-
7- فعالیتش توی سایت ؟ همیشه فعاله ولی نمی دونم چرا زیاد به پست من نمی خوره)
خخخ عزیزم برای اینکه فکر کنم چون من زیاد پست میذارم ولی خب کمتر اسپم جز جایی که مجبور بشم یا اینکه ادب حکم کنه جواب کسی رو بدم برای همین زیاد به پست کسی نمیخورم
.
19- یه آرزو براش .. به هر چی میخواد برسه
[/COLOR]
6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟
[/B]حافظم قد نمیده ولی یه بار نوشته بود سعی نکن همه رو راضی نگه داری!!
همیشه سعی کردم اینو یادم باشه.
حدیث حضرت علی (ع ) : دو کار ناممکنه یکی اینکه سعی کنی همه رو راضی نگه داری و دومی اینکه دهن مردم رو ببندی تا حرف بیهوده نزنند (البته مضمونش اینه ) خودمم همیشه سعی میکنم مد نظر داشته باشمش اما زیاد موفق نیستم
8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
هرچی فکر می کنم یادم نمیاد، فقط یادم میاد استارت صمیمیتمون سر قضیه مجری صندلی داغ parastar tbz بود
) من یادمه یه تاپیک زده بودین یه برنامه بود برا ترجمه زبان من پست دادم چرا نمیتونم نصب کنم که زحمت کشیدی توضیح دادی
10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
Y@GHOOT
یاد انار افتادم، بعد یاد شعر صد دانه یاقوت افتادم، بعدم دیدم a داره اینطوری با @ نوشتم گفتم بهش میاد، یاقوت برازندشه) خخخخ ملسی لطف داری
11
[/COLOR]
12
13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟
کار ضایع نداشته تاحالا، ولی یه مورد کوچولو بود که اصلن قابل اشاره کردن نیست..خخ حالا شما خو اشاره میکردی خو ببینم چی بوده
1
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
موهاش مجعد و شرابی، چشای مشکی، روسری قرمز، قد 173 حدود، یه کوله پشتش و با یه تریپ باکـلاس منتظر تاکسی وایستاده
خخخ اینجا من یه توضیحی بدم اگه داری از رو عکس تاپیک دیدار میگی قدمو که باید بگم به گمانم اونجا بلندتر به نظر میرسم با توجه به عکسای دیگه م و آینه جونم خخ قدم 170 می باشد ..در مورد موی شرابی و مجعد هم باید بگم خخ برو توبعه کن من قیافم بکره کاملا موهایم هم صاف و مخشی می باشد ..کوله هم هشت سالی هست برنداشتم ..ملسی دیگه تصوراتتو بیشتر له نکنم خخخاینقدر Baby talk حرف نزن روانی شدم از دست تو و . . . >_<
16- یه انتقاد
خخ چشممث خودم تنوع پذیری، سعی کن کمتر باشی...من کلا ریسک گریز و تغییر گریزم
17- یه پیشنهاد
نمیدونم چرا حس کردی تنوع طلبم خخخ
18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟
هیچکار، راضیم ازش))
همون آرزویی که همین الآن پدر مادرش تو دلشون واسش دارن
19- یه آرزو براش
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو (تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید
عکس باباتو بهم نشون ندادی آخرش نامرررررررررررررررررد7977cujr38iyymsu8:
1-
2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟سادگیهای شیرنشو خخخخخخخخخخ
خخخ ملسی عزیزم
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ شاید زود رنج بودنش یه روزی ولی المیدوارم که ناراحت نشم ازش نه گلم مطمئن باش من نهایت سعیمو میکنم وقتی که می رنجم تنها کسی که ناراحت میشه خودم باشم و دیگران و طرفم رو درگیر نکنم درسته خیلی حساس و زود رنجم ولی خخ جز آرمانهای منه که کسی رو نرنجونم اون شمارو که بسی دوس دارم
5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ دختره که پریده بود هوااین آواتار اصلا یادم نمیاد
9- بارز ترین خصوصیتش ؟شیطون بودنشخخخخ منم که ابلیس خخخ))) توبع
11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟خخخخخ چرا من با کلا س نشدم خخخخخخخخخخخ[/FONT]جدی چرا؟ خخخ
13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟کلا خدایه سوتی هست خخخخخخخخخخخ نه دیگه تو سایت حواسم هس تو حماسه و خونه یک سوتیهای میدم در حد رنگارنگ تی وی خخخ
14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟اره خیلی دوس داشتم ببینمش که دیدمش ممنون عزیزم منم همینطور
16- یه انتقاد ..............انتقاد اینکه گلم زود رنج نباش : به روی چشم بانویم همه ی سعیمو میکنم
18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟برا چیزایه کم اهمیت خودمو اذیت نمیکردم آخه همه چی برام مهمه(( خاک وچوک چقد من بی کلا...سم خخخ
19- یه آرزو براش ..به خوسته دلش برسه و همیشه موفق باشه
اول درود سلوم پیچنده ی گرام علیک درود
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟
برخورد بد نداشتیم خداروشکر...فقط خودش خیلی استرسیه...خودش اذیت میشه شکر که نداشتیم آره خیلی اذیت میشماما اخیرا همین انجمن تو یه تاپیک دیدم کسایی که همیشه نگران و تو استرسن بخاطر هوش بالاشونه خخخ منم که باهوش هههه خود شیفته م دیگه چی میشه کرد :25r30wi:
8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
فک کنم تو باکس بود...ناروین اولیت کسی بود که بهش درخواست دوستی دادم....قبول کرد..مرسی ازش O O عهههه جدی ای ووای من چه با کلا..سم پس خخ مرسی باعث افتخارمه ..من یادمه داشتم به سفید عخش در میکردم یهو سرم غیرتی شدی خخخ بعد گفتم دخترم بیخیال شدی خخخ
11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟
یاد اردبیل می افتم...یاداون دختر خوشگله می افتمخخخخ دقیقا کدوم دختر خوشگله ؟؟؟؟خودمو میگی دیگه لابد خخ
14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
آره...واقعا دوست دارم...چرا نداره از دوستای خوب ماست خخخ همینطور پیچنده البته فک کنم تو یکی از ماهارو ببینی خزان کنی بس که محافظه کاری
16- یه انتقاد
504 و خوندی؟؟؟...چون میدونم نخوندی تو انتقاد نوشتم ها نه نخوندم ولی از همین تریبون قول میدم بخونم
17- یه پیشنهاد
این پیشنهاد واسه خودمم هست....کمتر بیا اینجا که بتونی بیشتر به کارات برسی....تنبلی هم نکن...پاورتو درست کردی؟؟؟[/SIZE] اله پاورمو درس کردم چشم حتما با توجه به اینکه همه به این مورد اشاره کردن چشم کمتر میام دیگه
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید
دیدم اسمش به عنوان عروس بعدی در اومده.....خخخ خیلی جالب بود
دوست دارم بیشتر باهاش صمیمی باشم....البته اگه خودش دوست داشته باشه
یه بار خوشحال بود بخاطر خاله ش...
خیلی وقتا ناراحته...نمیدونم چرا... منم ذوس دارم باهات صمیمی باشم پیچنده جز دوستای عزیزمیآفرین می بینم که خوب منو شناختی من اکثرا ناراحتم یا حداقل بیحالم
ناروین عزیز ... موفق باشی و سلامت:rose:
1-
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.الان شبیه همین آواتارش تصورش میکنم ... خب چون اکثر بچه ها گفتن شبیه همین آواتار تصورم میکنن باید بگم به نظر خودم که آب و رنگ چهره م مثل این بازیگره یه شباهت کمی هم شاید باشم (خداییش این آوتاره از من بهتره خب انصافم کجا رفته خخ ) ولی خب یه چند نفری که خودمو دیدن گفتن گویا شبیهمه ..تازه دو تاشونپرسیدن عکس خودته؟؟!!!! :/
16- یه انتقاد
17- یه پیشنهادما رم دعوت کنین تو حماستون البته ما نمیایم راه دوره شمام فک کنم همش با هم ترکی صحبت میکنین ما نمیفهمیم در کل اصرارر نکن) خخخخ مریم جان شما قدم سر چشم ما میذارین عزیزم دیگه بخاطر شما فارسی حرف میزنیم چاره چیه خخ مارو چگونه دیدی آخه!!!!ما مهمون نوازیم
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.چرا انقدر آذریا زیادن اینجا؟اکیپی برداشتین اینجارو؟ خخخ بلند بگو ماشاله یذره دقت کنی می بینی تقریبا همه جارو ما اکیپی برداشتیم))
دختر خیلی دوس داشتنی هستی و
در کل جزو آدمایی هستی که به قول نیما یادشان روشنم میدارد:rose: