سن بیولوژیک با سن واقعی چه تفاوتی دارد ؟

TrueLove90

New member
...

محققان می گویند: تغییرات شیمیایی بر روی DNA می تواند طول عمر را مشخص کند. البته سن بیولوژیک و سن واقعی افراد گاهی با هم تطابق ندارد که دانشمندان راز آن را کشف کردند.

به گزارش
ساینس، محققان دانشگاه «ادینبورگ» در انگلیس با همکاری محققان آمریکایی و استرالیایی در یک مطالعه موفق به کشف یک ساعت بیولوژیکی شدند که می تواند طول عمر فرد را مشخص کند.

محققان در این مطالعه با بررسی تغییرات شیمیایی DNA موفق شدند سن بیولوژیکی فرد(
براساس اندازه گیری تغییرات شیمیایی DNA افراد) را کنند و با مقایسه آن با سن واقعی فرد ( براساس سال تولد) طول عمر وی را تخمین بزنند.

محققان متوجه شدند، افرادی که سن بیولوژیکی آنها بیشتر از سن واقعیشان است احتمال مرگ پیش از موعد آنها بیشتر از افرادی است که سن بیولوژیکی و سن واقعی آنها یکسان است.

پروفسور «یان دیری»از مرکز اپیدمیولوژی شناختی و سالمندی شناختی انشگاه «ادینبورگ» گفت: این مطالعه جدید شناخت ما را از طول عمر و سالمندی سالم افزایش می دهد.

در این مطالعه محققان انگلیسی با همکاری محققان آمریکایی و استرالیایی سن بیولوژیکی پنج هزار نفر را با مطالعه بر روی یک تغییر شیمیایی ایجاد شده بر روی DNA به عنوان متیلاسیون اندازه گرفتند.

این تغییر توالی DNA را بهم نمی زند اما نقش مهمی در رویه بیولوژیکی ایفا می کند و می تواند بر چگونگی فعال شدن و از فعالیت افتادن ژن ها تاثیر بگذارد.

محققان می گویند: این مطالعه نشان داد که میان سن بیولوژیکی فرد و مرگ های ناشی از هر علتی یک ارتباط وجود دارد.

این مطالعه در مجله
Genome Biology منتشر شده است.

منبع: ایرنا

...

TrueLove90

New member
محاسبه سن بیولوژیکی شما

...

این سایت که برین و یه چندتا سوال جواب بدین ، سن بیولوژیک شما رو تقریبی حدس میزنه و میگه ، جالبه !

محاسبه سن بیولوژیکی شما

واسه من سن بیولوژیکی و واقعیم یکی شد تفریبا :

Oh dear your Biological Age is 24

Don't worry there is still lots you can do. Here are the key things you should do to live even longer:

...

آخرین ویرایش:

lidalida

New member
جالب بود..برا من 13 شد! برامن نوشته بود.ورزش زیادانجام بده ومیوه زیادبخور :)):p

eeeeeeehsan

New member
چه جالب، حتی قاره آسیا رو هم قبول نداشتن که اسمش رو بیارن!! من زدم ساکن اروپام :)

سنم رو زد 13!
707019_happy.gif

(12 سال کمتر.. جون هرکی دوست دارین چشم نزنید بذارید عمر کنم :))

آخرین ویرایش:

abtin13

New member
لابد همتون ساکن ژاپن و کانادا و اروپایین :riz481:.چین رو بزنین واقعی نشون میده

ROJO

New member
17 :))
خواب شبو زدم کمتر از 4 ساعت، متاسفانه خواب روز توش نبود وگرنه سیستم هنگ میکرد هاهاها

در ضمن من ساکن استرالیام:whistle:

mahii

New member
وا براي من شد 6!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - - Updated - - -

تازه گفت بيشتر بخواب...ورزش كن ....بخور و .......... خخخخخخخخخ

lidalida

New member
واای شمادیگه خیلی کوچولوموچولوین :))) نه دروغ میگه نه بخواب نه ورزش بکن خخخخ :)) :p

مجید دیجی

مدیر بخش
برا من خیلی نزدیک بود 3 سال کوچکتر بود ...

خیلی توصیه کرد ... مثلا 5 وعده میوه بخور ، ورزش کن ، استرس رو مدیریت کن ، گیاه خواری کن و گاهی هم گوشت بخور و...

البته زدم چین ... اما احتمالا با این روش می خوان آمار شرایط زندگی و تغذیه مردم دنیا رو ببینن ... که بچه های تالار علوم پزشکی ریختنش به هم ( هرکسی یه کشوری رو زده خخخخ ) ...

lidalida

New member
وااالا :)) خب چه معنی داره اسیاروننوشته؟ :( یعنی چی خب!! من زدم اروپا خخخ :) خب به اروپانزدیکیم تاچین :))))

hebe.nurse

New member
Well done your Biological Age is 8

Congratulations! You knocked 11 years off your age! Here are the key things you should do to live even longer

ههههه به من میگه تو 8 سالته :65d6a5d6s: میگه 11 سال از سنمو کشتم:))
منکه به جای آسیا چین زدم:)
نتیجه اینکه..............درست میگه ها :black_eyed:

میترسم اگه خوابمو درست کنم و ورزش هم بکنم و میوه و سبزی هم بیشتر بخورم، دیگه بزنه شما اصلا به دنیا نیامدید :25r30wi:

آخرین ویرایش:

mahii

New member
Well done your Biological Age is 8

Congratulations! You knocked 11 years off your age! Here are the key things you should do to live even longer

ههههه به من میگه تو 8 سالته :65d6a5d6s: میگه 11 سال از سنمو کشتم:))
منکه به جای آسیا چین زدم:)
نتیجه اینکه..............درست میگه ها :black_eyed:

میترسم اگه خوابمو درست کنم و ورزش هم بکنم و میوه و سبزی هم بیشتر بخورم، دیگه بزنه شما اصلا به دنیا نیامدید :25r30wi:
منم چين زدم
پس احتمالا چين سن ادمو له ميكنه خخخخ

ZOT

New member
من شدم 10 ساله! هههههه چه کوچولو ام!:smilies-azardl (113

بالا