Ana67
Well-known member
بچه ها دعا کنین فصلای فارماکو و سم اضافه نشه اگه همینقد باشه خیلی عالیه !!
واااای.خدا کنه اضاافه نشهههه
ولی اگه شیمی رو حذف کنن ک خیلی عالی میشه:thumbsupsmileyanim:
بچه ها دعا کنین فصلای فارماکو و سم اضافه نشه اگه همینقد باشه خیلی عالیه !!
عزیزم من نمیدونم حتی واسه زیست هنوز منبعی نگرفتمبچه ها واسه تست زیست بجز کتابای خالصی و دیگه چی هست؟
خداکنه...........عزیزم شما واسه این دو تا از چه منبعی استفاده کردی؟من که اساسی دپرسم،حجم درسا واسم خیلی زیاده همش میترسم وقت کم بیارم..من باید حتما تهران قبول شم به خاطر بچه و شوهر و زندگی...........بچه ها دعا کنین فصلای فارماکو و سم اضافه نشه اگه همینقد باشه خیلی عالیه !!
آناجون منم امروز داشتم به همین فکر میکردم که اگه شیمی حذف شه محشره!! حداقل حذفم نشه ضریبشو 1 کنن زبان رو 2 بدن:smiliess (3):واااای.خدا کنه اضاافه نشهههه
ولی اگه شیمی رو حذف کنن ک خیلی عالی میشه:thumbsupsmileyanim:
سلامخداکنه...........عزیزم شما واسه این دو تا از چه منبعی استفاده کردی؟من که اساسی دپرسم،حجم درسا واسم خیلی زیاده همش میترسم وقت کم بیارم..من باید حتما تهران قبول شم به خاطر بچه و شوهر و زندگی...........
سلام
من همون منابعی که خودشون دادنو خوندم، فارماکو کاتزونگ و قطب سم شناسی که تو سایت اون دوفصلش هست میتونی بگیری
منم احتمالا فقط سه تا گزینه داشته باشم : تهران، اصفهان و ساری ، بقیه شهرا خیلی واسه من دور میشه ، توکل به خدا
به به سلام آقای سرباز میهن ، کم پیدا شدی ؟ اوضاع درسات چطوره؟سلام خوفي
ميبينم حسابي سرتون گرم درس شده ها
اي وللللللللللللللللل:bunnyearsmiley:
راستي فايل فارما و سم شناسي رو نداري به ميلم بفرستي
:smiliess (1):
به به سلام آقای سرباز میهن ، کم پیدا شدی ؟ اوضاع درسات چطوره؟
من فقط فایل سم رو دارم فارما رو کتابشو خوندم
به به اقای سرباااااز.
خسته نباشین بچه ها.کاش زودتر دفترچه میومد .من ک خیلی استرس دارم واسه اضافه شدن
انشاالله قبول بشین 3 واحد شیمی تجزیه پیشنیاز دارید و {( 1.5 واحد نظری + 1.5 واحد عملی )شیمی تجزیه دستگاهی}!پس شیمی یکی از مواد مهم درسی اتونه و خیال هم نداره دفترچه کنکورتونو ترک کنه!:a2d3:آناجون منم امروز داشتم به همین فکر میکردم که اگه شیمی حذف شه محشره!! حداقل حذفم نشه ضریبشو 1 کنن زبان رو 2 بدن:smiliess (3):
انشالا که راه بیفتی و موفق باشی ، چه جالب ما داریم از شیمی فرار میکنیم اونوقت شما اولویتت شیمیه ، خوش بحالت:smiliess (1):
آخه درگير بودم سربازيم ديگه ناسلامتي ها
فقط شيمي رو دو فصل اولشو خوندم يه كم لغت زبانم خوندم
دارم خودمو كم كم با درس خوندن وفق ميدم :smilies-azardl (181
اگه راه بيوفتم كولاك مي كنما :motat:
اعتماد به نفسو حال كردي :1dco2x0p1lilzhfpg1t
چقدم عالییییییییییییییییییییی !:smiliess (3):انشاالله قبول بشین 3 واحد شیمی تجزیه پیشنیاز دارید و {( 1.5 واحد نظری + 1.5 واحد عملی )شیمی تجزیه دستگاهی}!پس شیمی یکی از مواد مهم درسی اتونه و خیال هم نداره دفترچه کنکورتونو ترک کنه!:a2d3:
چقدم عالییییییییییییییییییییی !:smiliess (3):
خداکنه ما قبول شیم شیمی تجزیه رو یه کاریش میکنیم ، من کارشناسیم دو واحد داشتم پاس شدم با نمره 15 :a2d3:
میشه بگین درصداتون چطور بود؟ کجا قبول شدین؟
میشه بگید منابعتون. چی بود؟چند ماه خوندین؟مخصوصا بیوشیمی که عالی زدین#بیوشیمی 76.7
زیست 31.7
شیمی 33.4
زبان 73.4
نمره کل 7305
رتبه 6
من از طریق آزمون دانشگاه آزاد پذیرفته شدم.دانشگاه آزاد واحد علوم داروئی.وزارت بهداشت رشته دیگه ای شرکت کرده بودم.
میشه بگید منابعتون. چی بود؟چند ماه خوندین؟مخصوصا بیوشیمی که عالی زدین#
پس چرا با رتبه 6سراسری قبول نشدین؟!