سبزی سوپ : نیم کیلو
هویج : 2 عدد متوسط
پیاز : 2 عدد متوسط
سیب زمینی : 2 عدد
شلغم: 1 عدد
سیر: 3 حبه
قارچ: 250 گرم
فلفل دلمه : 1 عدد
کره : 1 قالب
رب : 3 قاشق غذاخوری
آب : به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه : به میزان دلخواه
رشته سوپ : به میزان دلخواه طرز تهیه : ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز کرده و در کره تفت میدهیم، هویج ، شلغم، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز بعد از طلایی شدن پیازها به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد به آرامی و در حرارت کم تفت داده شود. سپس سیر و ادویه جات را به همراه رب به مخلوط مواد اضافه کنید. چند دقیقه ای صبر کنید تا مخلوط مواد به خوبی با رب مخلوط شده و همراه یکدیگر سرخ شوند. سپس آب را اضافه کرده و درب ظرف را ببندید. حرارت شعله را کم کنید و برای مدت 20 دقیقه صبر کنید. سپس سبزیجات خرد شده را به غذا اضافه کنید و دوباره برای مدت 20 تا 30 دقیقه درب ظرف را ببندید. بهتر است 15 دقیقه قبل از سرو غذا سوپ را به آن اضافه کنید. چنانچه تمایل دارید میتوانید از عصاره گوشت و یا مرغ نیز در تهیه این سوپ استفاده کنید.
گوجه فرنگی: 1 کیلو
نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
روغن: نصف پیمانه
فلفل سبز : 2 عدد متوسط
قارچ : 250 گرم
رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی : ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و کمی تفت میدهیم .نمک و زردچوبه را به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه میکنیم. گوجه را به دقت شسته و رنده میکنیم . ( میتوان از میکسر برای یکدست کردن گوجه ها استفاده کرد) . ابتدا رب گوجه فرنگی را به مواد درحال سرخ شدن اضافه کرده و فلفل سیاه را به آن می افزاییم. بعد از اینکه کمی رب گوجه سرخ شد، گوجه های رنده شده را اضافه کرده و درب ظرف را میگذاریم و حرارت شعله را بسیار کم میکنیم تا این مواد کاملا با هم ترکیب شوند. بعد از حدود 20 دقیقه 2 لیوان آب به مواد اضافه میکنیم تا به جا افتادن سوپ کمک کند. برای حدود 30 دقیقه قابلمه را روی شعله ملایم گاز میگذاریم. 10 دقیقه قبل از سرو غذا میتوانید قارچها و فللفل سبز را خرد کرده و به سوپ اضافه کنید. استفاده از مواد دیگری مثل سیب زمینی، رشته سوپ و یا هویج بسته به ذائقه خانواده در این سوپ آزاد است. میتوانید برای غلیظ تر شدن سوپ خود مقداری برنج نیم دانه پخته شده را هنگام اضافه کردن گوجه ها به مواد به آن اضافه کنید. طعم خوبی به غذای شما خواهد داد.
سینه مرغ : یک سینه کامل مرغ
پیاز : 1 عدد بزرگ
فلفل سبز : 3 عدد نمک، فلفل سیاه,زردچوبه و ادویه : به میزان لازم رشته : به اندازه دلخواه هویج : 1 عدد
متوسط روغن : 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :ابتدا سینه مرغ را به همراه کمی آب و پیاز رنده شده میپزیم. وقتی سینه مرغ کاملا پخته شد آن را از آب خارج کرده و به صورت ریش ریش میکنیم. میتوان از آب مرغ پخته شده دوباره استفاده کرد. حالا مرغها را داخل قابلمه میریزیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و کمی روغن نیز اضافه میکنیم. اکنون نوبت افزودن رب گوجه است. بعد از اضافه کردن رب اجازه میدهیم این مواد در حرارت کم شعله گاز کاملا با هم بجوشند. هویج و فلفل سبز را به صورت نگینی و یا حلقه ای خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم . برای اضافه کردن رشته ها نباید عجله کرد. ده دقیقه قبل از سرو سوپ میتوان رشته ها را به آن اضافه کرد.مدت زمان تقریبی آماده شدن این غذا بعد از پخت مرغ حدود نیم ساعت است. اضافه کردن مواد دلخواهی نظیر قارچ و یا سیر به این سوپ اشکالی ندارد. شما میتوانید آن را طبق ذائقه افراد خانواده آماده کنید.
• مرغ آبپز چرخشده یك كیلوگرم
• سیر دو حبه
• پیاز یك عدد
•گوجهفرنگی 500 گرم
• آرد نصف پیمانه
• آب پرتقال دو پیمانه
• كره 50 گرم
• نمك و فلفل به میزان لازم
[h=2] [/h] طرز تهیه: پیاز و سیر سرخشده را با آرد وگوجهفرنگی رندهشده مخلوط كرده و بعد مرغ، آب پرتقال، كره، نمك و فلفل را اضافه كرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت گذاشته تا سوپ جا بیفتد. سپس با جعفری خردشده آن را تزئین و میل كنید.
• مرغ آبپز چرخشده یك كیلوگرم
• سیر دو حبه
• پیاز یك عدد
•گوجهفرنگی 500 گرم
• آرد نصف پیمانه
• آب پرتقال دو پیمانه
• كره 50 گرم
• نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه: پیاز و سیر سرخشده را با آرد وگوجهفرنگی رندهشده مخلوط كرده و بعد مرغ، آب پرتقال، كره، نمك و فلفل را اضافه كرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت گذاشته تا سوپ جا بیفتد. سپس با جعفری خردشده آن را تزئین و میل كنید.
[h=3](روش تهیه سوپ کدو سبز)[/h] زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 4- 3 نفر: قارچ: یک پیمانه، خرد شود کدو سبز: 2 عدد، خرد شود آب مرغ: 3- 2 پیمانه پیاز: یک عدد، خرد شود گشنیز: یک قاشق غذاخوری، خرد شود آب لیموی تازه: نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به اندازه لازم روغن زیتون: 2- 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه: 1- درون قابلمهای پیازهای خرد شده را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. 2- قارچهای خرد شده را به ظرف اضافه کرده و نمک و فلفل به آنها اضافه کنید و 5 دقیقه آنها را تفت دهید. 3- کدوها را به ظرف اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید. 4- آب مرغ را به ظرف اضافه کرده بگذارید بجوشد. 5- چند دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت بردارید گشنیزهای خرد شده و آب لیمو را به محتویات درون آن اضافه کرده و کمی آنها را حرارت دهید. 6- ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. 7- با استفاده از یک همزن و یا دستگاه غذاساز سوپ را کاملا نرم کنید. 8- سوپ آماده شده را درون ظرفهای از قبل آماده شده بریزید و میل کنید.
بلغور جو 1 بسته
هویج رنده شده نیم کیلو
شیر 1 الی 2 لیتر
اب مرغ یا اب گوشت به میزان کافی
خامه پاکتی 1 بسته
نمک و فلفل قرمز به میزان کافی ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس...
طرز تهیه:
ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس میگذاریم تا جا بیوفتد دوباره شیر داغ شده به ان اضافه مینماییم
توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده میشود وقتی غذا جا افتاد قبل از صرف کردن خامه به ان می افزاییم برای تزیین کمی جعفری روی ان میریزیم .