سؤال های بی جواب

!SeCreT!

New member
متوجه منظورتون شدم برای علت استفاده از مداد ولی اشتباه من چیز دیگه ای بود
اما باید بگم این اشتباه هست که ما تصور میکنیم در فضا بی وزنی هست و به علت نبودن جاذبه س
علت اصلی اینه که مثلا دریک ایستگاه فضایی مدام ایستگاه درحال سقوط آزاد بر روی زمینه و باعث میشه کسایی که در ایستگاه هستن احساس بی ونی کنن
برای ماهواره ها هم همین اتفاق میافته

درسته بی وزنی کامل نداریم ولی چون شتاب گرانش فضا خیلی کمه w=mg رو خیلی کمتر از سطح زمین نشون میده

شادیا

New member
درسته بی وزنی کامل نداریم ولی چون شتاب گرانش فضا خیلی کمه w=mg رو خیلی کمتر از سطح زمین نشون میده

من منظورم از سقوط آزاد چیز دیگه بود

یعنی اینجوری بگم که "همه فکر میکنن در ایستگاه فضایی فضانودا به علت حالا شاید دور بودن از زمین وزنی ندارن و بی وزن هستن یا مثلا جایی خوندم که به علت کم بودن جاذبه اینطور هست..."
درصورتی که این درست نیست و اصلا به کار بردن لفظ بی وزنی در اینجا اشتباهه... چون ایستگاه فضایی و به همراه اون فضانوردا مدام درحال سقوط آزاد به روی زمین هستن فضانورد احساس بی وزنی میکنه
و خوب به همین علت هم پدیده هایی که رو زمین برای ما طبیعیه اونجا دیگه نمیتونه رخ بده
مث راه رفتن
مث آب در لیوان موندن
مث نشستن
و....
یا خب همین قضیه خودکار که شما فرمودین که برای من خیلی جالب بود چون درباره ش چیزی نخونده بودم

!SeCreT!

New member
سُـــــــؤالِ بی جَـــــــوآب ... ؟!

از مردم دنیا سوال جالبی پرسیده شد و هیچ کس جوابی نداد !

سوال از این قرار بود :

نظر خودتان را راجع به راه حل کمبود غذا در سایر کشورها صادقانه بیان کنید ؟

و جالب اینکه کسی جوابی نداد

چون در آفریقا کسی نمی دانست “غذا ” یعنی چه ؟

در آسیا کسی نمی دانست “نظر ” یعنی چه ؟

در اروپای شرقی کسی نمی دانست “صادقانه ” یعنی چه ؟

در اروپای غربی کسی نمی دانست “کمبود ” یعنی چه ؟

و در آمریکا کسی نمی دانست “سایر کشورها ” یعنی چه ؟

ketabsabz

Well-known member
راه حلش واقعا چی میتونه باشه ؟کی باید کمک کنه به اون کشورایی که سوء تغذیه توشون سر به فلک میزنه ؟

بالا