهایی که منتظرشونه خیلی زود برسه....کلا فقط خبرای خوب بهمون بده
چشم تو هم همیشه برام خوش خبر باشی
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید./62059_girl_in_love.gif
اینقد آقای نوتر تعریف کرد حسودیم شد:)) اینهمه خوب بودن خوب نیس مرضی دشمنت زیاد میشه هااااا ....بعد نگو نگفتی:)) ....شوخی میکنم هیچ وقت دست از خوبیات ورندار. همیناست که میمونه فقط.......................فقط اینو میتونم بگم ممنونم از لطف نوتر عزیز و تو اوا جونی برام دعا کنید
تقدیم به مرضی یکی از بهترین دوستای انجمنیم

بعد رنگی کردن دیدم چقد تو چشمه قرمزه.....شرمنده دیگه اگه میخواستم ویرایش کنم همش به هم میخورد:(

اوای مهربونم دوست هم رشته ای خودم ممنونم از حضورت خیلی دوست دارم تک تک لطف هاتو فراموش نمیکنم عزیز دلم

آخرین ویرایش:

marzi ba

Well-known member
سلام:thanks:

خو چیه مگه؟ من نمیخوام به این سوالا جواب بدم؟؟؟؟ زورکی ه مگه؟؟؟؟؟؟؟ دهع ننه!!!!!!

مرضی دخترم خیلی بیشیله پیله است... همیشه اونچه ک میگه همونه ک تو دلشه... مهربونیش زیاده...دیرناراحت میشه و زود میبخشه و این ویژگی باعث میشه بعضی ادم ها در برخورد باهاش پورویی کنن... با این ک تو دلش یه نمه ناراحت میشه اما باز یه روشون میخنده...
همچین نوه ای دارم...

راستی تو مرام هم.... چی بگم ک حق مطلب ادا شه... خودتون بفهمین دیگه...:(40):

حقاااااااااااااااااااااا که ننه خودم هستی حسان عزیزم ممنونم از شناختت برام حضورت کلی ارزش داشت مرام و معرفت رو از تو یاد گرفتم دوست قدیمی خودم

marzi ba

Well-known member
آفرین به ننه حسان که دقیقا تک تک حرفایی که گفت معلوم بود از رو شناخت بود :rose:

بازم هووووووووووووووووووووووووووارتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مرسی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

marzi ba

Well-known member
معرفت ، بی غل و غش بودن

شیطنتش ، و اینکه کامل میشه بهش اعتماد و تکیه کرد............خاهش میکنم

هیچ کدوم

البته امضای خودش قشنگه ولی

این نیز بگذرد
چون میگذرد غمی نیست
.............این نیز بگذرد ممنونم

آواتار خودش خوبه

همه پستاش خوبن ...کلا نحوه نوشتنش رو دوست دارم ..به نظرم احساسش رو کامل منتقل میکنه...........خخخخخخخخخ میسی

7- فعالیتش توی سایت ؟

خیلی خیلی اکتیو......................
340219_smileybunny1.gif

اولین بار تو ی تاپیک بود تا جایی که یادمه اسم تاپیک این بود : یه آرزو برای نفر قبلیت بکن .............من یادم نبودش ممنون از اینکه یادت بودش

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

همون 2 :)

اسم خودش خوبه و بهش میاد :))

دختر خوش قلب و مهربونیه

بله بله ، یه وقتایی که نیاز داشتم با کسی حرف بزنم پای صحبتام نشسته و توی چند موردی هم از نظر و راهنماییش استفاده کردم ...خودشم میدونه مثل خواهر بزرگتر خودمه :))......................هوچ کاری نکردم شاد باشی همیشه

هیچ کار

دیدمش :) ...اولین بار که دیدمش بهش گفتم چهرت برام خیلی آشناست انگار که قبلا جایی دیدمت :) اونم در جواب گفت خیلیا بهم گفتن ...................خیلیا میگن قیافم اشناست خخخخخخ من همزاد زیاد دارم خخخخخخخخ

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد

تمام تلاش و انرژیمو میذاشتم روی پایان نامم که سر وقت تمومش کنم و بعد هم مصمم میخوندم برای دکترا :)

19- یه آرزو براش
از ته قلبم براش آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم ...انشالله که پله های ترقی رو همینطور پشت سر هم طی کنه و بره اون بالا بالا ها :).... و نهایتا یک همسر خیلی خوب و شایسته ی خودش نصیبش بشه ... و به تک تک آرزو های قشنگش برسه :thanks:

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید
گفتنی ها رو گفتم ..فقط قدر خودتو و لحظاتی که توش هستی رو بدون و سعی کن هیچ فرصتی رو از دست ندی که بعدا حسرت بخوری :)
دوست دارم هوارتاااااااااااا:28:

منم دوست دالم میدونم که با اینکه مشغول درس هستی خیلی زحمت کشیدی و منو شرمنده حضورت کردی
موفق باشی سبزک جان

marzi ba

Well-known member
- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟

دوست خیلییییییی خوب و با معرفتیه ...همیشه ب یاد دوستاش هس.مهلبونه
.............معرفت از خودته سپید جونم میسی ...وظیفمه

مهربونیش وصداقتش

هیچ کدوم .اما دوس ندارم گاهی دلگیر و ناراحت ببینمش .دوس دارم همیشه شاد باشه........چشم سعی میکنم شاد باشم تو هم همیشه شاد باشی گل گلی

ثابته همین

همه ی پستاش خوبن ...

7- فعالیتش توی سایت ؟
خوبه

تو باکس .هی از ناصر میپرسید چجوری شکلک میذارن بعد نمیتونست.بعد من خودم همونجا یاد گرفتم از ناصر خخخ و بهش یاد دادم خخخ بعد گفتش ک 18و خورده ای سنشه ......یادش بخیر باشه چه روزایی بودش ....خخخخخپس بانی خیر شدم یاد گرفتی ....هاها....خو18 خورده ای که بیشتر سن ندارم .دیدی که منو چه قد کوشولوام.و
899.gif

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

اسم خودش ... شیوا هم بهش میاد .کلا اسمایی ک توش ش داره حس میکنم بهش میاد خخخ......میسی عزیز دلم.....شیوا اسم یکی از عزیزترین دوستامه و دوستامونه خخخخخخخباعث افتخاره منه اسمش رو من باشه.شیوا جونم با اجازه

روزی ک نمیدسونستیم بخنیدم یا گریه کنیم خخخخخخخ :|.........خخخخخخخخ اوره یادش بخیر شبی بود اون شب

اوهومممممم خهلی..........فدایی داری تو بیشتر کمک کردی کاری نکردم که نانازم

هیچی.

دیدمش .اما حضوری ک بشددددددت. انقد دوسش دالمممممممم ببینم بغلشششش میکنم .......ای جانم منم دوس میدالم محکم بغلت کنم علی الحساب بیا بغلم
bighug.gif

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. دیدم خو

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد حساس نباش اینقد ....کمترش کن چون خودت اذیت میشی.......خیلی سعی میکنم که حساس نباشم ولی گاهی نمیشه ..اره سپید جونم خودم بیشتر اذیت میشم مرسی از پیشنهادت که همیشه بهم میگی

همون سوالی بالایی

19- یه آرزو براش
ایشالله همیششششششششششه سلامت و شاد و موفق باشهههههههههههههه.با عشق ازدواج کنه و بیام عروسیش برقصمممممممممم .ب تک تک اروزهاشم برسه.........مگه میشه دعوتت نکنم از همین الان دعوتی تو منو دعوت نکنی خودم یه هفته جلوتر میام خونتون برای عروسیت
cancan.gif
.و همچنین تو هم برسی به ارزوهات

خیلی خیلی دوست دارممممممم.دوست خوب و بامعرفتی مثل تو انقد کم پیدا میشه ک اگ بگم اصلا مثل تو وجود نداره اغراق نکردم ...مواطب خوبیات باش ...امیدوارم تا همیشه دوست هم باقی بمونیم ...یعنی دست روزگار یوقت جدامون نکنه ...وگرنه مرضی ک همیشه تو قلب من می مونه ....الهی من قربون این همه معرفتت بشم ......معلومه که همیشه دوست باقی خواهی موند هیچوقت فراموشت نمیکنم منم ......برام دعا کن

این گلم نقدیم ب عخشم ...این پسره هم پست چیه ..اخه گل رو پست کردم :)

مرسی سپید عزیزم به خاطر حضورت..ممنونم از اعتمادت خیلی وقتا.......ممنونم از اینکه هر وقت تنها میشدم بودی پیشم .....ممنونم که حرفهایی رو که به خیلیا نمیزنی رو به من گفتی دوست دالماااااااااااااااااااااااااااااا هووووارتاااااااااااااااااا شاد و خوشبخت باشی...

marzi ba

Well-known member
1-قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟

دوستاشو توی لحظه های خاص تنها نمیزاره..چه وقتی که واقعا شادن باهاشون میخنده و چه وقتی که ناراحتن باهاشون ناراحته,مرامشم ستودنیه......هوچ کاری نمیکنم وظیفه س الامی گل و گلاب

مهربونی و معرفتش و شیطنتای زیر پوستیش...........فـــــــــدا مــــــدا

هیچ کدوم .فقط دوست ندارم ناراحتیشو ببینم...........چشم سعی میکنم کتر ناراحت بشم

امضاش قشنگه آبجیم..همین

همیشه همین آواتارو داشته که خوشله...قافل شوما رو نداره که

همه ی پستاش که خوبن..ولی خب موندگارترینا برای من یکی اولین تولد انجمنیمه که واقعا آجی مرضی برام ترکوند تو اون پستا..یکی هم که همین جدیداا تبریک ازدواجم..که واقعا برام خاطره ی قشنگی به جا گذاشت از خودشو دوستای خوبه انجمنیم..خلاصه مرضی آجی همه چیش برام موندگاره...........یادش بخیر الامی چه قدی تولدت خوش گذشت.برای ازدواجت هم کوچکترین کاری بود که کردم یه هدیه مجازی بود ...فدای محبتت

7- فعالیتش توی سایت ؟
با توجه به مدیر بودنش خوب میاد و میره

اوهوم..توی تاپیک داری و نداری"جز تاپیک قدیمیاس"یکی اون میگفت,یکی من از همونجا دوست شدیم

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

همون سوال دو به قول عاغا نوتر قمه من کوووووو..خخخ

اسم خودش خیلیی بهش میاد,نمیتونم غیراز مرضی تصورش کنم.

خاطره های به یادموندنی از آجی مرضی زیاااد دارم ولی از اولین هاش میتونم بگم..همون اوایل دوستیمون من رفتم مشهد,مرضی آجیمم خیلی دلتنگ امام رضا بود,خلاصه یه صبح که عازم حرم بودم دیدم گوشیم زنگ میخوره"ایام عید غدیر هم بود",مرضی بود,اونجا واسه اولین بار باهاش حرفیدم و کلی ذوق کردم,صدای آجیم خهلییی دوست داشتنیه........الامی دوست داشتنی منم اون شبها و روزها رو فراموش نمیکنم.یادش بخیر حرم امام رضا بود که باهم اولین بار حرفیدیم هووچ وقت یادم نمیره محبت هاتو که بری مشهد محال ممکنه منو یادت بره ضامن اهو حاجتت رو بده

اوهوممم..همین که تو انجمن هست یه حس آرامش بهم میده..........فدایی داریی

هووووچی به قول خودش..........خخخخخ هوووووچی

عکسشو دیدم ولی خیلیییی دوست دارم حضوری ببینمشو از نزدیک حس اش کنم.............خو منم دوس میدالم الامی خودمو ببینم

دیدمش دیگه..چهره ی خوشله خودش.....خویت خوشملی

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد

حساس نباش,غصه هاتو تو دلت نریز و خودتو اذیت نکن.......به روی جفت چشام سعی خودمو میکنم

19- یه آرزو براش

ایشالا به همه ی آرزوهاش بنا به مصلحت خداوند برسه..در زمینه درسی به بهترین ها برسه..زودتر علوس شه وما به بهانه ی عروسیش لاقل بریم همدانو ببینیمش..ایشالا یه همسر که لایق همه ی خوبیهاش باشه نصیبش بشه..خلاصه از همه چی بهتریناش بشه واسه آجیه ماااا...............مرسی از دعاهای خوشملت ..ووی الامی کو تا من علوس بشم در اولین فرصت به همراه آقا سجاد تشریف بیارید منتظر علوس شدن من نباش الامی عزیزم...خودت هم به بهترینا برسی که لایقش هستی

مرضییییی آجییی,خیلییی دوستت دارم..خوشحالم که توی انجمن عضو شدمو دوست مهربون و با معرفتی مثله تو رو بدست آوردم.

مراقب خودتو خوبیات باش..همیشه مرضیه مهربونه من باقی بمون...............................منم خیلی خیلی خوشحالم چشم شما هم مراقب خودت و مهربونیات باش

الامی عزیزم ممنونم از حضورت مرسی که اومدی الامی دوستی هستی که منو همیشه شرمنده لطف خودش میکنه محال ممکنه به پست های ارسالیم امتیاز نده حال و احوالمو نپرسه و محاله ممکنه بره تو پیج نوتر و اسمی از من نیاره تو پروف نوتر و خاطراتو یاد نکنه

الامی عزیزم انشاله که سالیان سال در کنار اقا سجاد خوب و خوشبخت زندگی کنید و شاد باشید خدمت اقا سجاد هم سلام برسون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elham2012

marzi ba

Well-known member
من خیلی بلد نیستم سوالا و جوابارو هماهنگ کنم آماتورم دیگه ببخشید همه حرفامو اینجا میزنم
منو و مرضی از توی باکس ( درواقع من تا قبل از اینکه به مدد نوتر و رضا و جمعی از دوستان تاپیک دکترا رو زدم اصلن نمیدونستم اینا چیه و پست کدومه و این داستانها و فقط باکس بلد بودم بیام اونم واسه فرار از تنهایی)
خلاصه همونجا مرضی از اولین دوستام بود که همسن و سال هستیم این خودش باعث شد بیشتر باهاش همزاد پنداری کنم یه حس خیلی خوبی بهم میده بخدا وقتی میام باکس و مرضی رو میبینم چون واقعا حس دوستی و صمیمیت قلبی باهاش دارم و اینکه یه موقعهایی که دلم میگیره و میام اینجا مرضی خیلی به عوض شدن حالم کمک میکنه و شلوغ بازی .و خنده برام تنوع خوبی میشه
مرضی رو من عکسشو دیدم شبیه مهراوه شریفی نیا هستش تا حدودی!
صدای نازش رو هم شنیدم وقتی گفتم عه چرا به من زنگ نزدی گفت شمارتو ندارم باور کنین هنوز شمارمو نفرستاده بودم زنگ زد که منو خوشحال کنه و من واقعا خوشحال شدم خیلی حس خوبی بود
براش آرزوی بهترینها رو دارم اول سلامتی خودش و خانوادش دوم ازدواج سوم کار و بعدشم دکترا ( حالا به سلیقه خودش میتونه اولویتهارو جابجا کنه خخخخ)
دوستت دارم عزیزم
زندگی کوتاه است
چون میگذرد غمی نیست و صدالبته خوب بودن رو برای فردا نذاریم مثل مرضی جونم

به به دکتر بهار عزیزم مرسی از تک تک لطف هایی که بهم داشتی و منو سوژه انتخاب کردی

عزیز دلم کاری نکردم که اون شب خیلی خوشحال شدم صدای مهربونتو شنیدم
یادته فکر میکردیم حرفی برای گفتن نداشته باشیم ولی چه قدی صحبت کردیم مگه میشه خانوا تو حرف زدن کم بیارن منم هوووچ وقت اون شب رو فراموش نمیکنم و فراموش نمیکنم که مهربونیا و ادب و احترامت تو باکس رو

برای همه چی ممنونم خوب من

خوشبخت بشی عزیز دلم

marzi ba

Well-known member
- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
صمیمیت وخوبی

مهربونی با جنبه

نداره

یه دونه دیدم اونم همینه که الان داره

بیشتر پست هاش عالی اند

7- فعالیتش توی سایت ؟
همش که وقتی میری صفحه اش نوشته انجمن علوم پزشکی ولی کجاش نمیدونم گشته ارشاده خخخخخخ.................خخخخخخ گشت ارشاد چرا لو دادی حسن که پست اصلیم چیه

بهش پیام دادم بخاطر یک پست قشنگش..............بله خیلی ممنونم

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
صفا و صمیمیتش

همین خوبه و به تصمیمش در انتخاب اسم احترام میذارم.

دوتا زرافه داره اونا یکبار دیدمشون...............

همیشه همراهم بوده و یکی از بهترین و حقیقی ترین دوست مجازیم

نکرده تا حالا

بله خیلی خیلی::، چون ادمای خوب باید دیدوازشون تشکر کرد
یه دختر نازک لاغر مردنی چوب کبریت مهربون و ناز و خوش خنده خخخخخخخخخخخخ..........خخخخخخخخخخخ حسن دادا خیلی خیلی ممنونم از توصیف جالبی که داشتی :5:

16- یه انتقاد
ندارم

17- یه پیشنهاد
همیشه سعی کن با اینکه سخته این خوب بودنت رو حفظ کنی...سعی خودم رو میکنم

هرکی جای خودشه نمیتونه جای کسی دیگه باشه هر جا هست خوشبخت وشاد وخوب وسلامت باشه

19- یه آرزو
براش آرزو میکنم حاجت دلش با حکمت خدا یکی باشه وهر چی میخاد خدا بهش بده...........خیلی خیلی ممنونم شما هم حاجت روا بشی

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(
تذکر حداکثر در 5مورد
) میتونید به سوژه گیر بدید.

گیر نمیدم

حسن دادا ممنونم از حضورت انشاله که موفق باشی و دلت همیشه شاد باشه

marzi ba

Well-known member
-1 قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟

شاد بودن .و باروحیه بودن حتی موقع سختی................

شیطون بودنش.بافهم و کمالاته دخترمون ماشالا ...........خواهش میکنم کمالات از خودته

هیچ کدوم

خدا اونجاست اون بالا حواسش به ماست حالا
پس ...

هیچ وقت غصه نخور...................... ممنون از امضای خوبی که برام گذاشتی /چشم

همون بچه خوشملع دیگه

همه پستاش بیشتر ورزشیا................ممنونم که اون پست ها رو یادته

7- فعالیتش توی سایت ؟

فعاله

اولین بار تو باکس بود که باهم حف زدیم
اوره منم اون روزا رو یادمه

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

شیطنت و شاد بودنش

سر به راهه.................تو هم سربه راه منی

دختره شاد و مهربون

بله ، خیلی ......خاهش میکنم من که کاری نکردم دوست نازم

هیچ کار

اره در نطر دارم ببینمش دلم میخواد دیگه...........خو دیدیم دیگه همدیگه همین دیشب و من خیلی خوشحالم مهربونم باعث افتخارم بود سمانه گلی

خوشگله ..قد بلند . و سفید چشماش کشیده و چشم ابرو سیاه.....خخخخخخخخخ بیا بگو تصوراتت رو له کردم یا نه لطف داری عزیز دلم

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد

ارشدمو تموم میکردم و با تمام انرزی پیش به سوی دکتری.....انشاله پیش به سوی دکترا با همدیگه
fatcat.gif

19- یه آرزو براش

ارزو دارم که به نهایت خوشبختی و موفقیت برسی عزیزم.............و همچنین

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید

مواظب خودت و خوبیات باش ................ توهم مراقف خودت باش قول دادیاااااااااااا

red_rose_www.jahaniha.com_14.jpg

سمانه عزیزم سربه راه نانازم خیلی خیلی لطف کردی دوست مهربونم شاد شاد باشی همیشه دوست امیدوار خودم همیشه یاد این امیدوار بودن و مثبت اندیشیت می افتم دوست دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bioshimi@

marzi ba

Well-known member
من این سوالارو جواب میدم...
- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟
همینو،آواتارش قشنگه به آدم روحیه میده

یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
همین قشنگه

قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.

صورت گرد ، چشم وابروش مشکی،ابرو پیوندی

یه آرزو براش

هرکجا هست خدایا به سلامت دارش...

مرسی سایا جون از حضور گرمت موفق باشی

marzi ba

Well-known member
سلاااااممممممم
من زیاد با مرضی جون برخود صمیمی نداشتم...امااااااااااااااا
یه دختر مهربون...دلش مث آینه س...خنده رو و تودل برو...به شخصه تا حالا ازش برخورد بد ندیدم نه با خودم نه با بقیه...:riz304:

ممنونم اسمون عزیزم با اینکه هیچ شناختی از هم نداریم زحمت کشیدی و اومدی نظرتو در مورد من گفتی خوبی از خودته خانوم خانوما
برات بهترین ها رو میخام

marzi ba

Well-known member
1-قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
صمیمیتش

مهربونیش و اینکه همیشه به یاد همه هست.

اگه حوصله نداشته باشه و دلش گرفته باشه منم ناراحت میشم.دوس دارم همیشه شاد ببینمش........چشم ناراحت نمیشم ناراحن نباشیاااااااا

زندگي درك همين اكنون است

زندگي شوق رسيدن به همان فردايي است، كه نخواهد آمد

تو نه در ديروزي، و نه در فردايي

ظرف امروز، پر از بودن توست

زندگي شايد آن لبخنديست، كه دريغش كرديم

زندگي زمزمه‌ي پاك حياتست، ميان دو سكوت

زندگي، خاطره‌ي آمدن و رفتن ماست

لحظه‌ي آمدن و رفتن ما تنهاييست

قدر اين خاطره را دريابيم
.........چه زیباست ممنونم

همون آواتار خودش.آخه همون یه دونه رو از اولم گذاشته قدرت انتخاب ندارم:)

من خیلی تو تایپیکا نمیگردم ولی اون پستایی که تو تایپیک"تولدت مبارککک"میذاره رو دوس دارم.

7- فعالیتش توی سایت ؟

مرضی اینجا...مرضی اونجا...مرضی جونم همه جا:tonguesmiley:......خخخخخخخ دیگه دیگه مرضی همجا

نیدونم خیلی باهم تو باکس بودیم ولی اولین بارش رو یادم نمیاد کی بوده.حافظه ندارم از عوارض پیریه دیگه:p.........همون تو باکس بودش

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

خونگرم بودنش

همین مرضی با خوبه.مخصوصا با اون" با"آخرش که همیشه مجهول مونده کسی هم نفهمیده چیه:).........خخخخخخخخ اون از رموزاته

تکیه کلاماش تو انجمن.......فدا مدااااااااااااااا

مطمئنم کمک بخوام کمکم میکنه مرضی جونم واسم یه دوست خوبه و یه خواهر گل:28:.

هیچییییییی

عکسش رو که دیدم حالا حضوری هم اوهوووم خیلییی.

قیافه ی خودش.البته خیلی وقت پیش عکسش رو دیدم یه کم قیافه اش تو ذهنم نمونده.

19- یه آرزو براش
اول سلامتی خودش و همه کسایی که دوستشون داره.دوم دل خوش.سوم موفقیت های روز افزون و خوشبختی.......منم همین ارزوها رو برای تو دارم فلیبای عزیزم

دوستای خوبم و همینطور مرضی جونم باید منو ببخشن که همیشه آخر همه میام تو اینجور تایپیکهای مربوط به دوستام شرکت میکنم باور کنین یه کم گرفتارم وگرنه همیشه به یاد دوستای گلم هستم. :

مرسی از حضورت خانوم خانومااااااااااااا

فریبا جونم دوست مودب و مهربونم برات بهترین ها رو میخام دوست دالمااااااااااااااا

marzi ba

Well-known member

1-
[FONT="]قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#006400][B] [FONT="]مهربونی، صمیمیت، بی آلایش بودن[/FONT]
..........به پای مهربونی تو که نمیرسم

2-
[FONT="]کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟[/FONT][/B][B] [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][FONT="]همه ی اخلاقاش خوبه. دوست نداره دل کسی رو بشکنه. [/FONT]
...........فدا مدای تو

3-
[FONT="]کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ -[/FONT][/B][B]

4- [/B][B][FONT="]یه امضا براش انتخاب کن؟ [/FONT]
...........ممنونم عالی بودش

5-
[FONT="]قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟[/FONT][/B][B] [/B][/COLOR][COLOR=#008080][B][FONT="]از اول همین آواتار بوده براش[/FONT]

6-
[FONT="]بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟[/FONT][/B][B] [/B][/COLOR][COLOR=#a52a2a][B][FONT="]اونی ک شعرهای سهراب سپهری رو گذاشته بود دوست داشتم[/FONT]
..اصلا قابل نداشت اون تاپیک تقدیم به تو سانی جون

7-
[FONT="]فعالیتش توی سایت ؟[/FONT][/B][B] [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][FONT="]هایپراکتیو[/FONT]

8-
[FONT="]اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟[/FONT][/B][B] [/B][/COLOR][COLOR=#800080][B][FONT="]بعله تو باکس بود آتیش میسوزوند خخخخ[/FONT]
.........اوره اتیش پاره بودم هیییییییییییی

9-
[FONT="]بارز ترین خصوصیتش ؟[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#ff8c00][B] [FONT="]مهربون ب معنای واقعی[/FONT]
.......عزیزمی شرمنده میکنیااااااااا

10-
[FONT="]یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] [FONT="]مرضیه[/FONT]

11-
[FONT="]به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟[/FONT][/B][B] [/B][/COLOR][COLOR=#00ff00][B][FONT="]همه مواقعی ک باهم بودیم یادم میفته[/FONT]
...............لحظات خوشی با تو داشتم سانی شیطونم

12-
[FONT="]تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟[/FONT][/B][B] [/B][B][FONT="]-[/FONT]

13-
[FONT="]ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟[/FONT][/B][B] [/B][B][FONT="]-[/FONT]

14-
[FONT="]دوست داشتي ببينش؟ چرا؟[/FONT][/B][B] [/B][/COLOR][COLOR=#800080][B][FONT="]عکسشو دیدم ولی دوسدارم واقعا خودشو از نزدیک ببینم[/FONT]
.................منم دوس دالم از نزدیک ببینمت

15-
[FONT="]قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن[/FONT][/B][B].[/B][B][FONT="] [/FONT]
[FONT="]دیدمش همون قیافه تو ذهنمه[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#0000cd][B][FONT="][/FONT]
16-
[FONT="]یه انتقاد [/FONT][/B][B]

17- [/B][B][FONT="]یه پیشنهاد[/FONT]

18-
[FONT="]اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟[/FONT][/B][B] [/B][/COLOR][COLOR=#006400][B][FONT="]میومدم تبریز[/FONT]
..............منم دلم موخات بیام خودت که میدونی

19-
[FONT="]یه آرزو براش[/FONT][/B][B]: [/B][/COLOR][COLOR=#800080][B][FONT="]امیدوارم همیشه سالم و شاد و موفق باشه.[/FONT]

20-
[FONT="]هرچه میخاهد دل تنگت بگو (تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید[/FONT][/B][B].[/B][B] [/B][B][FONT="] [/FONT]
[FONT="]مرضی بیا تبریز دا خو چی میشه مگه عروسی هم کنی من بیام عروسیت شیرینی بخورم[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#0000cd][B][FONT="][/FONT]...............سانی جونم من که از خودامه بیام دوستامو بیام ببینم دا .......تا قبل علوس شدن من بیا دا

[FONT="]خیلی خوشحالم دوستی همچون مرضی دارم[/FONT][/B][/COLOR]..........منم خیلی خوشحالم خیلی زیاد

[COLOR=#0000cd] [/COLOR][COLOR=#0000cd] [/COLOR]

[COLOR=#0000cd] [/COLOR][/QUOTE]

[SIZE=4][COLOR="#FF0000"]سانی مهلبونم برات بهترینا رو میخام شاد و شیطون باشی همیشه خیلی دوست دالم قسمت بشه زودتری از نزدیک ببینمت

[/SIZE]

بالا